Rauhoita joululomasi työpuheluilta – kytke poissaolotiedote. Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

YKSI KUMPPANI RIITTÄÄ – TELIA ONE

Olit sitten yrittäjä tai suurempi yritys, löydät ICT-alan laajimmasta valikoimasta kaikki tarvitsemasi palvelut, joilla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.

5g, pelkkiä mahdollisuuksia

5G tuo toki mukanaan AI-, IoT- ja VR-innovaatioita ja älykaupunkihankkeita, mutta huippunopeus mahdollistaa myös vanhojen liiketoimintaprosessien virtaviivaistamisen esimerkiksi datankeruun avulla. Kelkkaan hyppääminen saattaa tuoda etulyöntiaseman markkinoilla. Miten sinun yrityksesi ja toimialasi tulee hyötymään 5G-verkosta? 

Lataa 5G-opas

Joulutarjoukset 12.–31.12.

Sony Xperia XZ3, iPhone 6s Plus 32GB ja Huawei Mate 20 Pro tarjoilevat uskollista äänentoistoa, graafista suorituskykyä ja tekoälyä – stressittömällä palvelulaitesopimuksella.

Katso tarjoukset

Espoossa huristelee jo itsestään ajava 5g-auto

5G-verkon nopeudesta hyötyvät myös itsestään ajavat autot. Katso videolta, kuinka suuren datamäärän nopea hyödyntäminen saa roboauton pyörät pyörimään.

Lue lisää

YRITTÄJÄAAMU: ONKO YRITYSTÄSI VAIKEA TAVOITTAA?

Löytävätkö potentiaaliset asiakkaat yrityksesi verkosta? Mistä lähteä liikkeelle tavoitettavuuden parantamisessa? Yhteydenpidon yritykseen tulisi olla mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, jotta hyvä asiakaskokemus voidaan varmistaa. Katso webinaaritallenteesta, mitä asiantuntijamme Pekka Reinikainen vastasi mm. näihin kysymyksiin.

Katso tallenne

Ajankohtaista

Mobiiliverkkodata paljasti Imatranajon vaikuttavuuden

Imatran kaupungin kävijämäärä kasvoi 22 000:lla henkilöllä Imatranajon aikaan heinäkuussa 2018. Euromääräisesti mitattuna Imatran ajo jätti Imatralle jopa 4,1 miljoonaa euroa. Tarkkoja mittauksia tapahtuman vaikuttavuudesta pystyttiin tekemään Crowd Insights -analytiikan avulla.

Lue lisää

”Digitaalinen allekirjoitus on vahvempi kuin käsin kirjoitettu”

Digitaalinen allekirjoitus yleistyy ja on juridisesti yhtä pätevä kuin kynällä kirjoitettu. Telian lakimiehen mukaan se on jopa varmempi kuin paperille tehty allekirjoitus. Miksi näin?

Lue lisää

Tähti Katsastus paransi asiakaskokemusta vaihdepalvelun avulla

Kaikki yritykseen saapuva puhelinliikenne on ohjattu yhteen numeroon asiakaspalvelijoiden käsittelyyn.

Lue lisää