Asiakkaamme kertovat

Missä pulma, siellä ratkaisu. Missä tarve, siellä sopiva palvelu. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin, lue lisää ratkaisuistamme ja liity joukkoon. Jätä meille yhteystietosi, niin luodaan kanssasi tulevaisuuden menestystarinoita!

Paras palaute tulee aina asiakkailta. Etsi ja löydä tältä sivulta inspiroivia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea asiakkaamme ovat saaneet avullamme aikaan. Tutustu palveluihin ja ratkaisuihin, ja jätä meille yhteystietosi, niin ideoidaan lisää ja katsotaan kimpassa juuri sinun yrityksellesi sopivimmat työvälineet ja palvelut.

Asiakkaamme äänessä

Teollinen internet vuosimallia 1997 – metsäkoneyhtiö Ponsse on tiennyt IoT:n menestysreseptin jo 20 vuotta

Metsäkoneyhtiö Ponssen ensimmäiset koneet liitettiin verkkoon vuonna 1997. Verkkoyhteyden avulla ne lähettivät esimerkiksi metsäyhtiölle dataa muun muassa siitä, kuinka paljon puita päivässä oli hakattu.

Moderni viestintäratkaisu ui Imatran Kylpylään – asiakaskokemus parantui kohisten

Imatran Kylpylässä ollaan sitä mieltä, että vapaa-ajalta on oikeus vaatia parasta palvelua –  myös ruuhka-aikoina

Laadukas valokuituyhteys välitti koripallon EM-kisojen donkkaukset ja syötöt kotikatsomoihin

Susijengin Lauri Markkasen ja muiden huippupelaajien tekemät donkkaukset, harhautukset ja syötöt välittyivät Helsingin Hartwall-areenan lisäksi kotikatsomoihin, kiitos huippulaadukkaan valokuituyhteyden.

Ilveksen fanikokemus uudelle tasolle Telian Spotify Business -palvelun avulla

Telian ja Ilveksen yhteistyön tavoitteena oli löytää uudenlaisia keinoja jääkiekon katselukokemuksen rikastamiseen digitaalisuuden avulla.

New York Cityn liikennevalot verkkoon – Telian IoT-ratkaisu tekee suurkaupungin liikenteestä sutjakampaa

Yksi maailman suurimmista metropoleista, New York City, on kovaa vauhtia matkalla älykaupungiksi. Yksi askel on liikennevalojen kytkeminen verkkoon.

Näin IoT muuttaa autoilua: tankkauksen voi ostaa palveluna – vaikka kotipihassa

Kun auto on kytketty verkkoon ja polttoaineen kulutusta voidaan verkkoyhteyden ansiosta tarkkailla sovelluksesta, auton omistajan ei tarvitse käydä itse tankkaamassa autoaan.

Puhelinvertailussa iPhone 8 Plus sekä Samsung Galaxy S8 ja Note 8

Puhelimen muisti täynnä, videokuva tökkii ja kapistus sammuukin välillä – tuttu tunne?

Indmeaksen työntekijät pystyvät työskentelemään mistä ja milloin vain, kiitos Liikkuva Yritysverkko -palvelun

Indmeaksen kenttähenkilökunta sekä myyjät tekevät paljon liikkuvaa työtä. Heidän tulee myös tien päältä päästä käsiksi yhtiön keskustietokantaan.

Espoolainen kasvuyritys tähtää maailmalle – kauppoja Ecuadorista asti

”Pienikin yritys voi valloittaa maailman, kun löytää omat vahvuutensa ja oikeat liittolaiset. Meidän valttimme on ketterä oppimisalusta, joka säästää asiakkaan aikaa ja parantaa oppimiskokemusta”, kansainvälistyvän start up -yrityksen toimitusjohtaja Johanna Pellinen vinkkaa.
Näytä lisää