Telia Esports

Tervetuloa elektronisen urheilun pariin.

Olitpa täysiverinen esports-harrastaja, satunnainen sunnuntaipelailija tai vasta lajista kiinnostunut aloittelija, olet oikeassa paikassa. Meiltä löydät oikeat, ENCE:n ammattipelaajien suosittelemat välineet läppäreistä ja pöytäkoneista olennaisimpiin lisätarvikkeisiin.

Valikoimasta löytyy sopivat välineet niin noviiseille kuin hc-pelaajille sekä luonnollisesti pelaamisen vaatimat nopeat yhteydet. Tsekkaa myös viimeisimmät, suoraan lajin härkäisimpien ammattilaisten hiirikädestä peräisin olevat artikkelit esportsin maailmasta.

Kuukauden suosituimmat pelivälineet

Sony
PlayStation 4 Pro 1 Tb -pelikonsoli
PlayStation 4 Pro 1 Tb -pelikonsoli
429,00
Tai osissa alk. 11,92 € / kk
Acer
Predator 24" -pelinäyttö
GN246HL
Predator 24
279,00
Tai osissa alk. 7,75 € / kk
Asus
ROG Gladius II -pelihiiri
ROG Gladius II -pelihiiri
94,90
Tai osissa alk. 2,64 € / kk
L33T Gaming
E-Sport -pelituoli
E-Sport -pelituoli
269,00
Tai osissa alk. 7,48 € / kk

Telia X ENCE

Tsekkaa uudet esittelyt ENCE:n pelaajista. Pyysimme pelaajia kertomaan mm. ikimuistoisimmat esports-hetkensä ja kommentit joukkuetovereistaan. Kuka pelaajista on joukkuekaverinsa mielestä "Rainbow Sixin Raimo Helminen"?

Lue lisää

Mestarin työvälineet

Meiltä löydät pelivälineet aina tietokoneista lisätarvikkeisiin useilta huippumerkeiltä. Kurkkaa myös ENCE:n suositukset: pronssi-, hopea- ja kultaleimat kertovat laitteiden sopivuudesta erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Lue lisää

Vaikuta ja voita

Meitä kiinnostaa mielipiteesi pelaamisen kulttuurista sekä siitä, mihin pelaaminen on mielestäsi menossa. Kaikkien kyselyyn vastanneiden sekä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme Samsung Galaxy S8 -puhelimen (arvo 699 €).

Lue lisää

Uusin artikkeli

Joona "natu" Leppänen pääsi testaamaan miten bitti virtaa Nokian 5G-laboratoriossa.

Päivitä yhteytesi mestaruussarjaan

Kun laitteiston lisäksi myös nettiyhteys on nopeinta mahdollista mallia, ei menestys verkkopeleissä jää ainakaan välineistä kiinni. Tsekkaa Yhteys kotiin -laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

Tsekkaa saatavuus