Pelitarjoukset

Olitpa esports-harrastaja, satunnainen sunnuntaipelailija tai vasta lajista kiinnostunut aloittelija, pelitarjouksista löydät meiltä pelaamisen välineet aina hiiristä ja näppäimistöistä tietokoneisiin. Nappaa pelaamisen tarjouksista uudenkarhea DualShock- tai DualSense-ohjain vanhan tilalle tai kaveria varten moninpeliin, tilaa mekaaninen näppäimistö parempaa pelituntumaa varten tai osta jokin kymmenistä peleistä, joiden parissa vierähtää tunti jos toinenkin.

kuvitus kuva aiheesta Pelitarjoukset

24 tuotetta

search
Näytetään 24/24

Pelituotteet tarjoushintaan Telialta

Pelaamisen tarjouksista löydät pelituotteita tarjoushintaan jokaiseen tarpeeseen. Miltä kuulostaisi DualShock-ohjain tarjoushintaan? Tai tarjouspelikone, joka pitää sisällään kaikki huippuominaisuudet? Löydät meiltä parhaat pelitarjoukset – konsolipeleistä pelipöytäkoneisiin.

Verkkokauppamme tarjoaa pelituotteet huippumerkeiltä hyvällä hinta-laatusuhteella. Saat uuden pelituotteen kotiisi nopealla toimituksella – jopa huomiseksi. Tarjoamme jopa 36 kk korottoman ja kuluttoman maksuajan. Ole valppaana ja pidä silmällä pelitarjouksiamme. Valikoimaan lisätään jatkuvasti uusia pelaamisen ale-tuotteita, joten löydät joukosta varmasti suosikkisi!

Pelitarjouksien lisäksi voit kurkata valikoimamme muut aletuotteet. Katso esimerkiksi älykellotarjoukset, puhelintarjoukset ja muut laitetarjoukset.

Jotta pelaaminen olisi sujuvaa, netin tulee toimia erinomaisesti. Laita kodin laajakaista kuntoon tai hanki mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin