RecyclediPhone 129105145

 • 5G-valmius ja A14 Bionic -siru takaavat ennennäkemättömän nopeuden ja suorituskyvyn
 • 6,1 tuuman valovoimainen Super Retina XDR -näyttö OLED-teknologialla tarjoaa upeat kontrastit ja värit
 • Kahden kameran järjestelmä yökuvausominaisuuksilla, muotokuvaefekteillä, älykkäällä HDR:llä ja Dolby Vision -videokuvauksella
 • Tarkistettu ja kunnostettu, vuoden takuulla varustettu ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle puhelimelle
 • Laitteessa voi olla vähäisiä käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja, mutta ei mitään silmiinpistävää. Puhelin toimii kuin uusi.

VäriSininen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 6,1"

  Näytön koko

 • 2 x 12 MP

  Takakamera

 • 64 Gt

  Tallennustila

 • Erinomainen

  Kuntoluokka

Apple iPhone 12

5G-nopeus. A14 Bionic. Reunasta reunaan ulottuva OLED-näyttö. Ceramic Shield ja neljä kertaa edellistä sukupolvea parempi pudotus­kestävyys. Yötila jokaisessa kamerassa. iPhone 12:ssa on kaikkea.

Olennaisesti kestävämpi rakenne

Ceramic Shield -materiaalissa on nano­­kokoluokan keraami­kiteitä, jotka ovat itse asiassa kovempia kuin useimmat metallit. Kiteiden tyyppiä ja kiteytymisen astetta säätelemällä on kehitetty yhdistelmä, joka maksimoi keraamin kovuuden säilyttäen sen optisesti läpi­­näkyvänä. Kovan ja kestävän rakenteen lisäksi lasi on naarmunkestävä: takalasista tuttu kaksinkertainen ioninvaihtoprosessi tarjoaa oivan suojan säröjä, naarmuja ja päivittäisen käytön aiheuttamaa kulumista vastaan. Näyttö ulottuu puhelimen reunaan saakka, mikä auttaa suojaamaan puhelinta vieläkin paremmin. iPhone 12 tarjoaa neljä kertaa edellistä sukupolvea paremman pudotuskestävyyden

iPhone ottaa 5G:stä kaiken irti

iPhonen 5G on super­nopea. Voit ladata leffoja lennossa, striimata parempi­­laatuista video­­kuvaa tai puhua HD-laatuisia FaceTime-puheluita mobiili­­verkon kautta paljon pienemmällä viiveellä kuin ennen. Kaikki tämä onnistuu useammassa paikassa, sillä iPhone 12:n 5G-kattavuus on huippulaaja. Uudet antennit ja radio­komponentit saavuttavat korkean herkkyyden ja uskomattoman tehokkuuden. iPhone 12:een on myös lisätty reilusti kaistoja, jotta saat 5G:n käyttöösi useammissa paikoissa: iPhone 12:ssa on jopa 20 5G-kaistaa ja 32 LTE-kaistaa, joten se tarjoaa laajan kattavuuden kaikkialla maailmassa. Ohjelmistovalikoima aina apeista järjestelmä­tason sovellus­kehyksiin on optimoitu hyödyntämään 5G:tä, ja monet apit hyödyntävät 5G:tä käyttämättä enempää virtaa.

iPhonessa 5G on paitsi nopeampi, myös älykkäämpi. Kun iPhone ei tarvitse 5G-nopeuksia, esimerkiksi tehdessään päivityksiä taustalla, se käyttää automaat­tisesti LTE:tä säästääkseen akkua. Mutta heti kun vauhdilla on väliä, esimerkiksi kun lataat lempi­sarjasi kokonaista kautta, iPhone 12 siirtyy 5G:hen. Voit tietysti asettaa 5G:n oletus­valinnaksi aina kun se vain on saata­villa.

A14 Bionic -siru ja Super Retina XDR -näyttö

A14 Bionic venyttää mahdolli­suuksien rajoja esimerkiksi suorittamalla biljoonia lasku­­toimituksia Neural Enginellä sekä Dolby Vision ‑kuvaamisella, mihin edes ammattilaisten elokuva­­kamerat eivät pysty. Se on super­t­ehokas, mikä mahdollistaa erin­­omaisen akun­keston. Tehokas A14 Bionic ‑siru myös herättää uusimmat lisätyn todellisuuden kokemukset eloon: tutustu muinais­­esineisiin, pilko sammakko osiin tai kokeile vaikka uutta sohvaa AR-pika­katselun avulla.

iPhone 12:n näyttö ulottuu aivan reunoille asti. iPhone 12:n ominaisuuksien, kuten 4K Dolby Vision ‑video­kuvauksen ja erittäin yksityis­­kohtaisten HDR-kuvien kokeminen vaatii edistyksellisen näytön, joten sille kelpaa vain paras: Super Retina XDR ‑näyttö. OLED-paneeli tarjoaa kirkkaammat kirkkaat kohdat, tummemmat mustat ja lisää tarkkuutta kaikessa mitä katsot. Toisin kuin LCD-näytöissä, joissa tausta­­­valo valaisee kaikki pikselit kerralla, OLED-näytön pikselit tuottavat itse oman valonsa. Ne voivat olla kokonaan pois päältä syvien mustien aikaan­­saamiseksi tai syttyä täyteen 1200 nitin enimmäis­­kirkkauteen HDR-sisältöä varten. Näin saavutetaan 2 000 000 : 1 -kontrasti­­suhde. Ero on dramaattinen: teksti­­viestit ja sähkö­­postit näyttävät huomattavasti terävämmiltä. Kaikki kuvasi ja videosi näyttävät todentuntuisilta. Elokuvien räjähdykset ja galaksien väliset taistelut näyttävät yksityis­­­kohtaisilta, super­kirkkailta ja täyteläisen tummilta juuri oikeissa kohdissa.

Yökuvaustila, paremmat muotokuvat ja älykäs HDR 3

Sekä laajakulma‑ että ultra­laaja­kulma­­­kameroissa on nyt Yötila, joten saat erin­­omaisia kuvia hämä­rässä paremmin kuin koskaan. Uusi laaja­kulma­­kamera päästää sisään 27 prosenttia enemmän valoa. Otitpa kuvia päivän­­valossa tai kuutamon kajossa, saat ikuistettua aiempaa enemmän yksityis­kohtia ja värejä. Yötila tunnistaa, kun valo on vähissä ja käynnistyy automaat­tisesti. Se säilyttää kuvan kirkkauden ja ikuistaa kuvaan upean eläväiset värit. Vaikeat kuvat, kuten dramaattiset kuutamo­maisemat, onnistuvat helposti ja piirtyvät terävästi. Deep Fusion analysoi puoli­valoisassa tai hämärässä ympäristössä useita valotuksia ja loihtii esille mahdol­lisimman paljon yksityis­kohtia. Lisäksi ultra­laajakulma­kamera tarjoaa vaikuttavan perspektiivin. Myös etu­­­kamerassa on Yötila ja koko joukko muita upeita ominaisuuksia kuten Deep Fusion, älykäs HDR 3 ja Dolby Vision ‑kuvaus.

Miten äl­y­puhelimien korkea­­laatuisinta video­­kuvaa voi parantaa entisestään? Tekemällä siitä 27 prosenttia paremman hämärässä valaistuksessa. Voit nyt kuvata upean yksityis­kohtaisia videoita kellon­­aikaan katsomatta. Kaiken lisäksi Yötilassa on Timelapse-video­kuvaus. Laita iPhone 12 tukevasti sopivaan paikkaan ja anna pitkien valotus­­aiko­jen hoitaa hommansa.

Muoto­kuva­tila korostaa entistäkin taitavammin kuvaus­kohdettasi sumen­tamalla taustan tyylikkäästi. Tee loistavista kuvista vielä upeampia kuudella valo­­tehosteella, kuten Yläsävy­­valo mono, Luonnollinen valo ja Studio­­valo.

Älykäs HDR 3 tasa­painottaa kuvan eri elementtejä tuoden esiin yksityis­kohtia kuvaus­kohteesta ja puista säilyttäen samalla taivaan syvän värin, jopa keski­päivän kirkkaudessa. Se tunnistaa kone­­oppimisen avulla kasvojen lisäksi ympäristön ja säätää tarvittaessa kuvan terävyyttä, värejä ja valko­tasapainoa. Älykäs HDR 3 ikuistaa jopa kirkkaassa valossa kuviin tekstuurit, ihon sävyt, värisaturaation ja yksityiskohdat, jotka tekevät kuvista toden­tuntuisia.

Kokonainen leffastudio taskussasi

Nyt voit kuvata videota 4K HDR ‑tarkkuudella Dolby Visionilla. Editoi Kuvat-apissa tai iMoviessa, ja siirrä sisältö sitten TV:hen AirPlayn avulla, niin näet kaikki värit ja yksityis­­kohdat. Kokemus on alusta lähtien kuin elokuvissa. Tähän saakka Dolby Vision on ollut vain Hollywood-studioiden elokuvia ja TV-ohjelmia varten, mutta nyt voit kuvata, editoida ja toistaa videota Dolby Vision ‑muodossa iPhonellasi. Luot mestari­­teoksia silmän­­räpäyksessä: iPhone 12:n käsittämättömän nopean sirun ansiosta voit kuvata jopa 30 FPS 4K Dolby Vision ‑videota. Editoi helposti juuri niin kuin olet tottunut, ja anna videosi sitten pauhata TV:ssä yhdellä napautuksella ja AirPlayn avulla.

10-bittisen HDR-video­­kuvauksen ansiosta iPhonella saa kuvattua nyt uskomattomat 700 miljoonaa väriä.

Paljon, paljon muutakin

iPhone on suunniteltu pitämään tietosi turvassa. Face ID:n tiedot eivät koskaan poistu laitteeltasi eikä niitä kopioida iCloudiin eikä mihinkään muualle. iOS näyttää sinulle apin tietosuoja­­­käytännöt ennen lataamista. Kun käytät Apple Payta, luotto­korttisi numeroa ei jaeta kauppiaille. Dolby Atmos -tilaääni puolestaan liikkuu ympärilläsi 3D-tilassa ja luo vaikutelman, että olisit itse tapahtumien keskellä. iPhone 12:n ja MagSafe-lisävarusteiden kaikissa magneeteissa käytetään 100-prosenttisesti kierrätettyjä harvinaisia maa­metalleja.

eSIM: kaksi liittymää samassa puhelimessa

Laitteessa on normaalin SIM-korttipaikan lisäksi laitteeseen sisäänrakennettu sähköinen SIM-kortti. Se toimii perinteisen SIM-kortin tavoin. Erona on, ettei puhelimeen tarvita erillistä fyysistä SIM-korttia, vaan se on sisäänrakennettu ja aktivoidaan digitaalisesti. Voit halutessasi pitää eSIM-kortissa saman puhelinnumeron kuin tavallisessa matkapuhelimessa.

Tilaa liittymä ja eSIM laitteeseesi verkkokaupastamme, lähimmästä Telia Kaupasta tai soittamalla asiakaspalveluumme 020 690 400 (ma–pe 8–18, la 9–16.30). Mikäli sinulla on jo liittymä, voit päivittää SIM-korttisi sähköiseen eSIMiin kirjautumalla osoitteessa telia.fi.

Laitteen käyttöohje

Laitteen käyttöohjeisiin pääset tutustumaan täältä.

Ekologinen ja edullinen puhelin

Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Laitteen akun kunto sekä toiminnot on testattu ammattilaisten toimesta, ja ennen pakettiin päätymistä puhelin on myös puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty puhelin on esimerkiksi hyvä puhelin lapselle.

Kaikki käytetyt puhelimet käyvät läpi huolellisen tarkistus- ja kunnostusprosessin ennen kuin ne pakataan Telia Recycled -pakkauksiin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä ja virallisia tarvikeosia. Käytetyn älypuhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle.

Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudella laitteella. Voit maksaa puhelimen kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Telia Recycled -kierrätyspuhelimet ovat myynnissä valituissa myyntipisteissämme sekä verkkokaupassamme.

Katso kaikki Recycled-puhelimet

Myyntipakkauksen sisältö

iPhone 12 Recycled -puhelin. Huom. myyntipakkauksessa ei ole laturia eikä latauskaapelia. Katso valikoimamme laadukkaat laturit ja lightning-latauskaapelit.

recycled_highlight_800x534_1

Kuntoluokka

Erinomainen

Myymme ainoastaan erittäin hyvässä kunnossa olevia laitteita. Taataksemme laitteiden erinomaisen toiminnallisen kunnon edellytämme, että käytetyt laitteet ovat läpäisseet perusteellisen testauksen. CE-merkintä ja EU-hyväksyntä.

recycled_highlight_800x534_2

Tarkistettu

Vuoden takuulla varustettu

Telia Recycled on tarkistettu, kunnostettu ja vuoden takuulla varustettu kierrätyspuhelin. Mahdollisissa kunnostuksissa käytämme vain valmistajan alkuperäisiä tarvikeosia. Puhelin on puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä.

recycled_highlight_800x534_3

Ekologinen

Edullinen ja ekologinen valinta

Käytetyn puhelimen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty puhelin huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun puhelin ei päädy kaatopaikalle. Kierrätetyn puhelimen hinta on luonnollisesti myös edullisempi.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Älypuhelin

Valmistajan mallinumero

A2403

Koko tai muoto

Kosketus

Suojaus

Pölytiivis, roiskevedenpitävä, vedenkestävä

Leveys

71.5 mm

Syvyys

7.4 mm

Korkeus

146.7 mm

Paino

164 g

Rungon väri

Sininen

Rungon materiaali

Lasi, avaruusteollisuuden hyväksymä alumiini

SAR-arvo

0,99 W/kg (vartalo), 0,98 W/kg (pää), 3,8 W/kg (raaja)

Matkapuhelin

Tekniikka

CDMA2000 1X / GSM / WCDMA (UMTS)

Mobiilidatayhteys

5G

Palvelun tarjoaja

Ei määritelty

Käyttöjärjestelmä

iOS 14

Älykäs apuohjelma

Siri

Navigointi

GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS

SIM-kortin tyyppi

Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

SIM-korttien lkm.

Kaksois-SIM

Maksutekniikka

Apple Pay

Input-tekniikka

Multi-touch, kapasitiivinen

Verkko

Tiedonsiirto

EDGE, EV-DO, HSPA+, DC-HSDPA, VoLTE, FDD-LTE, TDD-LTE, VoWiFi, Gigabitin LTE, LAA, 5G NR FR1

2G-kaista

GSM 850/900/1800/1900 / CDMA2000 1X 1900/800

4G LTE-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 30, Band 32, Band 34, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Kaista 42, Band 46, kaista 48, Band 66

4G LTE-taajuus

FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 2300 WCS, FDD 1500 L, TDD 2000, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, TDD 3500, TDD 5150, TDD 3600, FDD 1700 - 2110 AWS-3

5G NR-kaista

N1, n2, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n77, n78, n79, n40, n25, n12

5G NR-taajuus

FDD 2100, FDD 1900PCS, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD TD 4500, TDD 2300, FDD 1900, n12

Langaton liitäntä

NFC, Bluetooth 5.0, IEEE 802.11ax, Ultra-Wideband (UWB)

Puhelinominaisuudet

Puhelintoiminnot

Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys

Sensorit

Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, lähestymisanturi, kolmen akselin gyroanturi, digitaalinen kompassi, barometri

Turvalaitteet

Kasvontunnistus

Lisäominaisuudet

AirDrop-toiminto, Audio zoomitoiminto, MIMO-tekniikka, Wi-Fi-puhelu, iBeacon microlocation, QuickType keyboard, Night Shift, Apple TV -tuki (2. tai uudempi), Next-generation Neural Engine, Apple MagSafe, Express Transit-kortit varateholla, 4K HDR AirPLay peilaus, FaceTime HD (1080p), RTT/TTY-yhteensopiva

Mediasoitin

Tuetut digitaaliset äänistandardit

Audible, MP3, FLAC, Apple Lossless, AC-3, AAC-LC, LPCM, HE-AAC, Audible AAX, Audible AAX+, suojattu AAC, EAC3, HE-AAC v2

Tuetut digitaalivideostandardit

M-JPEG, H.264, HEVC, MPEG-4 Part 2, HEIF

Videon parannukset

HDR with Dolby Vision, HDR10

Äänen parannus

Dolby Digital Plus sound, Dolby Atmos sound -tekniikka, Dolby Digital sound

Suoritin

Tyyppi

Apple A14 Bionic

Prosessorin ydinten määrä

6 ydintä

Muisti

Sisäisen muistin kapasiteetti

64 Gt

Etukamera

Anturin resoluutio

12 megapikseliä

Linssin aukko

F/2.2

HDR-tila

Älykäs HDR

Erityistehosteet

Luonnollinen, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High‑Key Mono

Kasvojen tunnistus

Kasvojen tunnistus

Kameratilat

Burst mode, yötila, Live Photos, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus, Nopeutus (yötila)

Videotarkkuudet

1920 x 1080 (1080p) at 30 fps, 1920 x 1080 (1080p) at 60 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 120 fps, 3840 x 2160 (4K) at 30 fps, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, 3840 x 2160 (4K) 24 fps:llä

Valolähde

Retina Flash

Ominaisuudet

Automaattinen kuvantasain, Animoji, Memoji, TrueDepth-kamera, Elokuvallinen videonvakautus, laaja värien sieppaus valokuville ja Live Photo -kuvillle, Laajennettu dynaaminen alue videoille 30 flopisssa, QuickTake-video, Intervallivideo vakautuksella, Linssinkorjaus, Deep Fusion, Dolby Vision HDR -videotallennus, jopa 30 kuvaa/sek

Takakamera

Anturin tarkkuus

12 megapikseliä

Optinen kuvanvakain

Optical Image Stabilizer (OIS)

Linssityyppi

Laajakulmalinssi

Linssin aukko

F/1.6

Objektiivin rakenne

7 elementtiä

Tarkkuuden säätö

Automaattinen

Optinen zoomi

2

Digitaalinen zoomi

5

Erityistehosteet

Luonnollinen, Studio, Contour, Stage, Stage Mono, High‑Key Mono

Kameratilat

Burst mode, Panorama, yötila, Live Photos, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus, Nopeutus (yötila)

Kasvojentunnistus

Kasvojen tunnistus

HDR-tila

Älykäs HDR

Valonlähde

True Tone LED -salama

Videotarkkuudet

1920 x 1080 (1080p) at 30 fps, 1920 x 1080 (1080p) at 60 fps, 1280 x 720 (720p) at 30 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 120 fps, 3840 x 2160 (4K) at 30 fps, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, 3840 x 2160 (4K) 24 fps:llä, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps

Ominaisuudet

Safiirikristallinen linssinsuojus, Cinematic-videotasapaino, Automaattinen kuvanvakain, Playback-zoomi, geoetsintä, Stereotallennus, Continuous autofocus video, 8 MP still-kuvien tallennus 4k-video, Ajastettu kuvaus vakautuksella, Slow Sync, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville, Kehittynyt punasilmäisyyden korjaustyökalu, Optinen kuvanvakautus videoille, HEIF-kuvankaappaus, äänen zoomaus, 100% Focus Pixels, maks. 3 x digitaalinen zoom videolle, QuickTake-video, HEVC (suorituskykyinen videokoodaus), Laajennettu dynaaminen alue videoille nopeudella 60 kuvaa/sek, Deep Fusion, Dolby Vision HDR -videotallennus, jopa 30 kuvaa/sek

Toinen takakamera

Anturin tarkkuus

12 Megapixel

Linssityyppi

Ultra-laajakulmalinssi

Linssin avaus

F/2.4

Näkökenttä

120 astetta

Ominaisuudet

5-osainen linssi, Linssin korjaus

Näyttö

Tyyppi

OLED näyttö

Tekniikka

Super Retina XDR Display

Näytön koko

6.1"

Näytön tarkkuus

2532 x 1170 pikseliä

Pikselitiheys

460 ppi

Enimmäiskirkkaus

625 cd/m²

HDR

Kyllä

Kontrastisuhde

2000000:1

Suojaus

Fingerprint-resistant oleophobic coating, Ceramic Shield

Näytön kielet

Tanska, hindi, heprea, unkari, Tshekki, kroatia, indonesia, thai, slovaki, Kiina (perinteinen), Kiina (yksinkertaistettu), Vietnamin kieli, Ukrainan kieli, Brasilian portugali, englanti, saksa, ranska, italia, norja, portugali, puola, suomi, ruotsi, venäjä, espanja, hollanti, kreikka, turkki, arabia, romania, katalaani, japani, korea, Malaiji, UK English, Yhdysvaltain englanti, Australian English, French Canadian, espanjalainen (Latinalainen Amerikka), kiina (perinteinen, Hong Kong), espanja (Meksiko)

Ominaisuudet

Dolby Vision, HDR10, True Tone -näyttö, Edge-to-Edge -näyttö, Laaja värinäyttö (P3), haptinen kosketus, Hybrid Log-Gamma (HLG), 1200 nitin enimmäiskirkkaus

Yhteydet

Liitintyyppi

Lightning

Akku / paristo

Tekniikka

Litiumioni

Nopea lataustekniikka

Applen nopeasti lataava tekniikka, Apple MagSafe langaton lataus

Langaton lataus

Yes

Langattomat latausnormit

Qi

Akunkesto

Toisto (video): jopa 17 h

Toisto (langaton video): jopa 11 h

Toisto (audio): jopa 65 h

Akun kapasiteetti

Laitteessa on minimissään 85 % akun kapasiteetti.

Muuta

Yhteensopivuusstandardit

IEC 60529 IP68, HAC (Hearing Aid Compatible)

Puhelimesta on testattu

Virtapainike, akun kunto, näytön kunto, latausliitin, kosketusnäyttö ja painikkeet, sormenjälkilukija, SD-korttipaikka, kuulokeliitin, verkko- ja wifi-yhteydet, kamerat (Etu ja taka), kaiuttimet ja mikrofoni, pyörimissensorit, kasvojentunnistin

Lisäksi

Puhelimen muisti on pyyhitty ja ylikirjoitettu, ohjelmisto on päivitetty, puhelin on vapaa operaattorilukituksista, kosteusvarioista ei ole merkkejä, k

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

6 m

Vähimmäiskäyttölämpötila

0 °C

Enimmäiskäyttölämpötila

35 °C

Toimintakosteus

5 - 95 % (ei tiivistetty)

Myyntipakkauksen sisältö

iPhone 12 Recycled -puhelin (myyntipakkauksessa ei ole laturia eikä latauskaapelia)

Valmistajan takuu

Takuu

12 kk

Asiakastuki

Apple 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

194252030530

Telian tuotekoodi

9105145