Sony-kuulokkeet

Sony-kuulokkeet sopivat niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Sonyn Bluetooth-kuulokkeilla nautit langattomasta vapaudesta, vastamelukuulokkeet poistavat taustahälyä ja urheilukuulokkeet pysyvät mukana kovassakin vauhdissa, säässä kuin säässä.

kuvitus kuva aiheesta Sony-kuulokkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Täydellinen lahja

  Täydellinen lahja

  Valitse omasi palkituista Sony-kuulokkeista. What HiFi Awards 2023 -palkitut Sony WF-500, WF-C700N, WF-1000XM5, WH-CH720N ja WH-1000XM5 -kuulokkeet lumoavat upealla äänellään.

  Uppoudu viihteen maailmaan

  Yhdistä Sony-kuulokkeet bluetoothilla puhelimeesi.

  Kokonaisvaltaiseen viihtymiseen löydät meiltä myös Sony-televisiot. Televisioiden kirkas ääni ja tarkka kuva takaavat sen, että voit nauttia lempisarjojesi ja -elokuviesi pienimmistäkin yksityiskohdista. Sonyn kaiuttimilla kruunaat leffakokemuksen.

  Jos viihdyt konsolipelien maailmassa, tutustu PlayStation 5 -sivuihimme, joista löydät uusimmat PS5-konsolit. Pelitietokoneet, pelinäytöt ja muut pelitarvikkeet löydät taas pelaamisen osiostamme. Lue myös Yhteisön artikkelit ja uutiset pelaamisen sekä pelilaitteiden maailmasta.

  Sony-kuulokkeet vastameluominaisuudella

  Sony-vastamelukuulokkeiden avulla keskityt olennaiseen. Tehokkaat Sony-vastamelukuulokkeet vaimentavat ympäröivää taustamelua jotta voit nauttia parhaasta mahdollisesta äänenlaadusta ilman häiriöitä.

  Sony-vastamelukuulokkeiden tehokkaan hälynpoiston kruunaa kuulokkeiden uskomattoman pitkä akunkesto. Kuulokemallista riippuen Sony-vastamelukuulokkeilla voi olla jopa 35 tunnin akunkesto. Lennä vaikka mantereelta toiselle, nämä kuulokkeet pysyvät hereillä mukanasi. Tutustu myös muihin Sonyn Bluetooth-kuulokkeisiin.

  Vastamelukuulokkeiden lisäksi löydät laajasta valikoimastamme myös muut kuulokkeet kuten nappikuulokkeet, urheilukuulokkeet, Bluetooth-kuulokkeet ja langattomat kuulokkeet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin