Nintendon konsolit

Erittäin monipuolisella Nintendo Switch -pelikonsolilla muunnat televisiosi täysiveriseksi viihdekeskukseksi tai pelaat pelejä suoraan konsolin omasta kompaktista näytöstä. Nintendo Switch -konsolilla pelatessa ajantaju unohtuu kun tunti jos toinenkin vierähtää mainion pelin ääressä. Tutustu valikoimaan!

kuvitus kuva aiheesta Nintendon konsolit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Nintendo Switch kaikilla herkuilla

  Löydät meiltä Nintendo Switch -pelikonsolit sekä Nintendo Switch -pelit klassikoista uutuuksiin. Seikkaile Zeldan kanssa tai hyppää vaikka Marion kyytiin! Nintendo Switch -konsoli tarjoaa viihdettä koko perheelle. Nintendo Switch -tarvikkeista löydät suojakotelot ja langattomat Pro Controller -ohjaimet.

  Pelikonsolin ja konsolipelien lisäksi tärkeää on, että kodin kiinteä laajakaista tai mobiilinetti toimii nopeasti ja luotettavasti. Laita laajakaistayhteytesi kuntoon ja tutustu eri vaihtoehtoihimme. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

  Jos taas pelaat mieluummin puhelimella, tutustu pelipuhelimiin. Löydät valikoimastamme pelipuhelinten lisäksi uusimmat puhelimet tunnetuilta valmistajilta. Apple-puhelimet, OnePlus-puhelimet, Motorola-puhelimet, Samsung Galaxy -puhelimet sekä Xiaomi-puhelimet ostat kätevästi vaikka tarjoamallamme korottomalla maksuajalla.

  Nintendo Switch ja muut herkut pelaajalle

  Nintendo Switch -pelikonsolin ääressä vierähtää helposti hauska tunti jos toinenkin. Nintendo Switch -konsolilla pelaat yhtä hyvin olohuoneessa televisionruudulla kuin bussissa tai auton takapenkillä matkustaessakin. Nintendo Switch -konsolilla pelaat suosikkipelejäsi missä ja milloin vain haluat.

  Nintendo Switch -pelikonsoleiden lisäksi löydät verkkokaupastamme pelitietokoneet. Valikoimamme kattaa pelipöytäkoneet sekä peliläppärit tunnetuilta valmistajilta. Tutustu vaikka Lenovo-tietokoneisiinAcer-tietokoneisiin taikka Asus-tietokoneisiin.

  Kun pelivälineet ovat kunnossa, tutustu myös laajaan tarjontaamme kuulokkeita, tabletteja, älykelloja ja kaiuttimia. Verkkokaupastamme löydät tuotteet tunnetuilta merkeiltä kuten Apple, OnePlus, Samsung, Honor sekä Asus.

  Muista myös loppuvuoden kampanjamme. Singles' Day -tarjouksetBlack Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivälahjaideat sekä joululahjavinkit.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin