Apple HomePod

HomePod ja HomePod mini. Verratonta ääntä ja älyä. HomePod luo kotiisi immersiivisen ja vivahteikkaan hifi-kuuntelukokemuksen ja HomePod mini tarjoaa pieneen kokoonsa nähden vaikuttavan äänen. Valitse oma suosikkisi!

kuvitus kuva aiheesta Apple HomePod

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Immersiivinen, huippuluokan ääni.

  Immersiivinen, huippuluokan ääni.

  HomePod on tehokas ja ensiluokkainen kaiutin, joka tarjoaa potkua kaikkeen mitä kuuntelet. HomePodin te

  hokas high-excursion-bassokaiutin tuottaa syvän ja vivahteikkaan basson ja sen edistyksellinen laskennallinen ääni täyttää koko huoneen.

  Älykäs apulainen.

  Älykäs apulainen.

  HomePodissa on vakiona Siri, jonka avulla voit asettaa muistutuksia ja lähettää viestejä, laittaa valot päälle heti kotiin astuessasi tai säätää lämpö­tilaa ja soittaa illanvietossa sopivaa tausta­musiikkia, kaikki vain sanomalla 'Hei Siri'. Anna HomePodin hoitaa hommat puolestasi ja nauti älykkäästä apulaisesta.

  Saumaton yhteistyö Apple-laitteiden kanssa.

  Saumaton yhteistyö Apple-laitteiden kanssa.

  Vastaa iPhoneesi saapuvaan puheluun, rentoudu Apple TV:n ääressä suosikkisarjojesi parissa, kuuntele lempimusiikkiasi Macilla – HomePod mini toimii saumattomasti kaikkien Apple-laitteiden ja ‑kokemusten kanssa vieden samalla äänentoiston uudelle tasolle.

  Paljon tehoa. Ministi kokoa.

  Paljon tehoa. Ministi kokoa.

  HomePod mini tarjoaa kokoaan enemmän ääntä. Aseta useampia HomePod minejä ympäri asuntoasi, niin saat käyttöösi koko kodin ympäröivän äänentoistoärjestelmän. Päivittäiset tehtävät hoituvat helposti Sirin avulla.

  Täysin uusi HomePod ja HomePod mini

  HomePod tarjoaa kotiisi huippuluokan äänen tarkoista, kirkkaista ylä-äänistä syviin, muhkeisiin ja jykeviin bassoääniin. Edistyksellisen Apple HomePodin tarjoama tilaääni tekee olohuoneesi äänielämyksestä immersiivisen jokaista nuottia myöten. Kun haluat nauttia koko huoneen valtaavasta tilaäänestä, valitse ensiluokkainen HomePod.

  HomePod Mini saa aikaan ennenkuulumattomia sävyjä ja uskomattoman vaikuttavan äänen kokoonsa nähden. Asettamalla useampia HomePod Mini -älykaiuttimia ympäri asuntoasi, voit käyttää niitä sisäpuhelimina ja yhdistää ne yhdeksi isoksi äänentoistojärjestelmäksi.

  HomePod ja muut Apple-tuotteet

  Kun koti on täydennetty HomePodilla tai HomePod Minillä, olisiko aika päivittää myös puhelin uuteen? Valikoimastamme löydät uusimman iPhone 15 -mallisto, joka kattaa kaksi perusmallia: iPhone 15 ja iPhone 15 Plus. Lisäksi tilaisuudessa julkaistiin ylivertaiset Pro-mallit: iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max sekä vanhemmat iPhone-mallit iPhone 14 ja iPhone 13 -sarjan mallit sekä iPhone SE. Lisäksi Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät kunnostetut ja tarkistetut käytetyt iPhonet. Olisiko aika päivittää myös yhteydet ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat liittymät, huippunopeat 5G-liittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Kodin yhteysvaihtoehdoiksi tarjolla ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista5G-netti taikka mobiililaajakaista.

  Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme kattavan valikoiman muita Apple-tuotteita. Jos hankintalistalla on uusi älykello, tutustu esimerkiksi eri Apple Watch -kelloihin. Löydät valikoimastamme muun muassa Apple Watch SE sekä uusimmat Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra -kellosarjat.

  Löydät meiltä myös MacBook-kannettavat sekä iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi MacBook Air ja MacBook Pro -kannettaviin, sekä iPad ProiPad Air ja iPad Mini -tabletteihin. Applen tuoteperhettä täydentää myös laaja valikoima Apple-kuulokkeita, kuten esimerkiksi Apple AirPods Pro ja Apple AirPods.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin