Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Asiakkaamme kertovat

Missä pulma, siellä ratkaisu. Missä tarve, siellä sopiva palvelu. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin, lue lisää ratkaisuistamme ja liity joukkoon. Jätä meille yhteystietosi, niin luodaan kanssasi tulevaisuuden menestystarinoita!

Paras palaute tulee aina asiakkailta. Etsi ja löydä tältä sivulta inspiroivia esimerkkejä siitä, mitä kaikkea asiakkaamme ovat saaneet avullamme aikaan. Tutustu palveluihin ja ratkaisuihin, ja jätä meille yhteystietosi, niin ideoidaan lisää ja katsotaan kimpassa juuri sinun yrityksellesi sopivimmat työvälineet ja palvelut.

Asiakkaamme äänessä

Tien päältä Yritysverkkoon – Telian ratkaisu helpottaa huoltomiesten työpäivää

Häggblom Oy on kaivosteollisuuteen ja maanrakennusosien valmistamiseen, myyntiin sekä huoltoon erikoistunut konepaja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1954 Kokkolassa ja vuosien saatossa Häggblom Oy:stä on kehittynyt kansainvälinen toimija, joka työllistää yli 100 työntekijää Suomessa ja Ruotsissa.

Verkko-opinnot ja videokokoukset sujuvoittavat Novia ammattikorkeakoulun toimintaa

Liikkuva Yritysverkko keventää lakimiesten arkea

Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy valitsi työnteon tueksi Liikkuvan Yritysverkon.

Koulutusvientiä Kiinaan Telian palvelun avulla

Yli 8000 opiskelijan Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Osana koulutusvientityötään JAMK tekee yhteistyötä Kiinalaisen Beihuan yliopiston kanssa kouluttaen sairaanhoitajia niin lähiopintojaksoilla kuin verkossakin. Hyvien käyttökokemusten siivittämänä Telia Tilan käyttöä ollaan laajentamassa eri oppimisen alueille sekä mantereille.

Office 365 liukui sulavasti Jää-Ahmojen seuratoiminnan tueksi

Jää-Ahmat siirtyi vuosi sitten pilviaikaan, kun seura vaihtoi vaivattomasti tavallisen yrityssähköpostin tilalle Microsoftin monipuolisen Office 365 -toimistopaketin.

Teollinen internet vuosimallia 1997 – metsäkoneyhtiö Ponsse on tiennyt IoT:n menestysreseptin jo 20 vuotta

Metsäkoneyhtiö Ponssen ensimmäiset koneet liitettiin verkkoon vuonna 1997. Verkkoyhteyden avulla ne lähettivät esimerkiksi metsäyhtiölle dataa muun muassa siitä, kuinka paljon puita päivässä oli hakattu.

Moderni viestintäratkaisu ui Imatran Kylpylään – asiakaskokemus parantui kohisten

Imatran Kylpylässä ollaan sitä mieltä, että vapaa-ajalta on oikeus vaatia parasta palvelua –  myös ruuhka-aikoina

Laadukas valokuituyhteys välitti koripallon EM-kisojen donkkaukset ja syötöt kotikatsomoihin

Susijengin Lauri Markkasen ja muiden huippupelaajien tekemät donkkaukset, harhautukset ja syötöt välittyivät Helsingin Hartwall-areenan lisäksi kotikatsomoihin, kiitos huippulaadukkaan valokuituyhteyden.

Ilveksen fanikokemus uudelle tasolle Telian Spotify Business -palvelun avulla

Telian ja Ilveksen yhteistyön tavoitteena oli löytää uudenlaisia keinoja jääkiekon katselukokemuksen rikastamiseen digitaalisuuden avulla.
Näytä lisää