Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Perinnän uusi aika

Tulevaisuus on sinun. Me huolehdimme puolestasi perinnästä. Voit keskittyä kasvamaan, kun annat meidän kaitsea erääntyneitä saataviasi.

 Vauhtia kassavirtaan asiakastasi kunnioittaen

Joskus lasku vain jää maksamatta. Palvelumme on sinulle, joka kaipaat ammattitaitoista kumppania saataviesi seurantaan. Itse voit keskittyä siihen, minkä hallitset parhaiten: oman liiketoimintasi kasvattamiseen.

Nopeutamme yrityksesi kassavirtaa ja lyhennämme todellista maksuaikaa. Automatisoitu palvelu sopii erityisesti paljon laskuttaville, keskisuurille ja suurille firmoille. Haluaisitko sinäkin silmäillä saapuvaa maksuliikennettäsi näppärästi verkossa luottaen siihen, että hoidamme koko perintäprosessin puolestasi aina maksumuistutuksista jälkivalvontaan? Mietitään yhdessä tarkalleen tarpeisiisi sopiva, laadukas ratkaisu.

Perinnän hyödyt sinulle

Keskity tuloksen tekemiseen

Telia Talouden avulla sinä voit käyttää aikasi siihen, mikä oikeasti on tärkeää. Hoidamme halutessasi jopa koko yrityksesi taloushallinnon täällä samassa talossa, tehokkaasti ja luotettavasti.