Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Pienen yrityksen ja yrittäjän ICT-ratkaisut

Autamme sinua laittamaan yrityksesi yhteydet ja IT-palvelut kuntoon. Tutustu kaikkiin ratkaisuihimme ja paikallisesti palveleviin asiantuntijoihimme.

Laitteet

Kun tilaat laitteet palveluna, kuuluvat huollot, vakuutukset ja tietoturvallinen kierrätys laitteesi kuukausihintaan.

Tutustu palvelulaitteeseen

PuhelimetTietokoneetTabletit
MaksupäätteetReitittimet

Liittymät

Tarjoamme nopeat yhteydet kaikkiin yrityksesi laitteisiin ja toimipisteisiin, aina puhelinliittymistä nettiin, olit sitten kotikonttorilla, toimistolla tai maailmalla.

Puhelinliittymillämme puhut, tekstaat ja surffaat ilman nopeusrajoituksia kotimaan lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa. Lisäksi saat joka kuu käyttöösi paketillisen EU-dataa.

Tutustu puhelinliittymiin

 

 

Liikkuvalla laajakaistalla surffaat läppärillä, tabletilla tai reitittimellä kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa. Voit myös hankkia nettikortin, joka yhdistää laitteesi nettiin puhelinliittymäsi datapakettia hyödyntäen.

Liikkuva laajakaistaNettikortti

 

Saat firmasi toimipisteeseen vakaan ja tietoturvallisen laajakaistan asennuspalveluineen joko kiinteästi tai langattomasti. Jos teet töitä pientoimistolta tai kotoa käsin, voimme yhdessä rakentaa sinulle sopivimman nettipaketin.

Kiinteä netti Langaton nettiLaajakaistapaketti kotikonttoriin

Euroopan sisällä suhaava hyötyy Pro EU -liittymästä, jonka kuukausimaksuun kuuluu rajaton surffailu Pohjolassa ja Baltiassa sekä liittymän koosta riippuen 10–17 gigaa EU-dataa. EU/ETA-alueen ulkopuolella tarjoamme liikematkustajille kiinteää, edullista päivähinnoittelua ja järkevämpiä roaming-hintoja.

EU-liittymätRoaming-hinnat

Pilvipalvelut

Pilvipalveluilla teet tiimi- ja etätyöstä sujuvaa. Pienyrityksen ei ole myöskään järkeä rakentaa omaa it-infraansa: se kannattaa luoda tai siirtää pilveen. 

Office 365 Businessilla saat tutut toimistosovellukset pilvipalveluna, joka helpottaa tiedostojen jakamista, muokkausta ja varmuuskopiointia koko tiimin kesken.

office 365

INcloud 9 -palvelulla luot digitaaliselle liiketoiminnallesi helppokäyttöisen pilviekosysteemin.

INcloud9

Vaihdepalvelut

Vaivaton ja laadukas yhteydenpito parantaa asiakaskokemusta, eivätkä yhteydenotot valu kilpailijoille. Puhelinvaihde, yhtenäistetyt yritysnumerot ja palvelunumero auttavat yritystäsi olemaan paremmin läsnä asiakkaillesi.

Kepeä, mobiilisovelluksesta hallittava vaihderatkaisu sopii 1–25 hengen yritykseen.

Puhelinvaihde pienelle yritykselle

Asiakaspalveluun saa selkeyttä yhtenäistämällä koko tiimin numerot 020-alkuisiksi, ja tarvittaessa voit tarjota palvelunumerolla asiakaspalvelua itse määrittämääsi puheluhintaan.

020-yritysnumerotPalvelunumero

Kotisivupalvelut

Verkkosivusi ovat tärkein käyntikorttisi. Kun hankit verkkotunnuksen, saat kotisivuille oman osoitteen ja työntekijöillesi yhtenäiset sähköpostit. Voit hioa sivut itse kuntoon helppokäyttöisellä kotisivutyökalulla tai uskoa sivusi ylläpidettyyn webhotelliin.

Yrityksen kotisivupalvelut

Tietoturva

Kestävää digitaalista liiketoimintaa ei voi olla ilman tietoturvaa. F-Secure suojaa päätelaitteesi, mobiilivarmenne palvelusi ja sähköinen allekirjoitus sopimuksesi.

F-Securen tietoturvalla varmistat ajantasaisen, ensiluokkaisen ja helposti hallinnoitavan virustorjunnan kaikissa päätelaiteissasi. 

Suojaa päätelaitteet 

Mobiilivarmenteella lisäät paitsi tietoturvaa, myös helpotat asiakkaidesi sisäänkirjautumista palveluihisi. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa sisäisten ja ulkoisten sopimusten allekirjoittamiset ilman kynää ja paperia.

Mobiilivarmenne Sähköinen allekirjoitus

Tukipalvelut

Saat sinulle sopivat käyttöönotto- ja ylläpitopalvelut asiantuntijoiltamme aina, kun tarvitset teknistä selkänojaa. It-ympäristöäsi ylläpitävät koulutetut osaajamme, ja Yritysportaalissa hallinnoit näppärästi yrityksesi asioita silloin, kun sinulle sopii.

Telia Käyttötuki auttaa laitteiden, sovellusten ja palveluiden asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa sekä puhelimitse että paikan päällä.

Tutustu

Telia Yritysasiakaspalvelusta saat tukea ja apua asiointiin sekä ongelmatilanteisiin.

020 693 693

(mpm/pvm)
arkisin 8–16.30
vikailmoitukset 24/7 

Maksuttomassa nettiportaalissa voit jouheasti hallita yrityksesi palveluita aina uusien puk-koodien tilaamisesta laskutusasioihin silloin kun itse haluat, 24/7.

Kirjaudu sisään

Yksi on paikallinen

Asiantuntijamme Rovaniemeltä Raisioon ovat paikalla sinua varten. Me tunnemme liiketoimintaympäristösi ja autamme laittamaan yrityksesi ICT-asiat kerralla kuntoon.

Tutustu yrityspistemyyjiimme

Suosittua verkkokaupassamme

Honor
Play 64GB
Tilaa
Tekoälyn tuomaa tehoa.
Play 64GB
Tarjous
12,51 € kk
Palvelulaitesopimus 24 kk
Huawei
Mate 20 Pro
Tilaa
Uusia ulottuvuuksia.
Mate 20 Pro
806,00
Kertamaksutarjous
Samsung
Galaxy A7 (2018)
Tilaa
Upeita uusia mahdollisuuksia.
Galaxy A7 (2018)
241,00
Kertamaksutarjous
Apple
Macbook Air 13" 256GB (2018)
Tilaa
Uudenlaista keveyttä.
Macbook Air 13
Uutuus
47,93 € kk
Palvelulaitesopimus 36 kk