Philips Hue -älyvalot

Philips Hue -tuotteet tekevät arjestasi parempaa. Älyvalot, joiden avulla voit valaista kotisi makusi mukaan. Voit säätää valoja yhdellä painalluksella puhelimesi kautta tai ohjata niitä äänikomennolla. Hue-valot voi säätää herättämään sinut aamulla hellästi, antamaan energiaa uudelle päivälle sekä toivottaa sinut lämpimästi kotiisi, kun palaat päivän askareista. Oikea valaistus muuttaa kaiken. Hue-lamput on helppo asentaa ilman uusia johtoja.

kuvitus kuva aiheesta Philips Hue -älyvalot

38 tuotetta

search
Näytetään 38/38
Philips

Philips Hue -valojen esittely Yhteisössä

Tutustu eri Philips Hue -valikoimaan ja lue älyvaloista lisää Yhteisöstä

Lue Lisää
9102700-6rI7CfEi1gqZ3VNG7Drr0L

Philips Hue -tuotteet luovat tunnelmaa

Philips Hue -tuotteet mahdollistavat nykyisten valaisimiesi tuoman valon muuntelun ja hallinnan. Philips Hue -lamppu voidaan asettaa nykyiseen valaisimeen - perinteinen lampunkanta sopii Hue-valojen polttimoon. Hue-silta ja puhelimeen tai tablettiin asennettava Hue-sovellus yhdessä Hue-lamppujen, Hue-kytkimen ja Hue-valonauhan kanssa valaisevat täydellisesti ja nostavat valaistuksen kotonasi uudelle tasolle. Valaisimet sopivat sisälle ja puutarhaan.

Hyvä lähtökohta aloittaa ovat aloituspakkaus: Philips Hue White and Color Ambiance E27, joka sisältää Hue-valaisimet (3 kpl) ja Hue Bridge-sillan. Sen avulla valo saadaan juuri sellaiseksi, kuin halutaan: voit luoda lämpimän tai kylmän valkoisen valon tai värivalot. 

Asennus on helppoa eikä sähkötöitä tarvita. Hue Bridge -silta on valaistusjärjestelmän komentokeskus, jonka asennus käy langattomasti. Hue-silta yhdistää älykkäät lamput ja valot toisiinsa.

Älykkäämmät valaisimet

Hue Dimmer Switch -himmenninykytkin toimii langattomasti yhdessä Philips Hue -valaisinjärjestelmän kanssa ja sen avulla valoja voi säätää, kuten tavallisesta valokatkaisimesta. 

Hue Smart Plug -älypistoke lisää minkä tahansa valon Hue-järjestelmään. Valaisin ei tarvitse Hue-lamppua, kun käytössä on Hue-älypistoke. Yhteys toimii Bluetoothilla.

Hue Motion Sensor -liiketunnistin automatisoi valaistuksesi ja se on asennettavissa minne tahansa. Tunnistin on paristokäyttöinen ja täten täysin langaton. Tunnistin havaitsee päivänvalon, joten valot syttyvät vasta, kun niitä tarvitaan. Voit myös asettaa valoherkkyyden itse.

Voit myös kiinnittää Hue Play -valopalkit vaikkapa television taakse tunnelmaa luomaan. Voit vaihtaa kotisi tunnelmaa napin painalluksella ja nauttia ainutlaatuisista hetkistä, luoda juhlatunnelmaa tai rentoutua iltaa vasten.

Saumattoman Hue-valaisimen tuoman kokemuksen täydentää nopea kodin nettiyhteys.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin