AppleiPhone 11MHDA3FS/A

 • Upea kaksoiskamera, jossa ultralaajakulma, yötila, HDR ja terävä 4K -videokuvaus
 • Valovoimainen ja kirkas 6,1 tuuman Liquid Retina LCD-näyttö
 • A13 Bionic -siru takaa tinkimättömän suorituskyvyn
 • IP68-sertifikaatti:vedenkestävä jopa 2 metriin asti
 • Huom. seinälaturi myydään erikseen.

VäriMusta

Muisti64 Gt

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 6,1"

  Näyttö

 • 12 MP

  Etukamera

 • 12 + 12 MP

  Takakamera

 • IP68

  Vedenkestävyys

Apple iPhone 11 - juuri oikea määrä kaikkea

Apple iPhone 11 sopii vaativaankin makuun - siinä on juuri oikea määrä kaikkea. Huippulaadukas kaksoiskamerajärjestelmä takaa kuvien onnistumisen kaikissa olosuhteissa ja koko päivän kestävä akku pitää huolen siitä, että puhelin on mukana menossa pitkänkin päivän. Apple iPhone 11 on aina hetkessä käyttö­valmis.

Uusi kaksoiskamerajärjestelmä

Uudella kaksoiskamerajärjestelmällä on vaikeaa ottaa huonoja kuvia. Apple iPhone 11 laajentaa kuvan laajakulmasta ultralaajakulmaan. Uudistettu käyttöliittymä näyttää ultralaajakulmakameran avulla myös kuvan ulkopuoliset tapahtumat ja mahdollistaa niiden tallentamisen. Ultralaajakulmakamera tallentaa neljä kertaa normaalia laajemman näkymän. Videoiden kuvaaminen ja editoiminen onnistuu yhtä helposti kuin perinteisten valokuvienkin ottaminen ja muokkaaminen. Apple iPhone 11 on yksi maailman suosituimmista kameroista - nyt täysin uudella kuvakulmalla.

Kuvaa onnistuneesti kaikissa olosuhteissa

Hämärässä kuvaamisen ei tarvitse olla tuurista kiinni. Yötila on uusi Apple iPhone 11:n uusi ominaisuus, joka menee automaat­tisesti päälle, jotta saat upeita kuvia myös hämärässä valaistuksessa. Salamaa ei tarvita, värit ovat luonnollisempia ja kuvat kirkkaampia.

Voit aloittaa videon kuvaamisen hetkessä QuickTake-toiminnolla. Voit kuvata helposti pitämällä suljinta painettuna valokuvaustilassa. Jatka sitten kuvausta pyyhkäisemällä oikealle. Jos kuvaat ulkona, A13 Bionic -sirun koneoppiminen voi seurata automaat­tisesti liikkuvaa kohdetta.

Uusia näköaloja muotokuvaukseen

Apple iPhone 11:n kaksi kameraa saavat yhteistyössä aikaan upeita kuvia, sillä niissä on uusia muotokuvavaihtoehtoja ja enemmän valaistussäätimiä. Muotokuvatila soveltuu erinomaisesti sekä kaksi- että nelijalkaisten kuvaamiseen.

Yläsävyvalo mono ‑tehoste muuttaa iOS 13:ssa muotokuvat kauniiksi, studiotasoisiksi mustavalkokuviksi. Muoto­kuva­valon voimakkuutta säätämällä voit luoda haluamasi tyylin ja muuttaa kuvauskohteisiin osuvan valon voimakkuutta.

Älykäs HDR-toiminto

Koneoppimisen ansiosta HDR on älykkäämpi kuin koskaan aikaisemmin. Se tunnistaa ihmiset ja käsittelee heitä eri tavoin kuin muita kuvassa näkyviä elementtejä. Niinpä korostukset ja varjostukset näkyvät kasvoilla kauniisti ja ihonsävyt näyttävät luonnollisilta. Myös esimerkiksi taustalla näkyvä upea auringonlasku näyttää edelleen vaikuttavalta.

Esittelyssä slofie

Kaikki näyttää siistimmältä 120 fps nopeudella, sanoisitpa sitten ”muikku”, vilkuttaisit tervehdyksen tai heilauttaisit tukkaasi tuulessa. Saat selfieihisi lisää sisältöä uuden 12 Mpix TrueDepth-kameran ansiosta. Käännä Apple iPhone 11 vaakatasoon, niin kamera mahduttaa enemmän kuvaan mukaan loitontamalla automaat­tisesti.

Mukana menossa koko päivän

Apple iPhone 11 sopii aktiiviselle älypuhelimen käyttäjälle, sillä se sisältää erittäin tehokkaan akun. Laitteisto ja ohjelmisto toimivat yhdessä hyödyntääkseen akkua mahdol­lisimman tehokkaasti. Puhelimen nopean sirun ansiosta akku kestää koko päivän ja pikalataus mahdollistaa akun täyteen lataamisen lyhyemmässä ajassa. Erikseen myytävällä 18 W pikalaturilla voit ladata akun jopa 50 prosenttiin vain 30 minuutissa. iPhonen voi ladata myös langattomasti laskemalla sen mille tahansa Qi-hyväksytylle laturille.

Akun keston lisäksi Apple iPhone 11 -mallista löytyy yksi kestävimmistä älypuhelimen laseista. Etu- ja takalasi on vahvistettu kaksinkertaisella ioninvaihtoprosessilla. Puhelin on vesitiivis kaksi kertaa aiempaa syvemmälle: iPhone 11 on vesitiivis jopa 2 metriin saakka 30 minuutin ajan.

Pro-tason siru

Apple iPhone 11:ssä on erittäin nopein äly­puhelimen siru. A13 Bionic -siru on niin tehokas, että saat kaiken tehtyä nopeasti ja sujuvasti. Lisäksi se toimii mahdol­lisimman energiatehokkaasti, joten puhelimen akku kestää kauemmin. A13 Bionic -siru on tehokkuudessaan aivan omassa luokassaan.

Helppo ja turvallinen kasvojentunnistus

Puhelin sisältää helppokäyttöisen ja turvallisen kasvojentunnistuksen. Face ID avaa iPhonen lukituksen hetkessä ja on jopa Touch ID:tä turvallisempi. Kirjaimellisesti yhdellä vilkaisulla pääset kirjautumaan sovelluksiin, käyttämään tilejä ja maksamaan Apple Paylla. Kasvojentunnistuksen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

Kasvojentunnistus ei tallenna tai jaa kuvaasi. Kun lähetät iMessagen tai soitat FaceTime-puhelun, tietosi salataan. Kartat-sovellus kertoo sinulle olinpaikkasi jakamatta tietoa muille.

Tunnusta väriä

Apple iPhone 11 -mallissa on Liquid Retina LCD ‑näyttö. Tarkalla reunasta reunaan ulottuvalla näytöllä kaikki näyttää upealta. True Tone säätää valko­tasapainon vallitsevan valon värilämpötilaa vastaavaksi.

Jaa. Löydä. Pelaa. Tarkemmin kuin koskaan.

Ultra Wideband -tekno­logia tulee iPhoneen. Applen suunnittelema uusi U1-siru käyttää Ultra Wideband ‑tekno­logiaa sijainnintunnistukseen. Sen ansiosta iPhone 11 voi paikantaa tarkasti muut U1-varustetut Apple-laitteet. Ajattele GPS:ää oman huoneesi mittakaavassa. Jos haluat jakaa tiedoston jonkun kanssa AirDropilla, osoita iPhonellasi hänen iPhoneaan, niin näet hänet listasi kärjessä.

Muita ominaisuuksia

Apple iPhone 11:ssä on tilaääni, joka tuottaa elämyksellisen kokemuksen simuloimalla tilaääntä. Lisäksi puhelimesta löytyy Dolby Atmos ‑ääni: ääni liikkuu ympärilläsi 3D-tilassa ja luo vaikutelman, että olisit itse tapahtumien keskellä. Voit yhdistää yhteen iPhoneen kahdet AirPodit tai Beats-kuulokkeet.

Puhelimesta löytyy erittäin nopea Wi-Fi 6 (802.11ax), jolla voit ladata jopa 38 % aiempaa nopeammin. Apple iPhone 11:ssa on myös yksi parhaita maailmanlaajuisia roamingeja: jopa 30:lla 4G LTE -kaistalla.

Puhelimesta löytyy kätevä kaksois-SIM eSIMillä. Voit pitää yhden puhelinnumeron työtä ja toisen muuta elämää varten.

Huom. seinälaturi myydään erikseen. Katso valikoimamme laturit.

iPhone_11_P_5

Vesitiiviys

Tehty kestämään roisketta ja tuisketta

Vesitiivis kaksi kertaa syvemmälle kestävällä IP68-luokituksella. iPhone 11 on vesitiivis jopa 2 metrin syvyyteen saakka enintään 30 minuutin ajan.

iPhone_11_Pro_Max_MG_5

Akku

Iskussa koko päivän

Koko päivän kestävällä akulla voit toistaa videoita jopa 17 tunnin ajan ja kuunnella musiikkia jopa 65 tuntia. Laitteisto ja ohjelmisto toimivat yhdessä hyödyntääkseen akkua mahdollisimman tehokkaasti.

iPhone_11_Pro_SG_1

Kamera

12 MP:n pääkameralla ikuistat hetken kuin hetken

Etu-, laajakulma- sekä ultralaajakulmakamerassa toimiva Deep Fusion -prosessointi ja digitaalinen zoomaus mahdollistavat entistä laadukkaammat kuvat jokaiseen tilanteeseen.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Älypuhelin

Valmistajan mallinumero

A2221

Koko tai muoto

Kosketus

Suojaus

Pölytiivis, roiskevedenpitävä, vedenkestävä

Leveys

75.7 mm

Syvyys

8.3 mm

Korkeus

150.9 mm

Paino

194 g

Rungon väri

Musta

SAR-arvo

0,99 W/kg (vartalo), 0,95 W/kg (pää)

Matkapuhelin

Tekniikka

WCDMA (UMTS) / GSM

Mobiilidatayhteys

4G

Palvelun tarjoaja

Ei määritelty

Käyttöjärjestelmä

iOS 13

Älykäs apuohjelma

Siri

Navigointi

GPS, GLONASS

SIM-kortin tyyppi

Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

SIM-korttien lkm.

Kaksois-SIM

Maksutekniikka

Apple Pay

Input-tekniikka

Multi-touch

Verkko

Tiedonsiirto

GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, HSPA+, LTE, DC-HSDPA, LTE Advanced, VoLTE, FDD-LTE, TDD-LTE, VoWiFi, Gigabitin LTE

2G-kaista

GSM 850/900/1800/1900

4G LTE-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, kaista 11, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 21, Band 25, Band 26, Band 28, Band 29, Band 30, Band 32, Band 34, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Kaista 42, Band 46, kaista 48, Band 66

4G LTE-taajuus

FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 1500, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1500 upper, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 700d, FDD 2300 WCS, FDD 1500 L, TDD 2000, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, TDD 3500, TDD 5150, TDD 3600, FDD 1700 - 2110 AWS-3

Langaton liitäntä

NFC, Bluetooth 5.0, IEEE 802.11ax

Puhelinominaisuudet

Puhelintoiminnot

Kaiutinpuhelin, äänenhallinta, soiton ajastin, kokouspuhelu, lentotila, äänivalinta, värinähälytys

Sensorit

Kiihtyvyysmittari, ympäristön valon anturi, lähestymisanturi, kolmen akselin gyroanturi, digitaalinen kompassi, barometri

Turvalaitteet

Kasvontunnistus

Lisäominaisuudet

Kaukokirjoittimen kanssa yhteensopiva, FaceTime, iCloud Photo Sharing, MIMO-tekniikka, Wi-Fi-puhelu, iBeacon microlocation, QuickType keyboard, Apple TV -tuki (2. tai uudempi), Neural Engine, AirPlay Mirroring

Mediasoitin

Tuetut digitaaliset äänistandardit

Audible, MP3, FLAC, Apple Lossless, AC-3, AAC-LC, LPCM, HE-AAC, Audible AAX, Audible AAX+, suojattu AAC, EAC3, HE-AAC v2

Tuetut digitaalivideostandardit

M-JPEG, H.264, HEVC, MPEG-4 Part 2, HEIF

Äänen parannus

Dolby Digital Plus sound, Dolby Digital sound

Suoritin

Tyyppi

Apple A13 Bionic

Prosessorin ydinten määrä

6 ydintä

Muisti

Sisäisen muistin kapasiteetti

64 Gt

Etukamera

Anturin resoluutio

12 megapikseliä

Anturityyppi

BSI

Linssityyppi

Laajakulmalinssi

Linssin aukko

F/2.2

HDR-tila

Älykäs HDR

Erityistehosteet

Luonnollinen, High Key, Studio, Contour, Stage, Stage Mono

Kasvojen tunnistus

Kasvojen tunnistus

Kameratilat

Burst mode, Timer mode, pystytila, Live Photos, Syvyystila, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville

Videotarkkuudet

1920 x 1080 (1080p) at 30 fps, 1920 x 1080 (1080p) at 60 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 120 fps, 3840 x 2160 (4K) at 30 fps, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, 3840 x 2160 (4K) 24 fps:llä

Valolähde

Retina Flash

Ominaisuudet

FaceTime HD camera, Exposure control, automaattinen kuvantasain, Animoji, Memoji, TrueDepth-kamera, Laajennettu dynaaminen alue videoille, Elokuvallinen videonvakautus

Takakamera

Anturin tarkkuus

12 megapikseliä

Anturityyppi

BSI

Optinen kuvanvakain

Optical Image Stabilizer (OIS)

Linssityyppi

Laajakulmalinssi

Linssin aukko

F/1.8

Objektiivin rakenne

6 elementtiä

Tarkkuuden säätö

Automaattinen

Optinen zoomi

2

Digitaalinen zoomi

5

Erityistehosteet

Luonnollinen, High Key, Studio, Contour, Stage, Stage Mono

Kameratilat

Burst mode, Panorama, Time-lapse mode, Timer mode, keskitä näpäyttämällä, pystytila, Live Photos, Live-valokuvat vakaimella, Muotokuvatila edistyneellä bokeh-efektin ja syvyyden säädöllä, Muotokuvan valaistus

HDR-tila

Älykäs HDR

Valonlähde

True Tone quad LED -salama

Videotarkkuudet

1920 x 1080 (1080p) at 30 fps, 1920 x 1080 (1080p) at 60 fps, 1280 x 720 (720p) at 30 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 120 fps, 3840 x 2160 (4K) at 30 fps, 3840 x 2160 (4K) 60 fps:llä, 3840 x 2160 (4K) 24 fps:llä, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps

Ominaisuudet

Safiirikristallinen linssinsuojus, Cinematic-videotasapaino, Focus Pixels, Zero Shutter Lag, Automaattinen kuvanvakain, Playback-zoomi, Hybrid IR -suodatin, Valotuksen hallinta, melunvaimennus, geoetsintä, LTM (Local Tone Mapping), Stereotallennus, Continuous autofocus video, Ajastettu kuvaus vakautuksella, Slow Sync, wide color capture valokuville ja Live Photo -kuville, Kehittynyt punasilmäisyyden korjaustyökalu, Optinen kuvanvakautus videoille, Laajennettu dynaaminen alue videoille, Panorama (jopa 63 MP), HEIF-kuvankaappaus, äänen zoomaus

Toinen takakamera

Anturin tarkkuus

12 Megapixel

Anturin tyyppi

BSI

Linssityyppi

Ultra-laajakulmalinssi

Linssin avaus

F/2.4

Näkökenttä

120 astetta

Ominaisuudet

5-osainen linssi

Näyttö

Tyyppi

LCD-näyttö

Tekniikka

Liquid Retina HD display

Näytön koko

6.1"

Näytön tarkkuus

1792 x 828 pikseliä

Pikselitiheys

326 ppi

Enimmäiskirkkaus

625 cd/m²

HDR

Kyllä

Kontrastisuhde

1400:1

Suojaus

Fingerprint-resistant oleophobic coating

Näytön kielet

Tanska, hindi, heprea, unkari, Tshekki, kroatia, indonesia, thai, slovaki, Kiina (perinteinen), Kiina (yksinkertaistettu), Vietnamin kieli, Ukrainan kieli, Brasilian portugali, englanti, saksa, ranska, italia, norja, portugali, puola, suomi, ruotsi, venäjä, espanja, hollanti, kreikka, turkki, arabia, romania, katalaani, japani, korea, Malaiji, UK English, Yhdysvaltain englanti

Ominaisuudet

Dolby Vision, HDR10, True Tone -näyttö, Laaja värinäyttö (P3), haptinen kosketus

Yhteydet

Liitintyyppi

Lightning

Akku / paristo

Tekniikka

Litiumioni

Nopea lataustekniikka

Applen nopeasti lataava tekniikka

Langaton lataus

Yes

Langattomat latausnormit

Qi

Akunkesto

Toisto (video): jopa 17 h

Toisto (langaton video): jopa 10 h

Toisto: jopa 65 h

Muuta

Yhteensopivuusstandardit

IEC 60529 IP68, HAC (Hearing Aid Compatible)

Sisältyvät lisävarusteet

USB-C to Lightning -kaapeli

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

2 m

Vähimmäiskäyttölämpötila

0 °C

Enimmäiskäyttölämpötila

35 °C

Toimintakosteus

5 - 95 % (ei tiivistetty)

Valmistajan takuu

Takuu

12 kk

Asiakastuki

Apple 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi

Tekninen tuki - konsultointi - 90 päivää

Tuotekoodit

EAN-koodi

194252097144

Telian tuotekoodi

9095847