Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Artikkelit aiheesta
Näin helposti yrityksesi nettisivustolle murtaudutaan
Ensin on tiedusteluvaihe. Sen jälkeen etsitään haavoittuvuuksia. Jos yksikin löytyy, voidaan valtaus suorittaa loppuun asti. Sitten onkin ongelmien vuoro.
Teollinen internet vuosimallia 1997 – metsäkoneyhtiö Ponsse on tiennyt IoT:n menestysreseptin jo 20 vuotta
Metsäkoneyhtiö Ponssen ensimmäiset koneet liitettiin verkkoon vuonna 1997. Verkkoyhteyden avulla ne lähettivät esimerkiksi metsäyhtiölle dataa muun muassa siitä, kuinka paljon puita päivässä oli hakattu.
Pystyykö keinoäly pysäyttämään yhä älykkäämmät virukset?
Tekoälyä hyödyntävät yhä useammat, kuten esimerkiksi hakkerit, jotka luovat yhä kehittyneempiä viruksia. Onneksi myös virustorjuntaohjelmistojen kehittäjät ovat löytäneet keinoja hyödyntää keinoälyä.
Mikko Hyppönen: Meidän tulee vaatia IoT-laitteilta parempaa tietoturvaa
Telia Digitalist IoT Forumissa puhunut F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen on sitä mieltä, että yritykset eivät tule panostamaan IoT-laitteiden tietoturvaan, elleivät käyttäjät niin vaadi.
Hyppösen laki: Kun laitteessa on älyä, se on myös haavoittuvainen
Internet of Things tuo mukanaan uutta liiketoimintaa ja uusia yhteyksiä. Mutta meidän pitää puhua myös siihen liittyvistä riskeistä.
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta – WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa
Jatkuvuuden varmistaminen ICT:n näkökulmasta on yksi keskeisimpiä osia liiketoiminnan jatkuvuudenhallinnan kokonaisuudessa.
Haittaohjelmat uhkaavat digitaalista liiketoimintaasi – näin suojaudut verkon vaaroilta
Tuntematon verkko voi olla rikollisen saastuttama ja pitää sisällään haittaohjelmia, jotka yrittävät kaapata tietokoneesi luottamukselliset työtiedostot tai salasanat itselleen.
TOP 5 uhkat verkossa – F-Securen asiantuntija antaa vinkit suojautumiseen
Kybervarkauksia, ilkivaltaa ja vandalismia verkossa. Digitaaliset rikokset aiheuttavat vuosittain miljoonien eurojen vahingot yrityksille.
Tietoturva työmatkoilla – voiko kahviloissa ja avoimissa verkoissa työskennellä turvallisesti?
Ilmainen wifi, maasta löydetty muistitikku ja erilaiset haittaohjelmat voivat aiheuttaa merkittävää haittaa työkoneellesi.
Näytä lisää