Samsung-kaiuttimet

Puhdasta ääntä ja bassoa tarjoilevat Samsung-soundbarit täydentävät televisionkatselunautintosi. Samsung-soundbar nostaa elokuvankatselun uudelle tasolle äänellä, joka täyttää huoneen ja tempaa mukaansa. Tutustu valikoimaan Samsung-kaiuttimia!

kuvitus kuva aiheesta Samsung-kaiuttimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Samsung-soundbar luo elokuvateatterin kotiisi

  Samsung-soundbarit tekevät kodistasi elokuvateatterin. Nosta televisionkatselukokemuksesi uudelle tasolle Samsung-soundbarilla, joka luo kotiisi elokuvateattereista tutun, kirkassoundisen ja kokonaisvaltaisen äänimaailman.

  Samsung-soundbar luo kotiisi yksityiskohtaisen ja rikkaan äänimaailman, joka herättää elokuvien ja sarjojen kohtaukset eloon aivan uudella tavalla.

  Laadukkaiden soundbarien lisäksiä löydät valikoimastamme Bluetooth-kaiuttimet sekä aktiivikaiuttimet.

  Kun sopiva televisio sekä soundbar on valittu, kannattaa myös tutustua kanavapakettien laajaan valikoimaan viihdettä. Parhaat TV-sarjat, uusimmat elokuvat sekä laaja kattaus urheiluohjelmia odottavat!

  Jotta musiikin tai TV-sisältöjen striimaus ei kangertelisi, kannattaa huolehtia, että puhelinliittymä sekä kodin laajakaista ovat yhteyksiltään tarpeeksi nopeita. Netin nopeustesti kertoo nykyisen nettiyhteytesi nopeuden hetkessä.

  Tutustu myös loppuvuoden kampanjoihimme. Huippusuosittu Black Week tuo tullessaan ostospäivät Singles' DayBlack Friday sekä Cyber Monday, jotka kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivän lahjaideat sekä joululahjat. Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. kampanjoista, asiakaseduista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Samsung-soundbar ja muut suositut tuotteet

  Samsung HW-Q810A-soundbar-kaiutin pitää sisällään aidon 3.1.2-kanavaisen äänimaailman ja automaattisesti sisällön mukaan säätyvän äänentoiston.

  Samsung HW-A440-sounbar-kaiutin vahvistaa leffailtojen tunnelmaa voimakkaalla bassollaan.

  Kokonaisvaltaista ääntä tarjoavien Samsung-soundbarien lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi LG-soundbaritKlipsch-kaiuttimetJamo-kaiuttimetHarman Kardon -kaiuttimet sekä Sony-kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon. Kodin äänimaailmaa rikastavat myös Tivoli Audio.

  Kun uudet kaiuttimet on valittu, kannattaa myös tutustua muihin suosittuihin tuotekategorioihimme. Esimerkiksi laaja valikoimamme kuulokkeita tarjoilee paljon audio-herkkuja musiikin suurkuluttajille. Löydät meiltä muun muassa Sony-kuulokkeetAKG-kuulokkeetSudio-kuulokkeetBeats-kuulokkeet sekä monien muiden merkkien huippukuulokkeet. Tutustu myös suosittuihin Apple-kuulokkeisiin, eli AirPodsAirPods Pro sekä AirPods Max.

  Tutustu myös Samsungin tuoteperheen puhelimiin. Esimerkiksi kevään 2021 uusiin Samsung Galaxy S21 -lippulaivamalleihin. Esimerkiksi mallit Samsung Galaxy S21+ ja Samsung Galaxy S21 Ultra vaikuttavat ominaisuuksillaan. Huomiotta ei kannata myöskään jättää Samsung Galaxy S20 -sarjaa, ja sen puhelinmalleja Samsung Galaxy S20+Samsung Galaxy S20 Ultra sekä Samsung Galaxy S20 FE. Tutustu myös Samsung Galaxy S10 -mallistoon sekä uusiin taitettaviin Samsung Galaxy Flip4 ja Galaxy Fold4 -puhelimiin unohtamatta tyylikkäitä Samsung Galaxy Watch5 ja Samsung Galaxy Watch5 Pro -älykelloja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin