iPhone-suojakuoret ja -suojalasit

Suojakuori ja suojalasi tuovat turvaa vahingon varalle. Suojakuorella suojaat iPhonesi kolhuilta ja iskuilta. Suojalasilla, panssarilasilla tai suojakalvolla estät puhelimen näytön naarmuuntumisen taskussa tai käsilaukussa. Valikoimastamme löydät niin yksinkertaiset suojakuoret, nahkaiset suojakotelot ja lompakkokotelot kuin MagSafe-yhteensopivat suojakuoret.

kuvitus kuva aiheesta iPhone-suojakuoret ja -suojalasit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Pidä iPhonesi turvassa

  Suojakuorilla ja -laseilla pelastat iPhone-puhelimesi kolhuilta ja naarmuilta sekä teet kännykästäsi persoonallisen näköisen. Valikoimastamme löydät myös iPhone laturit sekä kaapelit. AirTag-paikantimella pidät tavarasi näppärästi tallessa.

  Monipuolinen iPhone-puhelin on näppärä kumppani moneen tilanteeseen, mutta joskus olisi helpompaa jättää puhelin kotiin. eSIM-teknologiaa tukevat Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 7 ja Apple Watch SE -älykellot tekevät sen mahdolliseksi. Mobiiliyhteyden ansiosta moni iPhone-puhelimesi toiminto sujuu Apple Watch -kellon välityksellä ilman, että puhelimen tarvitsee olla lähettyvillä.

  Apple-puhelinten sekä -älykellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös muut omppuherkut, kuten MacBookit sekä Apple iPadit. iPadien valikoima pitää sisällään iPad Pro, iPad Air sekä iPad mini -mallit. Apple-puhelimen kanssa sopiva kumppani ovat myös yhteensopivat Apple-kuulokkeet, kuten esimerkiksi Apple AirPods Pro tai Apple AirPods. Telia Recycled -valikoimamme kierrätyspuhelimista löydät kaikki kunnostetut ja tarkastetut käytetyt iPhonet.

  Apple-puhelimen yhteydet kuntoon

  Uuden puhelimen kaverina kannattaa päivittää myös puhelinliittymä. Sekä aktiivisurffaajat että satunnaiskäyttäjät löytävät meiltä täydellisen liittymän. Näppärä prepaid puolestaan tarjoaa aivan omanlaistaan vapautta. Katso myös liittymät lapsille ja edut alle 28-vuotiaille. Luotettava kiinteä laajakaista puolestaan tarjoaa hyvät yhteydet kotiisi.

  Netin käyttö on aina rajatonta Pohjolassa ja Baltiassa. Sinun ei siis tarvitse pelätä roaming-maksuja lomallasi, jolloin netin käyttö ulkomailla sujuu ilman turhia huolia.

  Lisäksi tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin