Jamo-kaiuttimet

Laadukasta äänentoistoa tarjoavilla Jamo-kaiuttimilla luot tunnelmaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jamo-kaiuttimet hivelevät niin näkö- kuin kuuloaistiakin, sillä kaiuttimien tyylikäs skandinaavinen muotoilu kerää katseita, ja huippuluokan äänentoisto hyväilee korvaa. Tutustu koko valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Jamo-kaiuttimet

Jamo-kaiutin skandinaavisella muotoilulla

Tanskasta alkunsa saanut Jamo valmistaa skandinaavisella muotoilulla silattuja kaiuttimia. Jamo-kaiuttimet näyttävät hyvältä kotonasi, ovat helppokäyttöisiä ja kuulostavat upealta.

Jamo-kaiuttimet yhdistävät modernin muotoilun ja korkealaatuisen äänentoiston. Helppokäyttöisillä Jamo-kaiuttimilla parannat vaivatta vaikka television sekä tietokoneen äänentoistoa, tai striimaat musiikkia.

Parhaan äänentoistokokemuksen saavuttamiseksi kannattaa myös päivittää  puhelinliittymä ja kodin laajakaista rajattomaksi, niin nautit katkottomasta musiikin striimauksesta. Nykyisen nettiyhteytesi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

Kodin viihdetarjonnan puolestaan uudelle tasolle nostavat erilaiset kanavapaketit, joista löydät esimerkiksi parhaat sarjat ja uusimmat elokuvat. Esimerkiksi C MoreHBO Nordic sekä V sport, series & film tarjoavat viihdyttävää katsottavaa päivästä toiseen.

Jamo kaiuttimet ja muut suositut tuotteet

Valikoimastamme Jamo-kaiuttimia löydät aktiivikaiuttimet sekä soundbarit. Napakka Jamo-soundbar on oiva kumppani televisiolle. Jamo-aktiivikaiuttimet puolestaan tuovat huipputason äänentoiston mihin tahansa kotisi kolkkaan haluat.

Jamo-kaiuttimien lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi Samsung-soundbaritLG-soundbaritJBL-kaiuttimetHarman Kardon -kaiuttimet sekä Sony-kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon.

Muita tunnettuja kaiutinmerkkejä valikoimassamme ovat esimerkiksi Urbanista sekä Tivoli Audio.

Jamo-kaiuttimien lisäksi äänentoiston uudelle tasolle nostavat esimerkiksi laadukkaat kuulokkeet. Löydät meiltä muun muassa Sony-kuulokkeet,  AKG-kuulokkeetJBL-kuulokkeet sekä Beats-kuulokkeet.

Kun uudet Jamo-kaiuttimet on valittu, kannattaa myös tutustua muihin suosittuihin tuotekategorioihimme. Löydät meiltä esimerkiksi puhelimet, älykelloturheilukellottabletit sekä monet muut tuotteet tunnetuilta merkeiltä.

Tutustu myös loppuvuoden kampanjoihimme. Huippusuosittu Black Week tuo tullessaan ostospäivät Singles' Day 2021Black Friday 2021 sekä Cyber Monday 2021, jotka kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivän lahjaideat sekä joululahjat 2021.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme