Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Mainostaja, haluatko olla mukana Liigassa?


Telia on Liigan uusi koti. Liigan saa kaudesta 2019–2020 yksinoikeudella vain Telialta. Liiga on saatavissa kaikille suomalaisille operaattorista riippumatta, ja katsottavissa niin puhelimesta, läppäriltä, tabletilta, kuin isolta ruudulta telkkaristakin.

Tulemme uudistamaan Liigan TV-tuotannon sekä ympäröivän digitaalisen katsojaelämyksen. Tämä avaa myös mainostajakumppaneille täysin puhtaan pöydän tehdä jotain vallankumouksellista, Suomen suurimman urheilusarjan broadcastingin puitteissa; live-lähetyksestä studioon, applikaatiosta kivijalkaan.
 

Liiga

TULETKO MUKAAN MAINOSTAJAKSI?

Haluatko mukaan uudistamaan kanssamme suomalaista TV-mainontaa ja ohjelmatekemistä? Onko sinulla ideoita, miten yrityksesi tai brändisi sopisi yhteen täysin uudenlaisen Liiga-elämyksen kanssa? Telian Liiga-kokonaisuus tarjoaa aivan uudenlaisia kohderyhmiä ja digitaalisia mahdollisuuksia mainostamisesta aina sisältömarkkinointiin ja vaikuttajamarkkinointiin asti.

Ollaan yhteydessä

Jarno Salmivuori

Olen Jarno Salmivuori ja vastaan Telialla siitä, että brändisi tai yrityksesi löytää parhaan tavan uudistaa markkinointia kanssamme. Jätä yhteystietosi jo tänään ja jutellaan heti lisää!


Jarno Salmivuori
Partner Manager, Liiga
jarno.salmivuori@teliacompany.com

 

Jätä yhteystietosi