Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

ONE Hub

Lue, katso, kuuntele ja osallistu. Kiinnostavat sisällöt ja ajankohtaiset aiheet yhdessä paikassa.

uusi podcast-sarja: telia onecast

ONEcastissa asiantuntijat kertovat konkreettisten esimerkkien kautta, miten yritykset voivat hyödyntää uutta teknologiaa liiketoiminnan kehittämisessä. Kuuntele ja inspiroidu!

Tutustu

osallistu kevään webinaareihin

Telia webinaarit jatkavat teknologian vallankumouksen sanansaattajina myös tänä vuonna. Ota kevään aikataulu haltuun ja merkkaa kiinnostavimmat webinaarit kalenteriisi. Liittymällä ONE Hub -seuraajaksi, saat tiedon lähestyvistä webinaareista suoraan sähköpostiisi.

Tutustu

 

Datakeskukselle kultatason ympäristösertifikaatti

Telia Helsinki Data Centerille myönnettiin kultatason LEED-ympäristösertifikaatti. Datakeskuksella on toistaiseksi korkeimmat ympäristöpisteet kaikkien LEED-sertifioitujen datakeskusten joukosta.

Lue uutinen

Liiketoiminnan jatkuvuus 15 minuutissa

Mitä meinaa liiketoiminnan jatkuvuus ja kuinka se varmistetaan? Lue kaikki oleellinen aiheesta ja katso halutessasi webinaaritallenne, jossa asiantuntijat keskustelevat loppukäyttäjäkokemuksen parantamisesta.

Perehdy 15 minuutissa

 

Haluatko pysyä aallonharjalla?

Rekisteröidy ONE Hub -seuraajaksi, niin saat tiedon uusimmista webinaareista, tapahtumista sekä muista sisällöistä suoraan sähköpostiisi.