Samsung Galaxy Z-sarja

Samsung Galaxy Z-sarjan taittuvanäyttöiset puhelimet lumoavat muotoilullaan. Tutustu puhelimen käyttömahdollisuuksien rajoja rikkovaan mallistoon ja valitse itsellesi ainutlaatuinen puhelin.

kuvitus kuva aiheesta Samsung Galaxy Z-sarja

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Samsung Galaxy Z -sarjan mallit

  Uudet Samsung-puhelimet pitävät sisällään ennennäkemätöntä nopeutta ja sähäkkää tehoa. Galaxy Foldables eli Z -sarjan puhelimet ovat mullistavia taittuvanäyttöisiä puhelimia, joissa näyttöteknologia luo täysin uudenlaisia puhelimen käyttömahdollisuuksia.

  Samsung Galaxy Fold3 on samanaikaisesti sekä puhelin että tabletti. Sen 7,6 tuuman taittuvalta 120 hz virkistystaajuudella varustetulta näytöltä on erittäin miellyttävä katsella sisältöjä, kuten C Moren huippusarjoja. Telian 5G-liittymäasiakkaana saat C Moren leffat ja sarjat vuodeksi veloituksetta.

  Samsung Galaxy Flip3 on pieni, suuri ja ainutlaatuinen puhelin. Sen taittuvanäyttöinen muotoilu on omiaan esimerkiksi videopuheluita ja täydellisiä selfieitä varten. Puhelimesta löytyy lisäksi eSIM - sähköinen SIM-kortti, jonka ansiosta voit käyttää puhelimessa kahta liittymää. Yhdistä työ ja huvi yhteen upeaan pakettiin ja valitse Galaxy Z Flip3!

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin