Samsung-kuulokkeet

Popita, fiilistele ja nauti laadukkaasta äänentoistosta vaikka aamusta iltaan Samsung Galaxy Buds -kuulokkeilla! Galaxy Buds -kuulokkeet ovat täysin langattomat Bluetooth-kuulokkeet, joiden AKG:n optimoima ääni vie sinut aina eturiviin. Samsung-kuulokkeet pysyvät vaivatta mukana myös treenatessa. Tanssi vaikka suosikkimusiikkisi tahtiin – Galaxy Buds -kuulokkeet pysyvät tahdissa mukana!

kuvitus kuva aiheesta Samsung-kuulokkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Samsung Galaxy Buds

  Treenaa, työskentele, fiilistele, reissaa – Samsungin langattomat kuulokkeet ovat nappivalinta tilanteeseen kuin tilanteeseen!

  Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet on suunniteltu sopimaan korvaan miellyttävästi. Galaxy Buds -kuulokkeet tulevat säädettävillä korvasovittimilla, jotka takaavat erinomaisen tuntuman ja korvaan istuvuuden vaikkapa salilla treenatessa tai juostessa. Ei enää johtosotkuja. Galaxy Buds -nappikuulokkeet ovat lisäksi kätevät juuri johdottomuutensa vuoksi. Tutustu eri kuulokemalleihin Samsung Galaxy Buds+Samsung Galaxy Buds Live sekä Samsung Galaxy Buds2 Pro.

  Samsung-kuulokkeiden täyteläinen äänimaailma on AKG:n äänentoistoasiantuntijoiden optimoima. Samsung Galaxy Buds -kuulokkeiden äänimaailmalle kuvaavaa on erinomainen äänentarkkuus sekä tasapainoinen, luonnollinen soundi.

  Mikäli musiikin fiilistely kuulokkeilla ei riitä, etsi lisää poppitehoja tehokkaista kaiuttimista.

  Samsung-kuulokkeet Galaxyn kylkeen

  Samsung Galaxy Buds -kuulokkeet ovat Samsung Galaxy -puhelimen paras ystävä. Valitse oma Samsung-puhelimesi vaikka Samsung Galaxy S10 -sarjasta. Tutustu myös kevään 2021 uusiin Samsung Galaxy S21 -lippulaivamalleihin. Esimerkiksi mallit Samsung Galaxy S21+ ja Samsung Galaxy S21 Ultra vaikuttavat ominaisuuksillaan. Katso myös vuoden 2022 uutuudet Samsung Galaxy Flip4 ja Galaxy Fold4 -mallit.

  Galaxy Buds -kuulokkeet muodostavat nopeasti ja vaivattomasti yhteyden Galaxy-puhelimeesi. Esimerkiksi musiikin kuuntelu sekä puheluiden hoitaminen käy sujuvasti näiden Samsungin omien Bluetooth-kuulokkeiden avulla. Galaxy Buds -kuulokkeiden uuden sukupolven adaptiivisen kaksoismikrofonin ansiosta taustahäly ei häiritse puheluita. Tutustu myös vuoden 2022 Samsung Galaxy Buds2 Pro -nappikuulokkeisiin.

  Jos Samsung Galaxy Buds -kuulokkeiden virta uhkaa loppua, voit käyttää yhteensopivan Galaxy-laitteen langatonta virran jakoa ja ladata kuulokkeesi.

  Kun kuulokkeet on päivitetty, onko aika päivittää myös vanha älypuhelin tai jo elämää nähneet tabletti sekä tietokone uuteen? Tutustu laajaan valikoimaan puhelimia, tietokoneita sekä tabletteja, ja päivitä samalla myös puhelinliittymä rajattomaksi.

  Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin