Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Diginatiiviksi koulunpenkiltä

Mitä tulevaisuuden koulut pitävät sisällään? Jatkossa ruokapöydässä voi kuulla, kuinka siistiä tunnilla oli oppia jotain.

Oppiminen, se arvokas etuoikeus

Miksi koulujen tulisi säilyä ennallaan, kun maailma ympärillämme muuttuu? Sukupolvi kehittyy ja syntyy aina uudenlaiseen yhteiskuntaan. Myös oppiminen helpottuu, kun kehitämme sitä maailman mukana.

Digitaalinen oppiminen – lähellä tulevaisuuden työtä

Työelämän vaatimukset kehittyvät nopealla syklillä. Mitä jos saisimme etumatkaa ja oppisimme puolet jo koulussa? Erilaisuuden sanotaan olevan rikkaus. Siispä sitä tulisi ruokkia innostavilla ja inspiroivilla oppimismenetelmillä.

Uusi opetussuunnitelma tuo digitalisaation kouluun

Digitalisaation ja koulun yhdistäminen on muutakin kuin perinteisten kirjojen vaihtamista sähköisiin. Perinteisen luokkahuoneen rajat hämärtyvät, ja jatkossa sovellukset voivat viedä oppilaan tutkimusmatkalle koulun pihaan, lähimetsään tai kaupungille.

Modernit oppimismenetelmät käyttöön

Pedagogisesti laadukkaiden sovellusten löytäminen tuhansien vaihtoehtojen joukosta vie huomattavan paljon työaikaa opettajilta. Telia pyrkii helpottamaan uusien oppimissovellusten löytymistä yhteistyössä xEDU-kasvuyrityskiihdyttämön kanssa.

Monialaisuus on avain parhauteen

Startupeille suunnatussa ohjelmassa viisaat päänsä lyövät yhteen pedagogiikan, liiketoiminnan ja teknologian ammattilaiset. Telia tuo ohjelmaan mukaan esimerkiksi palvelumuotoilijoita, digitaalisia asiantuntioita sekä tietoturvan ammattilaisia.

tuetaan sitä, mikä vie meitä eteenpäin

Tavoitteena xEDU-ohjelmassa on luoda startupeille ekosysteemi tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi. Lisäksi ohjelma auttaa kasvattamaan liiketoimintaa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Mitä Educasta jäi käteen?

Katso webinaari, jossa kootaan yhteen Educan kuulumiset ja keskustellaan siitä, miten ympäröivän maailman muutokset vaikuttavat opetukseen ja oppimiseen, millaisia valmiuksia opettajilta odotetaan ja miten tieto- ja viestintäteknologiaa voidaan hyödyntää pedagogiikan välineenä. Webinaari järjestettiin 9.2.2017. 

Sonera on nyt Telia.