Pysy pinnalla

Hyppää kyytiimme ja pysy aallonharjalla! Opi uutta, inspiroidu asiakastarinoista, tutustu tuoreimpiin ilmiöihin ja löydä puhuttavimmat tapahtumat.

Pinnalla juuri nyt

Uusi Telia
Lue
Blogit ja artikkelit
Lue
Asiakkaamme kertovat
Lue
Internet of Things
Lue
Tapahtumat
Katso

Webinaari 24.4. klo 10: Azure Stack – julkisen ja yksityisen pilven hyödyt yhdessä paketissa

Mitä tarkoittaa, kun julkisen Azure-pilven edut yhdistetään paikallisen konesalin turvallisuuteen? Tuloksena on tulevaisuuden hybridipilviratkaisu Telia Hosted Microsoft Azure Stack. Tulee kuulemaan lisää maksuttomaan webinaariin!

Ilmoittaudu

 

Pinnalla juuri nyt

Teollinen internet vuosimallia 1997 – metsäkoneyhtiö Ponsse on tiennyt IoT:n menestysreseptin jo 20 vuotta

Metsäkoneyhtiö Ponssen ensimmäiset koneet liitettiin verkkoon vuonna 1997. Verkkoyhteyden avulla ne lähettivät esimerkiksi metsäyhtiölle dataa muun muassa siitä, kuinka paljon puita päivässä oli hakattu.

GDPR tarjoaa tietohallinnolle väylän yritysjohdon sydämeen

EU-tasoisten lakimuutosten vuoksi tietoturvalla ja -suojalla on pian entistäkin suurempi merkitys organisaatioiden menestykselle. Samalla muutos nostaa tietohallinnon lähemmäs yritysten ydinliiketoimintaa.

Näin mittaat asiakaspalvelusi kehitystä oikein – 5 pointtia

Asiakaspalvelua voi mitata monella tavalla. Jyvät erottuvat akanoista sen perusteella, mitkä mittarit saavat suurimman painoarvon.
Näytä lisää

Asiakkaamme kertovat

Liikkuva Yritysverkko keventää lakimiesten arkea

Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy valitsi työnteon tueksi Liikkuvan Yritysverkon.

Koulutusvientiä Kiinaan Telian palvelun avulla

Yli 8000 opiskelijan Jyväskylän ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Osana koulutusvientityötään JAMK tekee yhteistyötä Kiinalaisen Beihuan yliopiston kanssa kouluttaen sairaanhoitajia niin lähiopintojaksoilla kuin verkossakin. Hyvien käyttökokemusten siivittämänä Telia Tilan käyttöä ollaan laajentamassa eri oppimisen alueille sekä mantereille.

Office 365 liukui sulavasti Jää-Ahmojen seuratoiminnan tueksi

Jää-Ahmat siirtyi vuosi sitten pilviaikaan, kun seura vaihtoi vaivattomasti tavallisen yrityssähköpostin tilalle Microsoftin monipuolisen Office 365 -toimistopaketin.
Näytä lisää

Kaikki blogit ja artikkelit

Mitä Azure Stack tarjoaa kehittäjälle?

Minä en ole kehittäjä, vaan infra-arkkitehti. Olen aina työskennellyt infraratkaisujen kehittämisen parissa sen sijaan, että olisin käyttänyt jotain infrapalvelua vaikkapa sovelluksen kehittämisessä.

Pk-yrittäjä huomio! Näillä viidellä vinkillä taklaat GDPR:n

Tietosuoja-asetuksesta syntyy yrityksille lisää velvoitteita, mutta samalla se tarjoaa myös mahdollisuuden kilpailuedun saavuttamiseen.
Salonen

Telia säästi vuodessa viisi miljoonaa euroa ohjelmistorobotiikalla – miten kävi ihmisille?

Telia aloitti ensimmäiset ujot kokeilut ohjelmistorobotiikalla kaksi vuotta sitten. Nyt käytössä on jo yli 50 robottia, joilla tänä vuonna tavoitellaan 10 miljoonan euron säästöä työajassa.
Näytä lisää