Lenovo-tabletit

Lenovo Tab -tabletit tarjoavat viihdettä – lue e-kirjoja, katsele videoita ja leffoja ja pelaa suosikkipelejäsi. Tutustu valikoimamme Lenovo-tabletteihin ja valitse itsellesi sopiva – WiFi- tai mobiiliyhteydellä.

kuvitus kuva aiheesta Lenovo-tabletit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Surffaile Lenovo-tabletilla

  Uuden tabletin käytöstä suositellaan nauttimaan nopean mobiiliyhteyden kera! Kun uusi Lenovo-tabletti on valittu, tilaa samalla myös mobiililaajakaista ja nauti rajattoman netin mahdollisuuksista. Jos matkustat yli seitsemän päivää kuukaudessa, suosittelemme sinulle sopivaa ulkomaan nettipakettia, jolloin netin käyttö ulkomailla sujuu stressittömästi.

  Mikäli olet musiikin suurkuluttaja tai leffojen sekä parhaiden sarjojen katselu Lenovo-tabletilla houkuttaa, tilaa tabletin kylkeen Spotify ja tsekkaa valikoimaamme kuuluva laaja valikoima kanavapaketteja.

  Netti, tabletti sekä kodin kaikki muut laitteet on hyvä suojata viruksilta, troijalaisilta ja vakoiluohjelmilta. Suojaa laitteesi, nettiyhteytesi ja henkilötietosi Telia Turvapaketilla sekä varjele yksityisyyttäsi palveluun sisältyvällä VPN:llä. Kun tietoturva on kunnossa, voit surffailla netissä vapautuneesti ja vailla huolia.

  Tutustu myös valikoimaamme Lenovo-kannettavia.

  Monipuoliset Lenovo-tabletit

  Nauti viihteestä! Lenovo-tabletit on suunniteltu juuri sitä varten. 10-tuumaisten Lenovo-tablettien näyttökoko, kirkas kuva ja täyteläinen ääni ovat optimaaliset leffojen sekä sarjojen striimaukseen. Myös pelaaminen on koko perheen huvia näillä kirkkaan kuvan tableteilla.

  Lenovon Android-tabletit ovat erinomaisia tabletteja koko perheen käyttöön aina lapsista isovanhempiin. Perheen pienempien tabletin käyttöön liittyvät ominaisuudet on suunniteltu pitämään lapset turvassa. Valitse tätä ominaisuutta varten Lenovo-tabletti jossa on lastentila.

  Ei kiistoja. Lenovo Tab -tablettimallit sisältävät käytännöllisen usean käyttäjän tilan, jonka ansiosta kaikilla eri käyttäjillä voi olla omat sovelluksensa, taustakuvansa sekä asetuksensa.

  Nappaa Lenovo-tabletin kumppaniksi laadukkaat kuulokkeet. Löydät valikoimastamme esimerkiksi Bluetooth-kuulokkeet sekä vastamelukuulokkeet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin