Klipsch-kaiuttimet

Klassisesti muotoillut Klipsch-kaiuttimet ovat huippuvahvistus kodin äänijärjestelmään. Ajaton muotoilu ja modernit liitännät yhdistettynä täydelliseen soundiin ovat lyömätön yhdistelmä. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Klipsch-kaiuttimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Klipsch-kaiuttimet täydelliseen soundiin

  Klipsch-kaiuttimet miellyttävät korvaa sekä silmää. Klassisesti muotoillut Klipsch-kaiuttimet tarjoavat täydellistä soundia pienessä tilassa. Löydät valikoimastamme Klipsch-aktiivikaiuttimet sekä -Bluetooth-kaiuttimet.

  Enemmän ääntä, enemmän tunnelmaa – Klipschin langattomat Bluetooth-kaiuttimet sekä aktiivikaiuttimet on helppo yhdistää niin televisioon, puhelimeen, tietokoneeseen kuin tablettiinkin. Aktiivikaiuttimien lisäksi löydät valikoimastamme muutkin kaiuttimet esimerkiksi soundbar-kaiuttimet.

  Lisää huippuviihdettä löydät laajasta valikoimastamme kanavapaketteja. Kanavapaketit pitävät sisällään perheen pienimpien lastenohjelmat, uusimmat leffat, suosituimmat sarjat sekä ajankohtaisimmat urheilukilpailut kuten formula 1, Mestarien Liiga sekä NHL.

  Klipsch-kaiuttimet ja muut suositut tuotteet

  Laadukkaiden ja tyylikkäiden Klipsch-kaiuttimien lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi Samsung-soundbaritLG-soundbaritJamo-kaiuttimetHarman Kardon -kaiuttimet sekä Sony-kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon.

  Kodin äänentoiston uudelle tasolle nostavat myös Urbanista sekä Tivoli Audio.

  Kun Klipsch-kaiuttimet on valittu, kannattaa myös tutustua laajaan valikoimaamme kuulokkeita, mikäli haluat että musiikki ja podcastit kulkevat mukanasi missä kuljetkin. Esimerkiksi laadukkaat vastamelukuulokkeet takaavat myös työrauhan erilaisissa ympäristöissä. Löydät valikoimastamme muun muassa Sony-kuulokkeet, JBL-kuulokkeet ja AirPodsit.

  Loppuvuonna on helppo tehdä edullisia löytöjä! Singles' Day -tarjoukset, Black Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat monipuolisen valikoiman tuotteita. Katso myös yhteen kokoamamme isänpäivälahjaideat. Meiltä löydät myös paljon joululahjaideoita.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin