5G-liittymä, johon voit luottaa

Siirry sinäkin ainoaan täysin suomalaiseen 5G-verkkoon – tilaa kotimainen ja turvallinen 5G-liittymä puhelimeen tai kodin netiksi.

5G-puhelinliittymät

Turvallisessa ja kotimaisessa 5G-verkossa kelpaa surffata, nauttia viihteestä ja olla yhteydessä läheisiin. 5G tekee netin käytöstä puhelimella sukkelaa, olitpa sitten innokas pelaaja, somen käyttäjä tai muuten vain ahkera selailija.

Telia Dot 5G

5G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 32 Gt /kk
Vihdoin asiakkuus, jossa uskollisuudesta palkitaan rahanarvoisesti. Kun sinulla on meiltä vähintään kaksi Telia Dot -liittymää, saat 10 % keskittämisedun..

Rajaton 5G 300 M

5G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 39 Gt /kk

Rajaton 5G 600 M

5G-verkon maksiminopeus 600 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 47 Gt /kk

Rajaton 5G 1000 M

5G-verkon maksiminopeus 1000 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton
Puhelut ja viestit Rajaton
Netti EU/ETA-maissa 53 Gt /kk

MTV Katsomo ja muut liittymäasiakkaan edut

Kun sinulla on meiltä puhelinliittymä, kiinteä laajakaista tai mobiilinetti, saat yllättävän reiluja etuja.

  • Viikoittain vaihtuvat laitetarjoukset
  • Pidennetty takuu puhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G -tietokoneille
  • Etuja liittymistä
  • Etuja MTV Katsomo -suoratoistopalvelun tuotteista, kuten MTV Katsomo+ 1 kk 0 € (jonka jälkeen 8,95 €/kk) ja MTV Katsomo+ Urheilu 37,95 €/kk (norm. 44,95 €/kk). 

Lue lisää asiakaseduista

Paras nopeus myös 4G-verkossa

Vaikka 5G-verkkomme kattaa jo yli 4,3 miljoonaa ihmistä Suomessa, on yhä alueita joissa 5G-verkkoa ei vielä ole. Tällöin 5G-liittymämme toimivat alueella saatavilla olevassa verkossa, parhaalla nopeudella.

Turvallinen ja kotimainen verkko

Nauti sujuvasta yhteydestä turvallisessa ja kotimaisessa verkossa. Rakennamme laadukasta 5G-verkkoamme suomalaisen kumppanimme Nokian kanssa.

Lue lisää – meidän kaikkien yhteinen turvaverkko

Parempi käyttökokemus

5G:n tuoma nopeampi netti mahdollistaa teräväpiirtokuvan lähettämisen älypuhelimiin. 5G-yhteyden viiveettömyys vähentää latautumisen ja pätkimisen minimiin. Viive, vasteaika tai ping tarkoittaa aikaa, joka joltain ohjattavalta asialta tai esineeltä menee reagointiin. 5G:n viive on olematon ja sen ansiosta esimerkiksi pelaaminen tai auton ohjaus liikenteen seassa on mahdollista reaaliajassa, ilman viivettä.

Enemmän nopeutta, vähemmän ruuhkaa

Nopeampi netti tarkoittaa, että kuvat ja elokuvat, videot ja muu sisältö ja tiedostot siirtyvät ja latautuvat nopeasti, jopa 10x nopeammin kuin 4G-verkossa. Myös 5G-verkon kapasiteetti on 5G-verkkoa suurempi, eli käytännössä useampi käyttäjä mahtuu saman tukiaseman verkkoon. Tämä tarkoittaa vähemmän ruuhkaisaa verkkoa.

Maksuton Mobiilivarmenne liittymiin

Mobiilivarmenne on sähköinen henkilötodistus, joka liitetään matkapuhelimen SIM-korttiin. Sillä voit tunnistaa henkilöllisyytesi monessa verkkopalvelussa, -kaupassa, ja -pankissa verkkopankkitunnistautumisen sijaan turvallisesti ja helposti.

Liittymäasiakkaanamme saat Mobiilivarmenteen käyttöösi maksutta.

Lue lisää Mobiilivarmenteesta

5G-netti kotiin

5G-netti ei hyydy kovassakaan käytössä, vaan tarjoaa vakaan yhteyden niin etätöissä, kuin viihteen parissa. Saatavuushaulla voit selvittää, millaisia yhteyksiä osoitteeseesi on tarjolla.

Liittymäasiakkaana pääset etuilemaan

Liittymäasiakkaana saat monia hienoja etuja, kuten esimerkiksi 5G-puhelimia asiakasetuhinnoin.

Asiakasetulaitteet

Turvaverkko

Meidän kaikkien turvaverkko

Kaikki käyttämämme ja tuottamamme data kulkee aina operaattorin tarjoaman verkon kautta. Siksi on tärkeää, että tuo verkko on mahdollisimman turvallinen.

Turvaverkko

5G-nopeus

Tiesitkö, että Suomi on ensimmäisiä 5G-aikaan siirtyneitä maita maailmassa?

Muistat ehkä selkeän eron siirryttäessä 3G-verkosta 4G-verkkoon? Erilaiset sisällöt latautuivat aiempaa nopeammin ja videoiden katselukokemus koheni, kun pätkiminen väheni parantuneen yhteysnopeuden ansiosta. Huippunopea 5G-verkko on vielä huomattavasti 4G-verkkoa nopeampi.

Mikä on 5G? Sen lisäksi että 5G-nopeus tulee olemaan moninkertainen verrattuna nykyiseen 4G-verkon nopeuteen, on 5G-verkon etuina sen pienempi latenssi sekä parempi luotettavuus.

5G-verkon 4G-verkkoa moninkertaisesti pienempi latenssi, eli viiveaika, mahdollistaa esimerkiksi saumattomat pelikokemukset. Pienempi latenssi mahdollistaa myös aiempaa paremmin erilaisten laitteiden etäyhteyden muodostamisen toisiinsa. 5G-netin 4G-nettiin verrattuna huomattavasti parempi luotettavuus puolestaan tekee erityisen raskaidenkin sovellusten käytöstä varmempaa, kun käyttökatkot ovat minimissä.

5G-liittymät ja -puhelimet

5G-liittymän avulla saat kaiken irti 5G-laitteestasi! Esimerkiksi 5G-puhelinliittymällä surffaat kotimaassa rajattomasti jopa hurjalla 1000 Mbit/s nopeudella 5G-verkossa. Huomioithan, että 5G-yhteyksien saatavuus on vielä rajattua. Uusi 5G-verkko kuitenkin laajenee jatkuvasti.

5G-puheliittymä tarvitsee kumppanikseen 5G-puhelimen. Löydät meiltä esimerkiksi Samsungin, ApplenOnePlussan, Xiaomin ja Motorolan 5G-uutuuspuhelimet.

Meiltä löydät myös 5G-mobiililaajakaistat ja 5G-prepaidit, jotka tarjovat samaa huikeaa nopeutta kuin 5G-puheliittymät. Jotta voit hyödyntää 5G-mobiililaajakaistaasi, tarvitset myös 5G-päätelaitteen.

Mobiililiittymien lisäksi voit saada huippunopean 5G-netin kotiisi. 5G-laajakaista kotiin on loistava valinta, jos tarvitset paljon kaistaa, mutta kotiisi ei ole vielä saatavilla valokuitua tai kaapeliverkkoa.

Yhteys kotiin kiinteä 5G asennuspalvelu

Asennuspalvelu varmistaa parhaan mahdollisen yhteyden avaimet käteen -periaatteella. Asentaja mittaa parhaan paikan johon ulkoyksikkö kannattaa sijoittaa, kiinnittää sen kiinteistön ulkoseinään ja yhdistää seinän läpi vietävällä kaapelilla sisätilan reitittimeen, josta jaat nettiyhteyden kaikille kodin laitteille. Ulkoyksikön myötä 5G-signaali ei pääse vaimenemaan talon seinän vaikutuksesta ja tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden kotikäyttöön. Asentaja myös varmistaa yhteyden toimivuuden. Jos vaikuttaa siltä, ettei yhteys yltäisi toivottuihin nopeuksiin, puramme tilauksesi veloituksetta.

Asennuspalvelun hinta 495 € kerralla tai 24 kk maksuajalla 20,63 €/kk. Asennuskulun voi sisällyttää kokonaisuudessaan kotitalousvähennykseen. 

Yhteys kotiin kiinteä 5G -hintatiedot

  • Yhteys kotiin kiinteä 5G XL+ -liittymä, Telia 5G ulkoyksikkö ja Telia Smart -reititin hintaan 39,90 €/kk
  • Yhteys kotiin kiinteä 5G XXL -liittymä, Telia 5G ulkoyksikkö ja Telia Smart -reititin hintaan 44,90 €/kk

24 kk määräaikainen sopimus. Uuden liittymän avaus 7,99 €. 

Määräaikaisen tilausjakson päätyttyä tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 39,90 €/kk (5G XL+) ja 44,90 €/kk (5G XXL) tai hinnaston mukaisella hinnalla.

Telia Dot 5G-laajakaistan hintatiedot

  • Yhteys kotiin 5G 300 Mbit/s 29 €/kk
  • Yhteys kotiin 5G+ 600 Mbit/s 34 €/kk

Ei määräaikaisuutta. Avausmaksu 5 €.

Uudelle käyttäjälle 14 vrk peruskäyttöä ilmaiseksi.

Liittymään on ostettavissa yhteensopiva ZTE MC888 5G -reititin kertamaksulla (312 €) tai 24 kk osamaksulla (13 €/kk).