Lomalle lähdössä? Katso näppärät vinkit loma- ja poissaolotiedotteen tekemiseen Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Liittymästäsi on moneksi

Älä turhaan venkslaa sim-korttien kanssa tai kuluta akkuasi hotspottaamiseen. Jaa liittymäsi useampaan laitteeseen kätevällä rinnakkaiskortilla.

kaksin kappalein työsi tueksi

Rinnakkaiskorttiratkaisulla säästät aikaa, vaivaa ja akkua. Voit käyttää samaa puhelinliittymää kahdessa kännykässä tai hyödyntää liittymän nettipakettia kännykän lisäksi neljässä eri laitteessa, oli kyseessä sitten tabletti tai läppäri.

Multi-SIM

Multi-Sim

Kaksi kännykkää, yksi numero

Tarvitsetko kahta puhelinta, mutta haluat olla tavoitettavissa helposti yhdestä numerosta? Sim-kortin siirtelykään ei oikein inspiroi? Valitse silloin Telia Pro EU -liittymääsi Multi-SIM, ja saat käytettyä kumpaakin luuria saman numeron takaa, samoilla palveluilla ja paketeilla. Vastaanottaja ei eroa huomaa, sillä pääliittymäsi numero näkyy molemmista laitteista soittaessa.

Saat tilattua Multi-SIM-kortin liittymäpakettisi kylkeen verkkokaupassamme hintaan 9,95 €/kk (kytkentämaksu 3,90 €). Voit myös kytkeä lisäpalvelun päälle jo olemassaolevaan liittymääsi Yritysportaalissa.

Tilaa puhelinliittymä

Tilaa Yritysportaalista

Multi-SIM

Pro Nettikortti uuteen puhelinliittymään

Netti jakoon, akkua säästöön

Jos huomaat liian usein viritteleväsi puhelimen hotspotia tablettisi tai läppärisi käyttöön, harkitse Pro Nettikorttia liittymäsi oheen. Palvelulla saat käyttöösi ylimääräisen sim-kortin, jolla voit hyödyntää puhelinliittymäsi nettiä muilla sim-kortillisilla laitteillasi. Yhden liittymän kylkeen sopii tarvittaessa jopa neljä erillistä nettikorttia.

Saat tilattua Pro Nettikortin uuden Telia Pro EU -liittymäpakettisi tilauksen yhteydessä verkkokaupassamme hintaan 9,95 €/kk (kytkentämaksu 3,90 €).

Tilaa puhelinliittymä

 

 

Pro Nettikortti nykyiseen puhelinliittymään

Pro Nettikortti nykyiseen puhelinliittymään

Netti jakoon, akkua säästöön

Jos sinulla on käytössäsi Telian puhelinliittymä (Sopiva Pro tai Telia Pro EU), voit tilata Pro Nettikortin kätevästi netistä. Saat tilattua Pro Nettikortin nykyiseen puhelinliittymääsi verkkokaupastamme tai Yritysportaalin liittymähallinnan kautta alkaen 6,90 €/kk (hinta määräytyy puhelinliittymätyyppisi mukaan). Voit tilata enintään neljä nettikorttia yhtä liittymää kohti.

Tilaa Pro Nettikortti

Tilaa Yritysportaalista

Miksi rinnakkaiskortti?