Huawei-tabletit

Lumoava käyttökokemus elegantissa paketissa – valitse Huawei MediaPad! Edulliset Huawei MediaPad -tabletit soveltuvat päivittäiseen tehokäyttöön sekä rentoon viihtymiseen. Valitse sinulle sopiva tabletti MediaPad-malleista. Tabletti on hyvä suojata laadukkaalla suojakuorella. Suojakuori suojaa tablettia niin reppureissauksen aiheuttamilta naarmuilta kuin pieniltä kolahduksilta kotisohvalla.

kuvitus kuva aiheesta Huawei-tabletit

Etkö löytänyt etsimääsi? Ei hätää!

Löydät meiltä kattavan valikoiman tabletteja muilta suosikkivalmistajilta.

Tutustu ja tilaa
9105632 Lenovo Tab M7 4G 6

Oho! Yhtään listattavaa tuotetta ei löytynyt.

Olisikohan tämän hetkisissä tarjouksissamme jotain sinua kiinnostavaa?

Joustavaa surffailua Huawei-tabletilla

Huawei-tabletti on oiva kumppani hetkeen kuin hetkeen. Huawei-tabletit suurella näytöllä ovat oiva kumppani vaikka viihteen katseluun ja pienemmät kompaktit tabletit kulkevat näppärästi mukana niin lomareissuilla kuin pikkuväen viihdyttäjänä arkisilla autoreissuilla. 

Huawei-tabletit ovat silmiinpistävän tyylikkäästi muotoiltuja, kevyitä tabletteja. Eri Huawei-malleja yhdistää tablettien keveys, laadukkuus sekä edullinen hinta.

Tilaa uuden Huawei-tabletin kylkeen myös edullinen mobiililaajakaista ja nauti rajattoman netin mahdollisuuksista. Jos matkustat yli seitsemän päivää kuukaudessa, suosittelemme sinulle sopivaa ulkomaan nettipakettia, jolloin netin käyttö ulkomailla sujuu stressittömästi.

Tabletti ja netti on hyvä suojata viruksilta, troijalaisilta ja vakoiluohjelmilta. Suojaa nettiyhteytesi ja Huawei-tablettisi Turvapaketilla, sekä varjele yksityisyyttäsi F-secure Freedome VPN:llä. Kun tietoturva on kunnossa, voit surffailla netissä vailla huolia.

Monipuolinen Huawei Mediapad

Huawei MediaPad -tabletit ovat erinomaisia tabletteja viihdekäyttöön. Netissä surffailu, videoiden katselu sekä kevyt työskentely sujuvat Huawei MediaPadilla kuin tanssi.

Huawei MediaPad on loistava koko perheen viihdelaite. Tabletilla on kätevä katsoa elokuvia vaikka sängystä käsin, ja autossa istuessa tabletti on lapselle mielenkiintoinen ajanviete. Eri Huawei MediaPad -mallit sopivat niin lukulaitteiksi kuin Full HD -kuvanlaadun elokuvahetkiinkin.

Huawei MediaPad on myös turvallinen tabletti lapselle. Mallista riippuen Huawei MediaPad -tableteissa on myös mukana kätevä lastentila, jonka avulla varmistat lapsen turvallisen tablettikokemuksen.

Kun uusi Huawei MediaPad on valittu, tutustu myös Huawei-puhelimiin ja Huawei Watch -kelloihin. Huawei-kellojen valikoimasta löydät mallit kuten Huawei Watch GT 2 ProHuawei Watch GT 2 sekä Huawei Band 6.

Nappaa Huawei-tabletin kumppaniksi laadukkaat kuulokkeet. Löydät valikoimastamme esimerkiksi Bluetooth-kuulokkeet sekä vastamelukuulokkeet.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin