Samsung-tietokoneet

Valikoimastamme löydät tyylikkäät Samsung-tietokoneet vapaa-ajalle, opiskelun ja työntekoon. Samsungin 4G/5G-kannettavien kanssa pysyt yhteydessä missä ikinä liikutkin.

kuvitus kuva aiheesta Samsung-tietokoneet

Samsung-tietokone jokaiseen tarpeeseen

Samsung tunnetaan ehkä parhaiten Galaxy-älypuhelimistaan, tableteistaan sekä QLED-televisioistaan, ja se onkin yksi maailman suurimmista kodinelektroniikka-alan yrityksistä. Puhelinten, tablettien ja televisioiden lisäksi löydät kattavan valikoiman Samsung-kannettavia, joista löydät tarpeisiisi sopivan. Samsung 4G/5G -läppärillä tarkastat sähköpostit nopeasti vaikka mökillä tai junassa, sillä saat siihen mobiiliyhteyden, jonka avulla olet yhteydessä missä tahansa. 4G/5G-kannettavaan kannattaakin ottaa samalla nopea mobiilinetti.

Tietokone on hyvä suojata viruksilta, troijalaisilta ja vakoiluohjelmilta. Suojaa nettiyhteytesi ja vaikka kaikki kodin laitteet Turvapaketilla. Voit käyttää nettiä ilman huolia, kun tietoturva on kunnossa.

Kun tietokone on päivitetty, varmista myös, että kaikki lisälaitteet ovat parhaimmasta päästä. Läppärin kaveriksi kannattaa hankkia ulkoinen kovalevy ja kuulokkeet esimerkiksi työmatkoja varten. Tietokonelaukussa kannettavasi kulkee näppärästi mukana ja hiiri helpottaa työskentelyä.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin