Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia Esports

Tervetuloa elektronisen urheilun pariin.

Olitpa täysiverinen esports-harrastaja, satunnainen sunnuntaipelailija tai vasta lajista kiinnostunut aloittelija, olet oikeassa paikassa. Meiltä löydät oikeat, ENCE:n ammattipelaajien suosittelemat välineet läppäreistä ja pöytäkoneista olennaisimpiin lisätarvikkeisiin.

Valikoimasta löytyy sopivat välineet niin noviiseille kuin hc-pelaajille sekä luonnollisesti pelaamisen vaatimat nopeat yhteydet. Tsekkaa myös viimeisimmät, suoraan lajin härkäisimpien ammattilaisten hiirikädestä peräisin olevat artikkelit esportsin maailmasta.

Suomen parhaat esports-joukkueet ja -pelaajat

Suomesta tulee maailmanluokan joukkueita ja pelaajia. Haluamme nostaa esiin näitä kotimaisia onnistujia ja mahdollistaa, että Suomesta jatkossakin tulee pelaamisen huippunimet - esportsin patriklaineet. Alta löydät listattuna Suomen suosituimpien pelien parhaat täysin suomalaiset joukkueet sekä suomalaiset pelaajat. Lista ei ole paremmuusjärjestyksessä ja sitä päivitetään kuukausittain.

Counter-Strike: Global Offensive

ENCE

 HAVU

SuperJymy

 Conquer Gaming

 Turku Evolution

 Voitelijat

 SkitLite

 FC Menace Lahti

Overwatch

 Team Gigantti

Trailblazers

NYYRIKKI esports

 Team Noname

 TGA Polarity

 TGA Exos

Hearthstone

Zumpp

Janetzky

Vardu

Kufdon

 Maur1

Creapz

Corile

Papu

Starcraft II

Serral

 ZhuGeLiang

 PuPu

 TheMusZero

Enpo

 WoodedMicrob

 Alluton

Luolis

NHL

Dominointi

 I_Eki_I

 PleeMaker

 xDoumi

 Artuzio

 Dreamickie

Hansulinho

 Kriketsi17

Listaa ylläpitävät Telia ja Assembly. Lista on laadittu puolueettomien kolmansien osapuolten, kuten HLTV:n ja Liquipedian dataa hyödyntämällä sekä keskustelemalla Suomen esports-asiantuntijoiden kanssa. NHL-listan laatimisessa asiantuntijana on toiminut NHLGamer, CS:GO:ssa Troijis, HS:ssä Wampie ja Olodyn. Listalta löytyvät ne pelit, joilla on eniten suomalaisia joukkueita ja pelaajia, ja joukkueista listattuna. Listalle hyväksytään joukkueet, jotka pelaavat virallisesti yhdessä, ja joiden core (yli 50% pelaajista) on suomalaisia. Ammattilaispelaajien sekajoukkueita (nk. "mix team") ei lasketa mukaan.
Jätä palautetta listauksesta
Näytä vähemmän

Kuukauden suosituimmat pelivälineet

L33T Gaming
E-Sport Pro -pelituoli
E-Sport Pro -pelituoli
299,00
Tai osissa alk. 8,31 € / kk
Sony
Playstation 4 VR Mega Pack -paketti
VR -lasit (CUH-ZVR2), kamera ja viisi peliä
Playstation 4 VR Mega Pack -paketti
349,00
Tai osissa alk. 9,70 € / kk
Asus
Gaming FX504GM 15,6"
Pelaajalle | FX504GM-E4075T
Gaming FX504GM 15,6
1199,00
Tai osissa alk. 33,31 € / kk
PS4
Red Dead Redemption 2 -peli
Red Dead Redemption 2 -peli
Uutuus
59,90
Tai osissa alk. 1,67 € / kk

Telia X ENCE

Tsekkaa esittelyt ENCE:n pelaajista. Pyysimme pelaajia kertomaan mm. ikimuistoisimmat esports-hetkensä ja kommentit joukkuetovereistaan. Kuka pelaajista on joukkuekaverinsa mielestä "Rainbow Sixin Raimo Helminen"?

Lue lisää

Mestarin työvälineet

Meiltä löydät pelivälineet aina tietokoneista pelituoleihin ja lisätarvikkeisiin useilta huippumerkeiltä. Kurkkaa myös ENCE:n suositukset: pronssi-, hopea- ja kultaleimat kertovat laitteiden sopivuudesta erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Lue lisää

Päivitä yhteytesi mestaruussarjaan

Kun laitteiston lisäksi myös nettiyhteys on nopeinta mahdollista mallia, ei menestys verkkopeleissä jää ainakaan välineistä kiinni. Tsekkaa Yhteys kotiin -laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

Tsekkaa saatavuus

Haluatko kuulla uusimmat peliuutiset ja saada loistavia pelituotetarjouksia? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Uusin artikkeli

Onnea Serral, maailman paras Starcraft II -pelaaja!