Macbook Pro

Apple MacBook Pro -sarjan kannettavat vievät sinut ideasta tuotantoon sekunneissa. Apple MacBook Pro -kannettavien linjakkaan ohut ulkomuoto kätkee sisäänsä salamannopean käyttöliittymän, reilusti käyttömuistia sekä lyömättömän miellyttävän käytettävyyden. Tutustu kaikkiin MacBook Pro-malleihin ja valitse oma omppusi!

kuvitus kuva aiheesta Macbook Pro

Laajakaista-etu

Nopea netti kotiin

Nappaa nyt luotettava ja nopea laajakaista etuhintaan!

Tarkista saatavuus
Nain tilaat sopivan netin kuva 3
Macbookin tietoturva

Macbookin tietoturva

Uusi MacBook on hyvä suojata viruksilta Telia Turvapaketilla. Rajaa pois haitallinen sisältö ja turvaa lasten netinkäyttö. Nettiyhteytesi yksityisyyden suojaat palveluun sisältyvällä VPN:llä. Voit surffailla huoletta, kun tietoturva on kunnossa.

Apple Macbook Pro -kannettavat

Applen vuonna 2023 julkaisemat MacBook Pro -mallit on suunniteltu käyttäjille, jotka vaativat kannettavaltaan huipputehoja sekä vahvaa suorituskykyä.

MacBook Pro 16" 2023 -malleista löytyy muun muassa jopa 22 tuntia kestävä akku, taustavalaistu MagicKeyboard-näppäimistö sekä TrueTone -teknologialla varustettu Retina-näyttö, jonka ansiosta näytön katselu on aiempaa miellyttävämpää. Tehoa MacBook Pro 2023 -malleihin tuo Applen M2 Pro -suoritin. 

MacBook Pro 2023 -kannettavien lisäksi löydät valikoimastamme myös muut MacBook-kannettavat, kuten esimerkiksi eri MacBook Air -mallit. Valinta eri Apple MacBook -mallien kesken voi olla haastavaa, sillä kaikki MacBookit ovat loistavasti suunniteltuja, premium-designilla tulevia käyttäjäystävällisiä tehopakkauksia.

MacBookien lisäksi löydät valikoimastamme myös laajan valikoiman muita tietokoneita. Valikoimamme kattaa kannettavat sekä pöytätietokoneet useilta eri valmistajilta.

MacBook Pro kaikilla lisukkeilla

Ota uudesta MacBook Prosta kaikki irti, ja hanki sen kylkeen kattavat tietokoneen lisävarusteet. Löydät meiltä esimerkiksi kannettavasi kumppaniksi loistavasti sopivat hiiret sekä näppäimistöt. Valikoimastamme löydät myös latauskaapelit, virtalähteet sekä adapterit Apple-läppärillesi.

MacBook-kannettavien sekä tietokonetarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut kiinnostavat Apple-laitteet. Tutustu esimerkiksi valikoimaamme Apple Watch -kelloja. Löydät meiltä Apple Watch SE -kellosarjat sekä syksyn 2023 Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra -älykellot.

Langattomat Apple AirPods tai AirPods Pro -kuulokkeet puolestaan ovat varma valinta laadukkaaseen äänentoistoon, käytit niitä sitten työskentelyn, viihteenkatselun tai musiikin kuuntelun yhteydessä.

Mikäli puhelimesi kaipaa päivitystä, on iPhone todennäköisesti kiinnostava vaihtoehto. Löydät valikoimastamme esimerkiksi Applen lanseeraama uusin iPhone. Kiinnostaako uusi iPhone 15? syyskuussa 2023 Apple julkaisi uusimman iPhone 15 -mallistonsa, joka kattaa kaksi perusmallia: iPhone 15 ja iPhone 15 Plus. Lisäksi tilaisuudessa julkaistiin ylivertaiset Pro-mallit: iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Koe iPhone parhaimmillaan ja tutustu Apple-uutuuksiin.

Mikäli vanhempi mallisarja kiinnostaa, käännä katseesi esimerkiksi syksyn 2022 iPhone 14 -malleihin tai syksyllä 2021 julkaistuihin iPhone 13 -sarjan puhelimiin. iPhone SE -mallit tarjoavat loistavan vaihtoehdon, jos et etsi lippulaivaluokan puhelinta.

Tutustu lisäksi valikoimamme kierrätyspuhelimiin, joiden joukosta löydät käytetyt iPhonet.

Katso myös valikoimaamme Apple iPad -tabletit. iPad on näppärä kumppani niin viihtymiseen, työskentelyyn kuin opiskeluunkin. Löydät meiltä iPad Pro, iPad Air sekä iPad mini -tabletit.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin