Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

ONE Hub

Lue, katso, kuuntele ja osallistu – kiinnostavat sisällöt ja ajankohtaiset aiheet yhdessä paikassa.

Liiketoiminnan jatkuvuus 15 minuutissa

Telian kompaktissa tietospurtissa tarkennetaan tällä kertaa liiketoiminnan jatkuvuuteen ja sen varmistamiseen. Lue kaikki oleellinen aiheesta ja ilmoittaudu halutessasi webinaariimme, jossa keskustellaan loppukäyttäjäkokemuksen parantamisesta.

Perehdy 15 minuutissa

Ilmoittaudu webinaariin

 

Yrittäjäaamu: Digitalisoidu tai katoa – Case Tasokas Oy

Digitalisaatio on muuttanut ostokäyttäytymistä läpi toimialojen. Tämän huomasi myös huonekalukauppias Juhana Peltoniemi muutama vuosi sitten, kun pelkällä kivijalkamyymälällä ei enää pärjännytkään. Tervetuloa kuulemaan inspiroiva tarina siitä, miten Peltoniemi muutti 50-vuotiaan perheyrityksen digitalisaation edelläkävijäksi.

Tutustu ja ilmoittaudu

 

Lisätyn todellisuuden ratkaisut kokeilusta käytäntöön

Stora Enso ja Telia ovat kokeilleet AR- eli lisätyn todellisuuden ja 5G-teknologian ratkaisuja tehtaiden kunnossapitoon.

Lue uutinen

Haluatko pysyä aallonharjalla?

Rekisteröidy Telia ONE Hub sisältöjen seuraajaksi, niin saat tiedon uusimmista webinaareista, tapahtumista sekä muista sisällöistä suoraan sähköpostiisi.