Xbox

Tehokkaalla ja monipuolisella pelikonsolilla muunnat televisiosi täysiveriseksi viihdekeskukseksi. Microsoft Xbox One -konsolilla pelaat mahtavia konsolipelejä, striimaat omaa pelaamistasi tai katsot vaikka suosikkisarjojasi. Xbox One -konsolien loistava grafiikka sekä huipputason äänimaailma varmistavat että helposti tunti jos toinenkin vierähtävät mainion pelin ääressä. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Xbox

2 tuotetta

search
Näytetään 2/2
Päivitä nettisi mestaruussarjaan
Netti kotiin

Päivitä nettisi mestaruussarjaan

Kun laitteisto ja nettiyhteys ovat mahdollisimman nopeat, ei menestys verkkopeleissä jää välineistä kiinni. Tarkista laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

Microsoft Xbox kaikilla lisukkeilla

Katso suosikkielokuviasi tai pelaa mahtavia pelejä yksin tai yhdessä Xbox-konsolilla! Microsoft Xbox-konsoli tarjoaa viihdettä koko perheelle. Löydät meiltä Microsoft Xbox One ja Series S -konsolit, konsolipelit ja kaikki pelitarvikkeet konsolipelaamiseen ohjaimista ratteihin. Valikoimamme kattaa Xbox-pelit klassikoista uutuuksiin. 

Kun sopiva Xbox -pelikonsoli on valittu, varmista myös että kodin laajakaista tai mobiilinetti toimii nopeasti ja luotettavasti. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

Jos taas pelaat mieluummin puhelimella, tutustu pelipuhelimiin. Löydät valikoimastamme pelipuhelinten lisäksi uusimmat puhelimet tunnetuilta valmistajilta. Apple-puhelimetHuawei-puhelimetOnePlus-puhelimetSamsung Galaxy -puhelimet sekä Xiaomi-puhelimet ostat kätevästi vaikka tarjoamallamme korottomalla maksuajalla.

Muista myös loppuvuoden kampanjamme. Singles' Day -tarjouksetBlack Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivälahjat 2021 sekä joululahjavinkit.

Xbox ja muut herkut pelaajalle

Xbox One -konsolilla pelatessa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Pelaa yksin tai yhdessä, ja nauti Xbox One -konsolin tarjoamasta loistavasta grafiikasta.

Pelikonsoleiden lisäksi löydät verkkokaupastamme pelitietokoneet. Valikoimamme kattaa pelipöytäkoneet sekä peliläppärit tunnetuilta valmistajilta. Tutustu vaikka Lenovo-tietokoneisiinAcer-tietokoneisiin taikka Asus-tietokoneisiin.

Pelitietokoneen kylkeen istuvat saumattomasti pelaamiseen suunnitellut pelinäyttöpelihiiri sekä pelinäppäimistö. Kannattaa myös tutustua valikoimaamme pelituoleja. Hyvä ja laadukas pelituoli auttaa löytämään optimaalisen peliasennon. Pelikuulokkeet puolestaan tarjoavat rikkaan ja luonnollisen äänimaailman pelisessiollesi.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme