Xbox

Tehokkaalla ja monipuolisella pelikonsolilla muunnat televisiosi täysiveriseksi viihdekeskukseksi. Microsoft Xbox One -konsolilla pelaat mahtavia konsolipelejä, striimaat omaa pelaamistasi tai katsot vaikka suosikkisarjojasi. Xbox One -konsolien loistava grafiikka sekä huipputason äänimaailma varmistavat että helposti tunti jos toinenkin vierähtävät mainion pelin ääressä. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Xbox

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Päivitä nettisi mestaruussarjaan
  Netti kotiin

  Päivitä nettisi mestaruussarjaan

  Kun laitteisto ja nettiyhteys ovat mahdollisimman nopeat, ei menestys verkkopeleissä jää välineistä kiinni. Tarkista laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

  Microsoft Xbox kaikilla lisukkeilla

  Katso suosikkielokuviasi tai pelaa mahtavia pelejä yksin tai yhdessä Xbox-konsolilla! Microsoft Xbox-konsoli tarjoaa viihdettä koko perheelle. Löydät meiltä Microsoft Xbox Series X ja Series S -konsolit, konsolipelit ja kaikki pelitarvikkeet konsolipelaamiseen ohjaimista ratteihin. Valikoimamme kattaa Xbox-pelit klassikoista uutuuksiin ja Xbox-tarvikkeilla varmistat mukavan pelikokemuksen. 

  Kun sopiva Xbox-pelikonsoli on valittu, varmista myös että kodin laajakaista tai mobiilinetti toimii nopeasti ja luotettavasti. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

  Jos taas pelaat mieluummin puhelimella, tutustu pelipuhelimiin. Löydät valikoimastamme pelipuhelinten lisäksi uusimmat puhelimet tunnetuilta valmistajilta. Apple-puhelimet, Nokia-puhelimet, OnePlus-puhelimet, Samsung Galaxy -puhelimet sekä Xiaomi-puhelimet ostat kätevästi vaikka tarjoamallamme korottomalla maksuajalla.

  Muista myös loppuvuoden kampanjamme. Singles' Day -tarjoukset, Black Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivälahjat 2022 sekä joululahjavinkit.

  Xbox ja muut herkut pelaajalle

  Xbox Series S ja Series X -konsoleilla pelatessa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Pelaa yksin tai yhdessä, ja nauti Xbox Series S tai Series X -konsolin tarjoamasta loistavasta grafiikasta.

  Pelikonsoleiden lisäksi löydät verkkokaupastamme pelitietokoneet. Valikoimamme kattaa pelipöytäkoneet sekä peliläppärit tunnetuilta valmistajilta. Tutustu vaikka Lenovo-tietokoneisiin, Acer-tietokoneisiin taikka Asus-tietokoneisiin.

  Pelitietokoneen kylkeen istuvat saumattomasti pelaamiseen suunnitellut pelinäyttö, pelihiiri sekä pelinäppäimistö. Kannattaa myös tutustua valikoimaamme pelituoleja. Hyvä ja laadukas pelituoli auttaa löytämään optimaalisen peliasennon. Pelikuulokkeet puolestaan tarjoavat rikkaan ja luonnollisen äänimaailman pelisessiollesi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin