Telia TV – viihdettä jokaiselle
Telia TV

Telia TV – viihdettä jokaiselle

Telia TV:stä löydät parhaat sarjat ja leffat, mielenkiintoisimmat dokkarit, lastenohjelmat ja valtavan määrän huippu-urheilua.

Täyden palvelun TV

Nosta katselukokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin laadukkaalla televisiolla ja uusimmilla tv-tarvikkeilla. Tutustu LG-televisioihinSamsung-televisioihinSony-televisioihin ja Philips-televisioihin ja tilaa uusi suosikkisi verkkokaupastamme. Televisioiden osto-oppaasta löydät parhaat vinkit sopivan tv:n valitsemiseen.

Telia TV moninkertaistaa katselukokemuksesi. Telia TV sovelluksella katselet suosikkisarjojasi ja -leffojasi vaikkapa kännykällä tai läppärillä, missä ja milloin vain. Voit myös peilata sovelluksen sisällöt isolle ruudulle Chromecastin tai Apple TV:n avulla. Telia TV digiboksilla saat televisioosi valtavan valikoiman katsottavaa aina uutuuksista lastenohjelmiin ja urheiluun – parhaalla kuvanlaadulla.

Päivitä myös nettiyhteys nopeaksi ja rajattomaksi, jotta leffa- ja sarjamaratonit eivät keskeydy turhaan. Hanki esimerkiksi läppärin mokkulaan mobiililaajakaista tai koko perheen käyttöön kodin laajakaistayhteys.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme