Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Yksi kumppani riittää – Telia One

Olit sitten yrittäjä tai suurempi yritys, löydät ICT-alan laajimmasta valikoimasta kaikki tarvitsemasi palvelut, joilla varmistat yrityksesi kasvun ja menestyksen – nyt ja tulevaisuudessa.

Esineiden internet tuo mahdollisuuksia

Sanotaan, että esineiden internet tekee arjelle ja työlle saman kuin sähkö aikanaan teollisuudelle – ei siis mikään pikkujuttu. Mutta miten IoT:n käyttöönotto palvelisi yritystäsi? Lataa maksuton oppaamme ja inspiroidu elävän työelämän esimerkeistä.

Lataa IoT-opas

Koko viikko Yrittäjän black friday -tarjouksia

Marraskuu muuttui juuri mustaksi – Yrittäjän Black Week 20.–26.11. tuo nimittäin mukanaan viikon verran huikeita laitetarjouksia. Nyt on oikea aika ostaa uudet työvälineet, hamusitpa sitten uutta luuria, tietokonetta, tablettia tai älykelloa.

Katso tarjoukset

 

webinaari: ICT-ratkaisuiden keskittämisen edut

Digitalisaation vaatimukset saattavat ajaa ICT-palveluiden sopimus- ja teknologiaviidakkoon. Mutta mitä kannattaa tehdä itse, ja mitä palveluita ostaa kumppaneilta? Vuoden viimeisessä webinaarissamme 13.12. klo 10–10:30 Telian suurasiakasmyynnistä vastaava johtaja Kimmo Sulin ja Vapon CIO Jukka Holm keskustelevat yhden toimittajan palvelumallin eduista. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu

webinaari: Onko yritystäsi vaikea tavoittaa?

Löytävätkö potentiaaliset asiakkaat yrityksesi verkosta? Napakassa 30 minuutin webinaarissa Telian asiantuntija Pekka Reinikainen antaa käytännön vinkkejä siihen, miten voit kehittää yrityksesi tavoitettavuutta aina verkkonäkyvyydestä puhelimitse ja chatissa tapahtuvaan asiakaspalveluun saakka. Tervetuloa mukaan maksuttomaan webinaariimme 29.11. klo 10!

Ilmoittaudu

Ajankohtaista

Asiakasarvo kasvaa datojen yhdistämisellä

Matkapuhelinverkosta saatava data ihmisjoukkojen liikkumisesta tarjoaa hyödyllistä tietoa päätöksenteon tueksi. Ymmärrys ja mahdollisuudet kasvavat kuitenkin merkittävästi, kun siihen yhdistetään muita aineistoja. Ideoita aineistojen yhdistämiseen haemme Junction-hackathonista, johon osallistumme Wisdom of Crowds -haasteella.

Lue lisää

”Digitaalinen allekirjoitus on vahvempi kuin käsin kirjoitettu”

Digitaalinen allekirjoitus yleistyy ja on juridisesti yhtä pätevä kuin kynällä kirjoitettu. Telian lakimiehen mukaan se on jopa varmempi kuin paperille tehty allekirjoitus. Miksi näin?

Lue lisää

Oulu on Suomen ensimmäisiä 5G-älykaupunkeja

5G-verkon mahdollisuuksista haluavat hyötyä nyt kaikki, mutta harvassa kaupungissa sen tuloon on valmistauduttu niin mittavasti kuin Oulussa.

Lue lisää