Xbox

Pelaa suosikkipelejäsi huippugrafiikoilla ja suorituskyvyllä Xbox-pelikonsolilla. Xbox Series X nostaa pelikokemuksesi uudelle tasolle ja upottaa sinut keskelle pelin tapahtumia. Kompaktilla Xbox Series S -pelikonsolilla koet digitaalisen konsolin nopeuden ja suorituskyvyn. Hanki nyt oma Xbox-pelikonsolisi ja koe pelaamisen uudet ulottuvuudet!

kuvitus kuva aiheesta Xbox

Päivitä nettisi mestaruussarjaan
Netti kotiin

Päivitä nettisi mestaruussarjaan

Kun laitteisto ja nettiyhteys ovat mahdollisimman nopeat, ei menestys verkkopeleissä jää välineistä kiinni. Tarkista laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

Microsoft Xbox kaikilla lisukkeilla

Katso suosikkielokuviasi tai pelaa mahtavia pelejä yksin tai yhdessä Xbox-konsolilla! Microsoft Xbox-konsoli tarjoaa viihdettä koko perheelle. Löydät meiltä Microsoft Xbox Series X ja Series S -konsolit, konsolipelit ja kaikki pelitarvikkeet konsolipelaamiseen ohjaimista ratteihin. Valikoimamme kattaa Xbox-pelit klassikoista uutuuksiin ja Xbox-tarvikkeilla varmistat mukavan pelikokemuksen. 

Kun sopiva Xbox-pelikonsoli on valittu, varmista myös että kodin laajakaista tai mobiilinetti toimii nopeasti ja luotettavasti. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

Jos taas pelaat mieluummin puhelimella, tutustu pelipuhelimiin. Löydät valikoimastamme pelipuhelinten lisäksi uusimmat puhelimet tunnetuilta valmistajilta. Apple-puhelimet, OnePlus-puhelimet, Samsung Galaxy -puhelimet sekä Xiaomi-puhelimet ostat kätevästi vaikka tarjoamallamme korottomalla maksuajalla.

Muista myös loppuvuoden kampanjamme. Singles' Day -tarjoukset, Black Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivälahjaideat sekä joululahjavinkit.

Xbox ja muut herkut pelaajalle

Xbox Series S ja Series X -konsoleilla pelatessa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Pelaa yksin tai yhdessä, ja nauti Xbox Series S tai Series X -konsolin tarjoamasta loistavasta grafiikasta.

Pelikonsoleiden lisäksi löydät verkkokaupastamme pelitietokoneet. Valikoimamme kattaa pelipöytäkoneet sekä peliläppärit tunnetuilta valmistajilta. Tutustu vaikka Lenovo-tietokoneisiin, Acer-tietokoneisiin taikka Asus-tietokoneisiin.

Pelitietokoneen kylkeen istuvat saumattomasti pelaamiseen suunnitellut pelinäyttö, pelihiiri sekä pelinäppäimistö. Kannattaa myös tutustua valikoimaamme pelituoleja. Hyvä ja laadukas pelituoli auttaa löytämään optimaalisen peliasennon. Pelikuulokkeet puolestaan tarjoavat rikkaan ja luonnollisen äänimaailman pelisessiollesi.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin