Apple iPhone SE

Kolmannen sukupolven iPhone SE tarjoaa huimat tehot hintaansa nähden. Salamannopea A15 -siru ja nopea 5G.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPhone SE

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Vanha iPhonesi on rahaa
  Vaihtodiili

  Vanha iPhonesi on rahaa

  Kun ostat uuden iPhone -puhelimen ja tuot meille vanhan iPhonesi, saat reilun hyvityksen. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

  iPhone SE ja muut Apple-puhelimet

  iPhone SE 2022 on varustettu iPhone 13 -malleista tutulla A15 Bionic -sirulla, joten se tarjoaa kovat tehot hellään hintaan. Lisäksi uusi 3. sukupolven iPhone SE tukee nyt myös huippunopeita 5G-yhteyksiä. Uuden mallin myötä 2. sukupolven Apple iPhone SE 2020 hinta ei enää päätä huimaa, etenkään jos valintasi on käytetty ja kunnostettu iPhone SE 2020 Recycled -malli.

  iPhone SE 2022 on pölytiivis sekä vedenkestävä (IP67), mikä tarkoittaa että puhelimen tulisi kestää veteen upotus jopa 1 metrin syvyyteen ja 30 minuuttiin asti. Lisäksi tämän tuoreen iPhone SE -mallin sisällä hyrrää myös iPhone 13:sta tuttu A15 Bionic -järjestelmäpiiri, jonka ansiosta puhelin ei ole ainoastaan nopea, vaan saat otettua sillä huippuhyviä valokuvia.

  Kevään 2022 uutuuden, iPhone SE 2022 -mallin lisäksi löydät meiltä myös kaikki muut suursuosion löytäneet iPhone-puhelimet. Löydät meiltä upeilla ominaisuuksilla varustetut vuoden 2019 mallit iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Tutustu myös syksyn 2020 uutuuksiin, eli iPhone 12 -malleihin. Valikoimamme kattaa iPhone 12, iPhone 12 mini sekä iPhone 12 Pro -mallit.

  Apple julkisti syksyllä 2021 iPhone 13 -sarjan puhelimet, jotka pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. iPhone 13 sekä iPhone 13 mini -mallit on varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla.

  Jos kiikareissasi on kaikista uusin iPhone, tutustu pikimmiten iPhone 14 -malleihin, jotka julkaistiin 7.9. pidetyssä Apple Eventissä. Löydät valikoimastamme iPhone 14 ja iPhone 14 Plus -mallit.

  Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät myös kunnostetut ja tarkistetut käytetyt iPhonet, jotka ovat edullisia ja ekologisia vaihtoehtoja esimerkiksi lapselle ensipuhelimeksi.

  Uusimpien iPhone-mallien mukana ei toimiteta laturia, joten nappaa tarvittaessa ostoskoriisi mukaan myös iPhone laturi.

  iPhone SE -mallin kumppaniksi

  Kun uusi iPhone SE tai muu omppumalli on valittu, olisiko aika päivittää myös yhteydet ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat liittymät, huippunopeat 5G-liittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Kodin yhteysvaihtoehdoiksi tarjolla ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista5G-netti taikka mobiililaajakaista.

  Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Apple-tuotteet. Tutustu esimerkiksi eri Apple Watch -kelloihin. Löydät valikoimastamme muun muassa Apple Watch Series 8 sekä Apple Watch SE -kellosarjat sekä uusimmat Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -älykellot.

  Löydät meiltä myös MacBook-kannettavat sekä iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi MacBook Air ja MacBook Pro -kannettaviin, sekä iPad ProiPad Air ja iPad Mini -tabletteihin. Uuden iPhone-puhelimen kanssa sopiva kumppani ovat myös yhteensopivat Apple-kuulokkeet, kuten esimerkiksi Apple AirPods Pro tai Apple AirPods.

  Lisäksi tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin