Tivoli Audio -kaiuttimet

Tyylikkäällä ja retrohenkisellä Tivoli Audio -radiolla loihdit tunnelmaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tivoli Audio -radio sopii mainiosti niin mökille kuin city-kodinkin koristeeksi, ja upeasointinen äänentoisto luo mieltä hivelevää tunnelmaa. Tivoli Audio -radiot toimivat myös kaiuttimina, ja yhdistät Tivoli Audio -laitteesi kätevästi eri älylaitteisiin Bluetooth-liitännällä. Tutustu koko valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Tivoli Audio -kaiuttimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Tivoli Audio – modernia ääntä retrokuoressa

  Tivoli Audio on Yhdysvalloista kotoisin oleva radioita ja kaiuttimia valmistava yritys. 

  Tivoli Audion kaunisrakenteiset radiot huokuvat ihanaa retrohenkisyyttä. Upeasoundiset Tivoli Audion radiot toimivat myös kaiuttimina, ja yhdistät Tivoli Audion Bluetooth-kaiuttimen helposti vaikkapa puhelimeen tai tablettiin. Esimerkiksi yhdistämällä Audio Pron puhelimeesi, voit soittaa vaikkapa Spotifyn lempisoittolistojasi kaiuttimen kautta.

  Tivoli Audio -kaiuttimille ominaista on paitsi tyylikäs ulkomuoto, myös lämmin akustinen sointi sekä erinomainen kuuluvuus ja tasapainoinen äänensävy. Tivoli Audion -kaiuttimet eivät ole mitä tahansa mökkiradioita, sillä näiden kaiuttimien soundista löytyy dynamiikkaa sekä bassoäänistä syvyyttä.

  Tivoli Audio -radiot ja muu äänentoisto

  Löydät meiltä eri tyyleihin sopivat Tivoli Audio -kaiuttimet. Tivoli Audio Model One BT on klassisesti muotoiltu ja tyylikkään puisen rakenteen omaava radio/kaiutin. Tivoli Audio Music System Home Gen. 2 -kaiutin puolestaan on hyvin moderni sekä pelkistetysti muotoiltu Bluetooth-kaiutin. Tutustu kaikkiin Audio Pro -kaiuttimiin ja valitse parhaiten omaan makuusi sopiva äänentoistolaite.

  Retrohenkeä ja tasapainoista sointia tarjoavien Tivoli Audio -radioiden lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi LG-soundbaritKlipsch-kaiuttimetJamo-kaiuttimet sekä Harman Kardon -kaiuttimet laadukkaaseen äänentoistoon.

  Kun uudet kaiuttimet on valittu, kannattaa tutustua myös valikoimaamme muita äänentoistolaitteita. Löydät meiltä laajan valikoiman erilaisia kuulokkeita, kuten esimerkiksi nappikuulokkeeturheilukuulokkeetvastamelukuulokkeet sekä kätevät Bluetooth-kuulokkeet. Tutustu myös suosittuihin Apple-kuulokkeisiin, eli AirPodsAirPods Pro sekä AirPods Max.

  Äänentoistolaitteiden lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman muuta huippuelektroniikkaa, kuten esimerkiksi eri merkkien puhelimetälykelloturheilukellot sekä paljon muuta. 

  Tutustu myös loppuvuoden kampanjoihimme. Huippusuosittu Black Week tuo tullessaan ostospäivät Singles' Day 2021Black Friday 2021 sekä Cyber Monday 2021, jotka kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivän lahjaideat sekä joululahjat 2021.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin