Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Videoneuvottelu

Unohda vanhat kokemuksesi neuvottelupalveluista. Telia Videoneuvottelussa on raikas tuulahdus tulevaisuutta. Tutustu tarkemmin ja jätä yhteystietosi meille, niin pohditaan sopiiko juuri Videoneuvottelut helpottamaan arkeasi.

Videoneuvotteluiden tarkka kuva ja huippulaadukas ääni takaavat, ettei välimatka neuvottelukumppaneihin tunnu miltään. Käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, sillä palvelumme toimii aivan kuten tavallinenkin neuvottelu, jossa osallistujat ovat fyysisesti paikalla. Videoneuvottelu on myös ekologinen ja taloudellinen vaihtoehto matkustamiselle.

Videoneuvottelun hyödyt sinulle

VERKKO-OPINNOT JA VIDEOKOKOUKSET SUJUVOITTAVAT NOVIAN TOIMINTAA

Monialainen ammattikorkeakoulu Novia valitsi Telian Tila- ja Videoneuvottelu-palvelut ratkaisuiksi henkilöstön videokokouksiin ja opiskelijoiden sujuvaan etäopetukseen.

Lue koko artikkeli

Neuvot ja niksit

Selvää säästöä.

Me arvioimme Telialla, että säästämme sadalla videoneuvottelulla jopa 25 työviikkoa työaikaa, 87 000 euroa matkakustannuksissa ja 25 500 kg hiilidioksidia.