Apple iPad mini

Luo, opi, työskentele ja viihdy täysin rinnoin. Suositellaan nauttimaan nopean mobiiliyhteyden kera! Apple iPad mini tarjoilee kiitettävää suorituskykyä pakattuna kompaktiin kokoon. iPad mini on muotoiltu kevyeksi, ohueksi ja vaivatta mukana kannettavaksi. Muista myös suojata iPad mini laadukkaalla tabletin suojakotelolla. Tutustu kaikkiin iPad mini -malleihin.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPad mini

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Apple iPad Mini – kokoaan suurempi tabletti

  Apple iPad mini on nimensä mukaisesti kompakti tabletti monipuoliseen käyttöön. Apple iPad mini 2021 on kevyt tabletti, joka on 8,3 tuuman näyttönsä ja 6,3 mm ohuen rakenteensa ansiosta helppo kantaa mukana niin repussa kuin käsilaukussakin.

  iPad mini on pieni nimeltään sekä kooltaan, mutta ei ominaisuuksiltaan. iPad ministä löydät jopa 10 tunnin akunkeston, näppärän sormenjälkitunnistimen sekä 12 megapikselin etukamerat ja 12 megapikselin takakamerat. Tehoja ja älykkyyttä iPad miniin tuovat A15 Bionic -siru yhdessä Neural Engine -ominaisuuden kanssa.

  iPad mini -tabletin lisäksi löydät valikoimastamme myös muut iPad-tabletit. Mikäli kaipaat tablettia joka olisi tehokas ja kevyt kantaa mukana, mutta jossa olisi suurempi näytttö kuin iPad minissä, tutustu silloin iPad Air -tabletteihin.

  Mikäli taas etsit tablettia, jossa olisi huipputason tehot vaativaankin työskentelyyn tai raskaiden tiedostojen pyörittämiseen, tutustu silloin tehopakkaus iPad Prohon. Löydät eri iPad Air sekä iPad Pro -mallit verkkokaupastamme.

  iPad Mini – tabletin kumppaniksi

  Kun uusi iPad mini tai muu Apple-tabletti on valittu, olisiko aika huolehtia tabletin yhteyksistä? Esimerkiksi näppärä mobiililaajakaista voi olla hyvä vaihtoehto tabletin netiksi. iPadin yhteys, oli kyseessä sitten mobiilinetti tai kiinteä laajakaista, on myös hyvä suojata viruksilta. Suojaa nettiyhteytesi ja laitteesi Turvapaketilla, sekä varjele yksityisyyttäsi Freedome VPN:llä. Kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla, voit surffailla netissä vailla huolia.

  iPad minin lisäksi löydät meiltä myös kattavan valikoiman muita Apple-tuotteita. Esimerkiksi laaja valikoimamme iPhone-malleja pitää sisällään muun muassa iPhone 12iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max -puhelimet. Tutustu myös kevään 2020 iPhone-malliin, iPhone SE 2. Kohtuuhintainen iPhone SE 2020 on saatavilla kolmessa eri muistikoossa. Löydät meiltä myös iPhone 11 ja iPhone 11 Pro -puhelimet. Eri iPhone 11 -mallit ovat saatavilla useissa eri väreissä.

  Löydät valikoimastamme myös syksyn 2021 iPhone 13 -sarjan puhelimet. Kaikki iPhone 13 -mallit iPhone 13iPhone 13 miniiPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max löytyvät valikoimastamme eri väreissä ja muistikoilla.

  Jos uusin iPhone kiinnostaa, tutustu syksyn 2022 iPhone 14 -malleihin, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max.

  Telia Recycled -valikoimamme kierrätyspuhelimista löydät kunnostetut ja tarkastetut käytetyt iPhonet.

  Katso myös eri Apple Watch -kellot. Esimerkiksi Apple Watch SE sekä Apple Watch Series 7 -älykellot hurmaavat monipuolisilla käyttöominaisuuksillaan. Jos haluat ranteeseesi komeilemaan uusimman mallin, tutustu syksyn 2022 uutuuksiin Apple Watch Series 8 ja Apple Watch Ultra -älykelloihin.

  Macbook-valikoimamme puolestaan kattaa eri MacBook Pro sekä MacBook Air -mallit.

  Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin