Apple iPhone 14

iPhone 14 ja iPhone 14 Pro. Edistykselliset iPhone-mallit, joissa on tehokas kamerateknologia, koko päivän kestävä akku ja paljon muuta. Valitse ja tilaa iPhone 14 -sarjasta omasi.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Kuule Apple-uutuuksista ensimmäisenä

  Tilaa uutiskirje
  23-09-teliafi-crosslink-iphone uutuudet-256x256 (1)
  iPhone 14 Pro ja 14 Pro Max
  iPhone 14 Pro

  iPhone 14 Pro ja 14 Pro Max

  iPhone 14 ja iPhone 14 Pro. Edistykselliset iPhone-mallit, joissa on tehokas kamerateknologia, koko päivän kestävä akku, elintärkeitä turvaominaisuuksia ja paljon muuta. Isoja parannuksia kameraan, uusia hienoja ominaisuuksia ja isoja päivityksiä. iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Ylivertaista pro-tasoa.

  iPhone 14 ja iPhone 14 Plus
  iPhone 14

  iPhone 14 ja iPhone 14 Plus

  Iso ja isompi. iPhone 14 ja iPhone 14 Plus. Vaikuttava kaksoiskamerajärjestelmä. Ota näyttäviä kuvia sekä hämärässä että kirkkaassa valaistuksessa. Kolarintunnistus on turvaominaisuus, joka soittaa apua, kun et itse voi. iPhone 14 ja iPhone 14 Plus uskomattomalla suorituskyvyllä ja salamannopealla A15 Bionic -sirulla.

  Apple Watch Ultra
  Apple Watch Ultra

  Apple Watch Ultra

  Kaikkien aikojen järein Apple Watch on täällä. Apple Watch Ultra on suunniteltu vaelluslajeihin, vesiurheiluun ja kestävyysharjoitteluun. Tutustu uskomattomaan Apple Watch Ultraan ja tilaa omasi nyt.

  Apple Watch Series 8
  Apple Watch Series 8

  Apple Watch Series 8

  Tervettä kehitystä.

  Tärkeä apuvälineesi on nyt entistä tehokkaampi. Uusi ruumiinläm­möntunnistus tarjoaa naisille tarkempia terveystietoja.

  Apple AirPods Pro
  Apple AirPods Pro

  Apple AirPods Pro

  Nauti kirkkaista ja selkeistä ylä-äänistä sekä syvästä ja vivahteikkaasta bassosta. Parannettu aktiivinen taustamelun vaimennus ja mukautuva läpikuuluvuus vähentävät aiempaa enemmän ulkoisia ääniä.

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

  Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

  iPhone 14 ja iPhone 14 Pro

  Syksyllä 2022 Apple Eventissä julkaistiin Apple iPhone 14 -mallit. Sarja kattaa kaksi perusmallia, iPhone 14 ja iPhone 14 Plus sekä kaksi Pro-mallia, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Perusmallit saavat suorituskykynsä jo iPhone 13 -puhelimista tutusta A15 Bionic -sirusta. iPhone 14 Pro -mallit saivat sisäänsä A16 Bionic -sirun. Kaikki neljä iPhone 14 -mallia ovat lisäksi IP68-sertifioituja kestämään vettä, eli ne ovat ns. vedenkestäviä puhelimia.

  Uudet iPhone 14 -mallit erottuvat tehokkaalla kamerateknologialla, pitkällä akun kestolla sekä monilla muilla uusilla ominaisuuksilla. iPhone 14 -perusmallit on varustettu edistyksellisellä 12 MP:n kaksoiskameralla ja iPhone 14 Pro -mallit 48 MP:n kolmoiskameralla. Kaikki uudet mallit ovat saatavilla useassa eri värissä sekä muistikoossa. Huomion arvoista on myös se, että iPhone 14 -mallit tukevat supernopeaa 5G-yhteyttä.

  Muista myös suojata uusi puhelimesi kolhuilta ja kömmähdyksiltä. Meiltä löydät iPhone 14 -puhelimille sopivat suojakuoret ja suojalasit.

  Kiinnostaako uusi iPhone 15? 2023 syksyllä Apple julkaisi uusimman iPhone 15 -mallistonsa, joka kattaa kaksi perusmallia: iPhone 15 ja iPhone 15 Plus. Lisäksi tilaisuudessa julkaistiin ylivertaiset Pro-mallit: iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Koe iPhone parhaimmillaan ja tutustu Apple-uutuuksiin.

  Katso myös muut puhelimet Applelta. Valikoimastamme löydät esimerkiksi iPhone 13 ja iPhone 13 mini -mallit sekä kaikki iPhone 12 -mallit, eli iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max. Tutustu myös aikaisempiin iPhone-malleihin, kuten iPhone 11iPhone 11 Pro sekä iPhone SE. Lisäksi Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät kunnostetut ja tarkistetut käytetyt iPhonet.

  iPhone 14 -mallin kumppaniksi

  Kun uusi iPhone 14 tai muu omppumalli on valittu, olisiko aika päivittää myös yhteydet ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat liittymät, huippunopeat 5G-liittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Kodin yhteysvaihtoehdoiksi tarjolla ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista5G-netti taikka mobiililaajakaista.

  Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Applen tuotteet. Tutustu esimerkiksi eri Apple Watch -kelloihin. Löydät valikoimastamme muun muassa Apple Watch SE, Apple Watch Series 8 uusimmat Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra -kellosarjat.

  Löydät meiltä myös MacBook-kannettavat sekä iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi MacBook Air ja MacBook Pro -kannettaviin, sekä iPad ProiPad Air ja iPad Mini -tabletteihin. Uuden iPhone-puhelimen kanssa sopiva kumppani ovat myös yhteensopivat Apple-kuulokkeet, kuten esimerkiksi Apple AirPods Pro tai Apple AirPods.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin