Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Raportointipalvelu auttaa seuraamaan laskuja ja kustannuksia

Helppokäyttöisen ja muokattavan raportointinäkymän kautta voit seurata Telian palvelujen käyttöä ja kustannuksia yrityksessäsi. Raportointipalvelun avulla sinun on mahdollista tunnistaa eniten kustannuksia aiheuttavat palvelut ja käyttäjät sekä seurata kuukausittaisia muutoksia käytössä. Voit tarkastella esimerkiksi käytön määriä ja kustannuksia yksittäisen käyttäjän, kustannuspaikan tai tytäryhtiön tasolla.

Raportointipalvelun hyödyt:

  • Sinulla on jatkuvasti kokonaisnäkymä siitä, miten yrityksessäsi käytetään palveluitamme sekä mitä laskuja ja kustannuksia ne tuottavat.
  • Näet selkeästi käytön ja kustannusten trendit sekä voit kohdistaa kustannuksia yrityksesi tarpeen mukaan. Näet myös laskutuksen muutostrendit ja voit vertailla tietoja eri kausien välillä.
  • Voit tunnistaa Raportointipalvelun avulla merkittävät poikkeamat palveluidemme käytössä ja kustannuksissa. Tietojen perusteella voit antaa ohjeita palvelun käyttäjille tai tarvittaessa muuttaa käytössä olevia palveluita.
  • Raportointipalvelua voit hyödyntää myös budjetoinnissa.

Valise omalle yrityksellesi tärkeät raportoinnit

Raportointipalvelu on käytettävissä Yritysportaalissa, ja siihen kuuluvia raportointeja voi ostaa erikseen:

  1. Matkapuhelinlaskutuksen raportoinnilla voit seurata matkapuhelinpalveluiden käyttöä ja kustannuksia.
  2. Kiinteän puheen laskutusraportointi mahdollistaa Cid-, Yrityspuhelinliittymä-, Järjestelmäliittymä- ja ISDN-palveluiden käytön ja kustannusten seurannan.
  3. Tietoliikennepalveluiden laskutusraportointi sisältää yrityksesi käytössä olevat tietoliikenne-, tietoturva-, viestintä-, asiantuntija- ja liiketoimintapalvelut.
  4. Laajakaistaliittymien laskutusraportoinnin avulla näet kuluttajalaajakaista-liittymien hallinta- ja laskutustietoja.

Tilaa Raportointipalvelu Yritysportaalissa

Saat Raportointipalvelun yrityksesi käyttöön lähettämällä Yritysportaalissa palvelupyynnön.

Tee palvelupyyntö >

Kertaluontoinen raportti

Raportointipalvelun lisäksi tarjolla on myös erikseen tilattavia raportteja kertaluontoiseen tarpeeseen. Tilaa tarvitsemasi raportti yhteydenottolomakkeella.