Lomalle lähdössä? Katso näppärät vinkit loma- ja poissaolotiedotteen tekemiseen Lue lisää

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kaikki artikkelit

Tältä sivulta löydät tiukkaa asiaa digitaalisen vallankumouksen ja maailman ilmiöistä. IoT, älykaupungit, robotiikka, 5G – lue lisää, opi ja inspiroidu!
Mitä haluaisit lukea?
Tekoälysovellukset eivät synny johdon kabineteissa – koko organisaation tulisi ymmärtää tekoälyn perusteet
Kasvojen tunnistukseen perustuvia maksutapahtumia, tekoälylääkäreitä ja hallituksen jäseniä, henkilökohtaisia assistentteja, parempia ennusteita ja päätöksentekoa, automatisoituja tehtaita sekä liikennettä.
Kolme tapaa, joilla tekoäly mullistaa asiakaspalvelun
Tekoäly voi löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, ennakoida asiakaspoistumia ja vapauttaa aikaa henkilökohtaisemmalle asiakaspalvelulle.
Tekoäly vaatii tekoja. Nyt heti.
Antti Merilehdon mukaan tekoäly ei välttämättä mullista jokaista toimialaa vielä tänä vuonna. Yritykset, jotka siirtävät tekoälykokeilujaan ensi vuoteen, tekevät kuitenkin ison virheen.
Hyvä kaupunki syntyy datasta ja tunteesta
Kaupungeista on saatavilla yhä enemmän dataa. Miten sen avulla voidaan taata, että kaupunkipalvelut vastaavat tulevaisuudessa asukkaiden moninaistuviin tarpeisiin? Kaupunkisuunnittelun ammattilaisten Anssi Savisalon ja Charlotta Avellanin mukaan tarvitaan sekä teknologiaa että inhimillisiä arvoja.
Aivokuori internetiin – futuristin visiossa teknologia sulautuu ihmiseen
Jos teknologia aiemmin oli osa ulkoista todellisuuttamme, on se nyt siirtymässä sisällemme. Näin visioi futuristi Gerd Leonhard.
Meille luvattu utopia tekoälystä realisoituu, mutta kukaan ei tarkalleen tiedä koska
Tekoälyn tulevaisuutta on hankala ennustaa, mutta siihen voi varautua.
Tekoäly on kiinnostava juuri nyt – tästä syystä
Tekoäly tulee nopeuttamaan liiketoimintaa sekä luomaan uusia liiketoimintamalleja tavalla, jota emme ole vielä kertaakaan nähneet internet-aikakauden syntymisen jälkeen.
Alexander Stubb: Neljäs teollinen vallankumous – oletko valmis?
Alexander Stubb aloittaa puheenvuoronsa tutuiksi tulleilla kolmella pointilla.
Joko sinun tiimissäsi on robotti työkaverina? Julkiselta sektorilta semmoinen jo löytyy.
Toisin kuin valtion virkamies, robotti haluaa tehdä töitä vuorokauden ympäri ilman taukoja. Korkealentoiseen ajatteluun se ei vielä pysty.