Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Avaa ovesi Liigalle

Haluatko tarjota ravintolasi asiakkaille kiekkoa koko kaudeksi? Paranisiko hotellisi, parturipuotisi tai toimistosi pöhinä Liiga-matseilla? Pelit ovat nyt käynnissä – tilaa Liiga jo tänään.

Kauden täydeltä syitä hankkia liiga

  1. Liiga kiinnostaa suomalaisia: vuonna 2017 katsojia oli yli 2 miljoonaa. Näyttämällä Liigaa saat asiakkaat tulemaan ja myös sitoutumaan yritykseesi.
  2. Ensiluokkaisella äänellä varustetuilla HD-lähetyksillä ja entistä monipuolisemmilla kuvakulmilla tarjoat asiakkaillesi mukaansatempaavan pelitunnelman.
  3. Maksat vain kisakuukausilta. Kun Liiga on tauolla, et maksa turhasta.
Asiakaspaikkojen määrä Hinta €/kk
1–25 asiakaspaikkaa 179
26–50 asiakaspaikkaa 329
51–100 asiakaspaikkaa 549
101–200 asiakaspaikkaa 799
Yli 200 asiakaspaikkaa 999

 

Hinnat alv. 0 %.

Tarjoile jäätävä kattaus

Liigapaketti sisältää kaikki kautena 2018–2019 pelattavat matsit suorina lähetyksinä. Sadoista peleistä valitset, mitä milloinkin näytät. Anna siis asiakkaillesi elämyksiä, elokuun preseason-peleistä runkosarjaan ja playoffeista aina Kanada-maljan kohotukseen asti.

Oletko kiinnostunut Liigan lisäksi muista urheilupaketeista? Katso kaikki vaihtoehdot yrittäjille

Kutsu asiakkaasi Liigan pariin markkinointipaketeilla

Kun tilaat Liigan yrityksellesi, saat samalla valikoiman markkinointimateriaaleja. Niiden avulla kerrot asiakkaillesi, että he voivat kääntyä sinun yrityksesi puoleen lätkänjanon iskiessä.

Yrityksesi vastaa itse materiaalien levityksestä.

Pyöriikö naapurikuppilassasi liiga?

Kartasta näet mitkä ravintolat ovat jo avanneet ovensa Liigalle – onko sinun ravintolasi seuraava? Tarjoa sinäkin asiakkaillesi kauden pelit ja viritä raflasi lätkätunnelmaan. Hanki liiga

Liiga-ravintolassa eletään kiekosta

”Ilman Liigaa on turha avata Suomessa urheiluravintolaa, jos minulta kysytään”, OFFICE Baria Vaasassa pyörittävä Jani Mattlar kiteyttää.

Lue artikkeli

Hanki Liiga nyt

Tarjoile asiakkaillesi elämyksiä – tilaa Liiga jo tänään.