AppleAirPods MaxMGYL3DN/A

 • Uskomaton äänenlaatu yhdistyy vaivattomaan käyttökokemukseen
 • Aktiivinen taustamelun vaimennus sulkee häiriötekijät mielestäsi
 • Upea muotoilu, erinomainen istuvuus ja jopa 20 tunnin akun kesto

VäriTaivaansininen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 20 h

  Toistoaika kerralla

 • 5 min

  Pikalataus

 • H1

  Siru

 • 5.0

  Bluetooth

Apple AirPods Max -kuulokkeet

AirPods Max -kuulokkeet ovat täydellinen yhdistelmä sykähdyttävän laadukasta äänen­toistoa ja AirPodeista tuttua vaiva­tonta käyttöä.

Mullistavan näkemyksellinen kokoonpano

AirPods Maxit on suunniteltu kuuloketyynyistä kaariverkkoon siten, että ne luovat optimaalisen akustisen eristyksen monille eri päänmuodoille. Tinkimättömän istuvuuden ansiosta pystyt uppoutumaan uskomattomaan äänielämykseen.

Yläsangan aisoihin jännitetty kaariverkko on hengittävää punosta, joka jakaa painon niin, että päähän kohdistuva paine vähenee.Ruostumat­on teräsrunko on päällystetty miellyttävän pehmeällä materiaalilla. Tuloksena on uskomaton yhdistelmä kestävyyttä, joustavuutta ja käyttömukavuutta.

Teleskooppivarsi säätyy portaattomasti ja asettuu tarkasti kohdalleen niin, että istuvuus ja eristävyys säilyvät.

Tyylikkäästi anodisoiduissa alumiinikupeissa on mullistava mekanismi, jonka ansiosta kumpikin kuppi voi kiertyä itsenäisesti ja jakaa paineen tasaisesti.

Kuuloketyynyt on päällystetty erikoisvalmisteisella tekstiiliverkolla, joten ne tuntuvat tyynymäisen pehmeiltä. Tyynyt on valmistettu akus­tisesta muisti­vaahdosta, joka luo pehmeän mutta tiiviin eristyksen, joka on huipputason äänen­toiston edel­­lytys. 

Kuulostaa ihmeellisen hyvältä

AirPods Maxeissa yhdistyvät huippuluokan ääni ja alan johtava aktiivinen taustamelun vaimennus. Tuloksena on vertaansa vailla oleva langaton kuunteluelämys. Niiden erikois­valmisteisen ajurin jokainen osa tekee töitä tuottaakseen säröttömän äänen kaikilla kuultavissa olevilla taajuuksilla. Joka nuotissa kuuluu uutta selkeyttä aina syvistä ja muhkeista bassoista tarkkoihin keskiääniin sekä kirkkaisiin ja puhtaisiin ylä-ääniin.

Vaimentaakseen epätoivotut ulkoiset äänet AirPods Maxit käyttävät kuutta ulospäin suunnattua mikrofonia ympäristösi melun tunnistamiseen ja kahta sisäänpäin suunnattua mikrofonia mittaamaan, mitä kuulet. Lisäksi suuntaavat mikrofonit auttavat eristämään äänesi puhelin­keskusteluissa, joten se kuuluu selvästi tuulisissakin olosuhteissa.

Applen suunnittelema dynaaminen ajuri tuottaa laajan taajuusalueen, joka nostaa jokaisen äänen yksityiskohdat tarkasti esiin. Tututkin kappaleet toistuvat ennenkuulumattoman yksityiskohtaisesti ja tarkasti.

AirPods Maxien ajuri on samanlainen kuin huippu­luokan lattia­kaiuttimissa, ja sen kahdella neodyymi­magneetti­renkaalla varustettu moottori minimoi harmonisen kokonaissärön kaikilla kuultavissa olevilla taajuuksilla. Tuloksena on yhtenäisen selkeä toisto jopa täydellä äänen­voimakkuudella.

AirPods Maxien kummassakin kupissa on Applen suunnittelema tehokas H1-siru, räätälöity akustinen rakenne ja edistyk­sellinen ohjelmisto, joiden ansiosta ne pystyvät käyttämään laskennallista ääntä luodakseen mullistavan kuuntelu­kokemuksen. Laskennallinen ääni auttaa sulkemaan ulkopuolisen melun pois hyödyntämällä kunkin sirun kymmentä ääniydintä. Se mukauttaa ääntä kuuloketyynyjen istuvuuden ja eristävyyden mukaan ja saa elokuvakohtaukset kuulostamaan siltä, kuin olisit tapahtumien keskipisteessä.

Alan johtava aktiivinen taustamelun vaimennus kumoaa ulkoiset äänet vastaavalla määrällä vastamelua niin, että sinä voit täysillä uppoutua kuunteluun. Painamalla Melunhallinta-painiketta pääset läpikuulumistilaan. Se päästää läpi ulkopuoliset äänet, joten voit toimia luontevassa vuoro­vaikutuksessa ympäristösi kanssa.

Adaptiivinen taajuuskorjaus sovittaa äänen kuuloketyynyjen yksilöllisen istuvuuden ja eristävyyden mukaiseksi. Sisäänpäin suunnatut mikrofonit mittaavat kuulemasi äänet ja säätävät sitten musiikin taajuudet tuottaakseen täysipainoisen ja yhtenäisen elämyksen, jossa jokainen nuotti toistuu tarkasti.

Tilaääni dynaamisella pään seurannalla tarjoaa teatterimaisen, ympäröivän äänielämyksen elokuvia ja TV-sarjoja katsottaessa. Sisäisten gyroskooppien ja kiihtyvyys­anturien avulla AirPods Max ‑kuulokkeet sekä iPhone tai iPad seuraavat pääsi pieniäkin liikkeitä ankkuroiden äänet laitteeseesi. 

Hienostuneen yksinkertaista

AirPods Maxeissa on kaikki AirPods-tuoteperheen langaton vaivattomuus. Ne tekevät kuuntelusta täysin saumattoman elämyksen – käyttöönotosta Siri-komentoihin, päivästä ja laitteesta toiseen.

AirPods Maxit muodostavat välittömästi yhteyden iPhoneen tai iPadiin. Kun haluat muodostaa parin, sijoita vain AirPods Maxit lähelle laitettasi ja napauta näytöllä Yhdistä.

Vaihtelet halutessasi saumattomasti iPhonen, iPadin ja Macin välillä. Jos soitat musiikkia Macilla ja vastaat puheluun iPhonella, AirPods Max ‑kuulokkeet vaihtavat automaat­tisesti laitteesta toiseen.

Voit jakaa helposti äänistriimin kaksiin AirPods-kuulokkeisiin iPhonesta, iPadista, iPod touchista tai Apple TV:stä. Tuo mitkä tahansa AirPods‑kuulokkeet lähelle laitetta, jota kuuntelet, ja yhdistä napauttamalla.

AirPods Maxit keskeyttävät äänen, kun otat ne pois päästäsi, ja jatkavat toistoa, kun laitat kuulokkeet takaisin paikoilleen. Tahtiakaan ei jää väliin.

Pyydä ajo-ohjeet, tarkista sää, sovi tapaaminen ja tee paljon muuta sanomalla ”Hei Siri.” Laajan komento­valikoiman ansiosta henkilö­kohtainen suosikki­avustajasi on avuliaampi kuin koskaan. Voit antaa Sirin puhua saapuvat viestit käyttämällä viestien ilmoitus­toimintoa. Voit jopa pyytää Siriä vastaamaan – käyttämättä käsiäsi.

Kotelo, joka säästää voimia ja akku, jonka syke ei sammu

Kun AirPods Max ‑kuulokkeita säilytetään niiden pehmeässä, solakassa Smart Case ‑kotelossa, ne siirtyvät erittäin alhaisen virran tilaan, joka säästää latausta.

AirPods Maxit tarjoavat 20 tuntia kuunteluaikaa, elokuvien katselua ja puheaikaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja tilaäänen ollessa käytössä. Niiden lataus tapahtuu kätevästi Lightning-liittimen kautta. Nopealla 5 minuutin latauksella saat 1,5 tuntia kuunteluaikaa.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Kuulokkeet - Bluetooth - langaton

Yhteensopivuus

iPhone, iPad, iPod, Mac

Lisätoiminnot

Langaton äänen jakaminen, läpinäkyvyystila, tilaääni dynaamisella päänseurannalla

Mittojen & painon yksityiskohdat

Kuulokkeet: 16.86 cm x 8.34 cm x 18.73 cm / 384.8 g

Kotelo: 134.5 g

Leveys

16.86 cm

Syvyys

8.34 cm

Korkeus

18.73 cm

Paino

384.8 g

Väri

Taivaansininen

Rungon materiaali

Ruostumaton teräs, eloksoitu alumiini

Kuulokepannan materiaali

Punosverkko

Korvanapin materiaali

Muistivaahtomuovi, verkkokangas

Suosituskäyttö

Kannettava elektroniikka, tietokone

Äänilähtö

Kuulokkeiden muoto

Täysi koko

Kuuloketekniikka

Dynaaminen

Liitettävyystekniikka

Langaton

Langaton tekniikka

Bluetooth

Bluetooth-versio

Bluetooth 5.0

Äänentoistotila

Stereo

Ääniefektit

Adaptive EQ

Aktiivinen melunpoisto

Kyllä

Magneetin materiaali

Neodymium-magneetti

Säädeltävä pääpanta

Kyllä

Ominaisuudet

Apple H1 -siru, korvassa-tunnistus

Mikrofoni

Koko tai muoto

Kiinteä

Toimitukseen sisältyvät mikrofonit

9

Kaukosäädin

Säädöt

Volyymi, toisto/tauko, seuraava/edellinen kappale, ääniohjaus, vastauspuhelu, ANC/läpinäkyvyys

Seuranta

Anturit

Kiihtyvyysmittari, gyroanturi, sijaintianturi, optinen anturi, kotelon tunnistin

Internet of Things (IoT)

Älykäs avustaja

Siri

Muuta

Sisältyvät lisävarusteet

Latauskotelo, valaistus - USB-C -kaapeli

Kaapelitiedot

USB-C - valaistuskaapeli - irrotettava

Virransyöttö

Akku / paristo

Kuulokkeen akku uudelleenvarattava

Akun kesto (jopa)

20 tunti(a)

Akunkesto

Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus päällä): jopa 20 h

Jatkuva toisto (tilaääni päällä): jopa 20 h

Jatkuva puhe: jopa 20 h

Yhteensopivuustiedot

Suunniteltu malleihin

Apple 10.2-inch iPad (7. sukupolvi, 8. sukupolvi)

Apple 10.5-inch iPad Air (3. sukupolvi)

Apple 10.5-inch iPad Pro

Apple 10.9-inch iPad Air (4. sukupolvi)

Apple 11-inch iPad Pro (1. laitesukupolvi, 2. sukupolvi)

Apple 12.9-inch iPad Pro (1. laitesukupolvi, 2. sukupolvi, 3. sukupolvi, 4. sukupolvi)

Apple 9.7-inch iPad (5th generation, 6. sukupolvi)

Apple 9.7-inch iPad Pro

Apple iMac (2012 loppuvuosi, Early 2019, vuoden 2013 loppu, Vuoden 2014 keskivaihe, vuoden 2014 loppupuoli, vuoden 2015 keskivaihe, vuoden 2015 loppupuoli, vuoden 2017 keskivaihe, vuoden 2020 puoliväli)

Apple iMac Pro (vuoden 2017 loppu)

Apple iPad Air 2

Apple iPad mini 4

Apple iPad mini 5

Apple iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE, SE (2.sukupolvi), X, XR, XS, XS Max

Apple iPod touch (7G)

Apple Mac mini (2012 loppuvuosi, syksy 2018, syksy 2020, vuoden 2014 loppupuoli, vuoden 2020 alku)

Apple Mac Pro (syksy 2019, vuoden 2013 loppu)

Apple MacBook (2015 alkuvuosi, Early 2016, vuoden 2017 keskivaihe)

Apple MacBook Air (2015 alkuvuosi, Early 2014, Mid 2013, syksy 2018, syksy 2020, Vuoden 2012 keskiväli, vuoden 2017 keskivaihe, Vuoden 2019 puoliväli, vuoden 2020 alku)

Apple MacBook Pro (2012 loppuvuosi, 2015 alkuvuosi, syksy 2019, syksy 2020, Vuoden 2013 alku, vuoden 2013 loppu, Vuoden 2014 keskivaihe, vuoden 2015 keskivaihe, vuoden 2016 loppu, vuoden 2017 keskivaihe, vuoden 2018 keskivaihe, Vuoden 2019 puoliväli, vuoden 2020 alku)

Apple TV

Apple Watch

Valmistajan takuu

Takuu

12 kk

Asiakastuki

puh. 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

194253346005

Telian tuotekoodi

9108951