Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Yrityksesi ytimessä

Laadukas lähiverkko on elinehto tehokkaalle työnteolle.

Lanit pystyyn toimistollakin

Kun työtä painetaan pöydän ääressä naputtamisen lisäksi yhä enemmän myös läppärillä, tabletilla ja kännykällä, saumattomasti toimiva lähiverkko (LAN) on avainsana. Kuinka helposti sinä ja muut pystytte käyttämään yrityksesi palveluita ja sovelluksia eri laitteilla?

Varmista, että pysyt mukana muutoksessa. Jätä yhteystietosi meille, niin joku nettivelhoistamme palaa asiaan. Etsitään kimpassa juuri sinun yrityksellesi sopivin lähiverkkoratkaisu.

Toimipisteen lähiverkon edut sinulle

Langaton lähiverkko mahdollistaa henkilöstön liikkuvan työn OP Vallilan konttorissa

OP:n lippulaiva, Vallilan moderni konttori, avasi ovensa syyskuussa 2015. Uuden konttorin myötä myös työvälineet ja tapa tehdä työtä muuttuivat. Joustava ja tietoturvallinen Telia Managed LAN -lähiverkkoratkaisu muutti työnteon paikkasidonnaisuutta.

Lue lisää

Lähiverkkoratkaisuksi sinullekin?

Managed LAN on joustava, tietoturvallinen ja toimivarma palvelu, jolla voimme rakentaa yrityksellesi lähiverkon tai kiinteän verkon. Miksei vaikka molempia?