iPhone-tarvikkeet

Hanki iPhonellesi lisätarvikkeet Applen laadukkaista alkuperäistarvikkeista. Löydät valikoimastamme iPhone-laturit, Applen kaapelit niin USB-C- kuin Lightning-liitännällä. Katso myös MagSafe-yhteensopivat tuotteet, ja lataa laitteesi kätevästi ja langattomasti.

kuvitus kuva aiheesta iPhone-tarvikkeet

18 tuotetta

search
Näytetään 18/18

iPhone-laturit ja muut Applen alkuperäistarvikkeet

Hanki Apple iPhonellesi laadukkaat lisätarvikkeet Apple alkuperäistarvikevalikoimasta. Löydät valikoimastamme esimerkiksi Applen luotettavat latauskaapelit, iPhone-laturit ja langattomat lataustelineet. Muista myös suojata Apple AirTagisi tyylikkäällä AirTag-suojakuorella.

Onko kiikareissa lisätarvikkeiden lisäksi uusi iphone? Tutustu vuoden 2023 uutuusmalliin iPhone 15 -sarjaan. Sarja kattaa neljä uutta iPhone-mallia: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Mikäli etsit vanhempaa iPhone-mallia, löydät meiltä kattavan valikoiman myös muita iPhoneja.

Puhelimen lisätarvikkeet kaikkiin tarpeisiin

Löydät meiltä kattavan valikoiman erilaisia suojakuoria ja suojalaseja, joilla suojaat puhelimesi iskuilta ja naarmuilta. Löydät joukosta varmasti suosikkisi, olipa käytössäsi iPhoneHonorOnePlusMotorola tai Samsung Galaxy.

Varavirtalähde pelastaa sinut silloin, kun puhelimen virta loppuu yllättäen. Kaapeleita, adaptereita ja latureita kannattaa olla muutama varakappale, jotta virtaa on aina tarvittaessa saatavilla. Autotarvikkeilla lataat sekä säilytät puhelinta autossa turvallisesti. Muistikortilla laajennat näppärästi puhelimesi tallennustilaa kaikkia muistojasi varten.

Kun uuden puhelimen lisätarvikkeet on kunnossa, kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä juuri sen oikean liittymän. Löydät meiltä myös liittymät lapsille ja näppärät prepaid-liittymät.

Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, joten netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin