Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Matkaile ilman megalaskuja

Passi, hammasharja ja roaming - nettikäyttö, puhelut ja viestit EU- ja ETA-alueella sisältyvät liittymäsi kuukausihintaan.

KÄYTÄ PUHELINTA RENNOSTI REISSUSSA

Ole maailmalla kuin kotonasi – surffaa ja käytä gigatavuja huoletta lomalla, jos siltä tuntuu. EU-roaming sisältyy kaikkiin liittymiimme, eli käytät liittymääsi samaan kotoisaan hintaan myös EU- ja ETA-maissa. Tarjoamme turvallisen netin päivähinnoittelun entistä edullisemmin ja laajemmin myös EU-alueen ulkopuolella. Nautit gigatavuista ilman megalaskuja.

Roamingin ei kuulu olla rakettitiedettä

Siksi reilu määrä EU-roamingia sisältyy kaikkiin liittymiimme. Se tarkoittaa, että EU- ja ETA -maissa käytät liittymääsi samaan hintaan kuin kotimaassa.

EU:n ulkopuoliset suositut matkakohteet on jaettu kahteen ryhmään. Ja tietenkin liittymäsi toimii muissakin, kuin suosituissa kohteissa. Osaan kohteista on saatavilla myös vaivaton Reissupaketti.

Näin käytät nettiä ulkomailla

Reissaajan rahanarvoinen checklist

vertailu
Hintavertailun tuotteet: Telia Yhteys Rajaton Lite 0,2 M 6,90 €/kk. Elisa Saunalahti Huoleton 4G Premium ensimmäiset 12 kk 24,90 €/kk, jonka jälkeen 32,90 €/kk. Dna Jämpti ensimmäiset 12 kk 9,90 €/kk, jonka jälkeen 12,90 €/kk. Tuotteiksi valittu edullisin tuote jokaiselta operaattorilta, johon sisältyy netin käyttöä EU/ETA-alueella.
Turvallinen päivähinta EU/ETA-alueella: Telian liittymällä ennakoit mahdollisen paketin ylimevän nettiliikenteen kustannukset. Telia Yhteys puhelimeen -liittymillä paketin ylittävä nettiliikenne 1 €/pvä/300 Mt. Tämän jälkeen netin nopeus laskee 128 kbit/s vuorokauden loppuun asti ilman lisäkustannuksia. Elisa Saunalahti Huoleton 4G Premium paketin ylittävä nettiliikenne käytön mukaan 0,0073 €/Mt (esim. 2,19 €/300 Mt). Dna Nopea 4G Jämpti paketin ylittävä nettiliikenne käytön mukaan 0,0074 €/Mt (esim. 2,22 €/300 Mt). MOI:n kotimaassa rajattomalla nettipaketilla paketin ylittävä nettiliikenne käytön mukaan 3,50€/Gt.
Turvallinen päivähinta EU/ETA-alueen ulkopuolella: Telialla on käytössä turvallinen päivähinnoittelu nettikäyttöön myös EU/ETA-alueen ulkopuolisiin matkakohteisiin (48 maata) hintaan 4,99 €/päivä sis. 100Mt tai 9,99 €/päivä sis. 100Mt. Päivähinnoittelu pitää huolen siitä, että asiakas on tietoinen päiväkohtaisesti syntyvistä maksuista eikä yllätyslaskuja siten pääse syntymään.
Eniten 4G-yhteyksiä: Telia tarjoaa asiakkailleen 4G-yhteyden yhteensä 50 maassa ulkomailla. DNA:n vastaava määrä on 10 maata. Elisan ja MOI:n vastaavat lukumäärät eivät ole tiedossa. Tiedot tarkastettu 2.6.2018.

Vailla kunnon reissuliittymää?

Telian Yhteys puhelimeen -liittymällä viestittelet, puhut ja surffaat sujuvasti niin kotinurkilla kuin EU- ja ETA-alueellakin. Ulkomaan netin määrä saattaa poiketa kotimaan käyttömäärästä.

Mikä on roaming ja miten se toimii?

Kertaa tietosi roamingista ja tsekkaa miten helppoa puhelimen käyttö on ulkomailla!

Netin käyttö ulkomailla

Mitenkäs niitten asetuksien taas tulikaan olla, jotta netin käyttö eli data roaming sujuu ongelmitta ulkomailla?