Apple iPhone 12 -sarja

Apple iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max tarjoilevat huippuominaisuuksia uusitun muotoilun kera. Tutustu mallistoon ja valitse omasi.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPhone 12 -sarja

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
  5G

  Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

  Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

  Vanha iPhonesi on rahaa
  Vaihtodiili

  Vanha iPhonesi on rahaa

  Kun ostat uuden iPhone -puhelimen ja tuot meille vanhan iPhonesi, saat reilun hyvityksen.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (

  Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

  Valitse suosikkisi iPhone 12 -puhelimista

  Syksyllä 2020 Apple julkaisi iPhone 12 -mallin. Kaikki iPhone 12 -mallit ovat 5G-valmiita, minkä lisäksi jokaisen mallin sisältä löytyy A14 Bionic -siru. Kiitos A14 Bionic -sirun, iPhone 12 -mallit ovat huomattavasti nopeampia, tehokkaampia ja sulavampia käyttää kuin edeltävät iPhone-mallit. iPhone 12 -mallien lähtöhinnat vaihtelevat 829 eurosta 1279 euroon.

  Apple iPhone 12: 6,1 tuuman näytöllään iPhone 12 muistuttaa kooltaan iPhone 11 -mallia, mutta iPhone 12 on kuitenkin iPhone 11 -mallia ohuempi. iPhone 12 -mallista löytyy Super Retina XDR -näyttö ja takakamerana 12 megapikselin kaksoiskamera.

  Apple iPhone 12 mini: 5,6 tuuman näytöllään, iPhone 12 mini on kooltaan pienin iPhone-malli vuosiin. Paitsi kooltaan, iPhone 12 mini on iPhone 12 -sarjan pienin puhelinmalli myös hinnaltaan. iPhone 12 mini on saatavilla kolmessa eri muistikoossa: 64 Gt, 128 Gt sekä 256 Gt.

  Apple iPhone 12 Pro ja Pro Max: Mikäli haluat puhelimeltasi enemmmän, tutustu silloin malleihin iPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max. Näissä puhelinmalleissa takakamerana toimii ammattilaistason 12 megapikselin kolmoiskamera, ja puhelinten muistikoot vaihtelevat 128 ja 512 Gt:n välillä.

  Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Applen tuotteet. Tutustu esimerkiksi eri Apple Watch -kelloihin. Löydät valikoimastamme muun muassa Apple Watch SE -kellosarjan sekä uusimmat Apple Watch Series 8 ja Apple Watch Ultra -älykellot.

  Vaihtoehtoja iPhone 12 -malleille

  Tutustu iPhone 12 -mallien lisäksi myös valikoimamme muihin iPhone-malleihin. Löydät meiltä esimerkiksi upeilla ominaisuuksilla varustetut vuoden 2019 mallit iPhone 11iPhone 11 Pro sekä iPhone 11 Pro Max.

  Apple iPhone 11 -sarjaa edeltävissä lippulaivamalleissa on panostettu erityisesti akun kestoon sekä kameran laatuun. Mallista iPhone XS löydät vakuuttava 5,8 tuuman Super Retina -näytö OLED-kuvalla. Hinnaltaan edullisempi iPhone XR on valmistettu kestävästä materiaalista, ja puhelimen näytön koko on hieman XS -mallia suurempi ollessaan 6,1 tuumaa.

  Kiinnostaisiko kevään 2020 julkaistu iPhone SE -malli? iPhone SE 2 -mallissa on iPhone 8 -mallista tuttu design, hyvät perusominaisuudet sekä lippulaivamalleja edullisempi hinta. 

  Apple julkisti syksyllä 2021 iPhone 13 -sarjan puhelimet, jotka pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. iPhone 13 -mallit iPhone 13 ja iPhone 13 mini on varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla.

  Tutustu myös vuoden 2022 iPhone 14 -malleihin. Löydät valikoimastamme kaikki neljä uutta mallia: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max.

  Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät myös kunnostetut ja tarkistetut käytetyt iPhonet, jotka ovat edullisia ja ekologisia vaihtoehtoja esimerkiksi lapselle ensipuhelimeksi.

  Uusimpien iPhone-mallien mukana ei toimiteta laturia, joten nappaa tarvittaessa ostoskoriisi mukaan myös iPhone laturi.

  Kun uusi iPhone 12 tai muu omppumalli on valittu, olisiko aika päivittää myös yhteydet ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat liittymät, huippunopeat 5G-liittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Kodin yhteysvaihtoehdoiksi tarjolla ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista5G-netti taikka mobiililaajakaista.

  Lisäksi tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin