Apple iPhone 11 -sarja

Vuoden 2019 iPhone-mallit hurmaavat ominaisuuksillaan. iPhone 11, iPhone 11 Pro sekä iPhone 11 Pro Max pitävät sisällään muun muassa huippuluokan kameraominaisuudet sekä aiempia iPhone-malleja pitkäkestoisemmat akut. Kaikista iPhone 11 -malleista löytyvä A13 Bionic -siru takaa saumattoman puhelimen käyttökokemuksen.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPhone 11 -sarja

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
5G

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Vanha iPhonesi on rahaa
Vaihtodiili

Vanha iPhonesi on rahaa

Kun ostat uuden iPhone -puhelimen ja tuot meille vanhan iPhonesi, saat reilun hyvityksen. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

iPhone 11 ja iPhone 11 Pro kaikilla lisukkeilla

Löydät valikoimastamme kaikki Apple iPhone 11 -mallit, eli mallit iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Perusmalli iPhone 11 on saatavilla useassa upeassa värissä, ja kolmessa eri muistikoossa 64 gb, 128 gb sekä 256 gb. Apple iPhone 11 -mallin A13 Bionic -siru takaa saumattoman suorituskyvyn.

Hieman tuhdimmat iPhone 11 -mallit sekä iPhone 11 Pro tarjoavat vielä astetta enemmän muistia eri malliversioissaan. Voit valita muistikokojen 64 gb, 256 gb sekä 512 gb välillä. Pro-  ja Max-mallien huikaisevat kolmen kameran järjestelmät miellyttävät vaativaakin kuvaajaa. 

Muista myös suojata iPhone 11 -puhelimesi kolhuilta ja kömmähdyksiltä. Meiltä löydät puhelimen suojakuoret sekä panssarilasit puhelimeen. Uusimpien iPhone-mallien mukana ei toimiteta laturia, joten nappaa tarvittaessa ostoskoriisi mukaan myös iPhone laturi.

Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Apple-tuotteet. Tutustu esimerkiksi eri Apple Watch -kelloihin. Löydät valikoimastamme muun muassa Apple Watch SE -kellosarjan sekä uusimmat Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -älykellot.

Löydät meiltä myös MacBook-kannettavat sekä iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi MacBook Air ja MacBook Pro -kannettaviin, sekä iPad ProiPad Air ja iPad Mini -tabletteihin. Uuden iPhone-puhelimen kanssa sopiva kumppani ovat myös yhteensopivat Apple-kuulokkeet, kuten esimerkiksi Apple AirPods Pro tai Apple AirPods.

Muu omppuvalikoima

Tutustu iPhone 11 -mallien lisäksi myös valikoimamme muihin iPhone-malleihin. Telia Recycled -valikoimamme kierrätyspuhelimista / käytetyistä puhelimista löydät kaikki kunnostetut ja tarkastetut käytetyt iPhonet, kuten esimerkiksi kestosuosikki iPhone 8.

Kiinnostaisiko iPhone SE -malli? iPhone SE 2 -mallissa on iPhone 8 -mallista tuttu design, hyvät perusominaisuudet sekä lippulaivamalleja edullisempi hinta. Tutustu syksyn 2020 iPhone 12 -malleihin.

Apple julkisti syksyllä 2021 iPhone 13 -sarjan puhelimet, jotka on varustettu A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla ja pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin.

Jos kiikareissasi on uusin iPhone, iPhone15, julkaistiin syyskuussa 2023. Uudet iPhone 15 -mallit pitävät sisällään neljä uutta puhelinmallia: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Uusi iPhone 15 on varustettu loistavilla ja kestävillä mate riaaleilla, ammattilaistasoisilla kameroilla ja Dynamic Islandilla. Uusi iPhone 15 Pro on lisäksi valmistettu tyylikkäästä ja kestävästä titaanista.

Kun uusi iPhone 11 tai muu omppumalli on valittu, olisiko aika päivittää myös yhteydet ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat liittymät, huippunopeat 5G-liittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Kodin yhteysvaihtoehdoiksi tarjolla ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista5G-netti taikka mobiililaajakaista.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin