Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia Esports

Tervetuloa elektronisen urheilun pariin.

Olitpa täysiverinen esports-harrastaja, satunnainen sunnuntaipelailija tai vasta lajista kiinnostunut aloittelija, olet oikeassa paikassa. Meiltä löydät oikeat, ENCE:n ammattipelaajien suosittelemat välineet läppäreistä ja pöytäkoneista olennaisimpiin lisätarvikkeisiin.

Valikoimasta löytyy sopivat välineet niin noviiseille kuin hc-pelaajille sekä luonnollisesti pelaamisen vaatimat nopeat yhteydet. Tsekkaa myös viimeisimmät, suoraan lajin härkäisimpien ammattilaisten hiirikädestä peräisin olevat artikkelit esportsin maailmasta.

Kuukauden suosituimmat pelivälineet

L33T Gaming
Elite v2 -pelituoli
Elite v2 -pelituoli
189,00
Tai osissa alk. 5,25 € / kk
Sony
PS4 DualShock Black -ohjain
PS4 DualShock Black -ohjain
59,00
Tai osissa alk. 1,64 € / kk
HP
Omen 17-an112no 17,3"
Pelaajalle | 17-an112no
Omen 17-an112no 17,3
1299,00
Tai osissa alk. 36,09 € / kk
Acer
Predator G3-710 -pelipöytäkone
Pelaajalle | G3-710 i5-7400
Predator G3-710 -pelipöytäkone
Loppuerä
999,00 1199,00
Tai osissa alk. 27,75 € / kk

Telia X ENCE

Tsekkaa esittelyt ENCE:n pelaajista. Pyysimme pelaajia kertomaan mm. ikimuistoisimmat esports-hetkensä ja kommentit joukkuetovereistaan. Kuka pelaajista on joukkuekaverinsa mielestä "Rainbow Sixin Raimo Helminen"?

Lue lisää

Mestarin työvälineet

Meiltä löydät pelivälineet aina tietokoneista pelituoleihin ja lisätarvikkeisiin useilta huippumerkeiltä. Kurkkaa myös ENCE:n suositukset: pronssi-, hopea- ja kultaleimat kertovat laitteiden sopivuudesta erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Lue lisää

Päivitä yhteytesi mestaruussarjaan

Kun laitteiston lisäksi myös nettiyhteys on nopeinta mahdollista mallia, ei menestys verkkopeleissä jää ainakaan välineistä kiinni. Tsekkaa Yhteys kotiin -laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

Tsekkaa saatavuus

Haluatko kuulla uusimmat peliuutiset ja saada loistavia pelituotetarjouksia? Tilaa sähköinen uutiskirjeemme!

Uusin artikkeli

Onnea Serral, maailman paras Starcraft II -pelaaja!