Arvomme kaksi Samsung Galaxy S24 -puhelinta Minun Telia Yrityksille -palvelussa. Osallistu arvontaan

Tapahtuman verkko

Varmista, että tietoliikenneyhteydet toimivat luotettavasti koko tapahtumasi ajan.

Luotettavat yhteydet ja striimaus tapahtumiin

Telia Events -palvelun avulla saat kaiken kokoisiin tapahtumiin tilapäiset verkkoratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Saat yhdestä paikasta niin tarpeiden kartoituksen, suunnittelun, toteutuksen kuin purunkin. Toteutamme tarpeidesi mukaan räätälöidyt tietoliikenneyhteydet ja lähiverkkoratkaisut, jotta toimitsijat, vierailijat, lehdistö ja muut tapahtumakumppanit voivat puhua, käyttää maksupäätteitä, selostaa, surffata ja somettaa ongelmitta koko tapahtuman ajan.
 
Varmista kumppaniesi ja vieraidesi viihtyminen ja ota käyttöösi luotettavat ja skaalautuvat yhteydet ja hyödynnä kansainvälistä, yli 25 vuoden kokemustamme tapahtumien tietoliikenneyhteyksissä. Mahdollistamme myös striimauksen kaiken kokoisiin verkkotapahtumiin ja tarpeisiin yhdessä kumppaniverkoston kanssa.

Hyötysi

Luotettavat yhteydet

Saat yrityksesi käyttöön luotettavat ja tapahtumasi tarpeisiin skaalautuvat yhteydet.

Tarpeisiisi räätälöity

Palvelukokonaisuus sovitaan aina räätälöidysti tarpeitasi kuunnellen.

Tukea alusta loppuun

Saat oman vastuuhenkilön koko tapahtuman ajaksi.

Vuosien kokemus – monessa mukana

Tarjoamme toimivat yhteydet tapahtumaasi avaimet käteen -periaatteella. Inspiroidu esimerkeistä ja jutellaan lisää.

Live-lähetykset

Helsinki Hallissa (ent. Hartwall-areena) järjestetyt koriskisat asettivat kovat vaatimukset tietoliikenneyhteyksille: suorien lähetysten tuli välittyä satoihin tuhansiin kotitalouksiin, selostuksen piti kuulua globaalisti ja verkon toimia katkeamatta koko tapahtuman ajan. Telia Events -palvelun avulla voitiin unohtaa tietoliikenneongelmat ja keskittyä huimiin peleihin.

Tapahtumat

Telia Day One on yritysten IT- ja liiketoimintajohdolle suunnattu teknologiatapahtuma, jossa käy vuosittain useita satoja osallistujia. Telia Events -palvelun avulla tapahtumaan saatiin toteutettua luotettavat ja toimivat yhteydet Kaapelitehtaalle.

Konsertit

Rammsteinin konsertit järjestettiin Tampereella Ratinan stadionilla 9.-10.8.2019. Telia Eventsin avulla toteutettiin konserttiin toimivat yhteydet, jonka ansiosta tietoliikenneongelmat voitiin unohtaa ja keskittyä live-musiikkiin.