Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Yksi on paikallinen

Asiantuntijamme ympäri Suomea ovat paikalla sinua varten. Me tunnemme liiketoimintaympäristösi ja autamme laittamaan yrityksesi ICT-asiat kerralla kuntoon.

Yritystäsi varten, ympäri Suomen

Tarvitseeko yrityksesi palvelut päivitystä, henkilöstösi uudet työvälineet tai haluaisitko ehkäpä kuulla tarkemmin Telian yritysasiakkaiden henkilöstöeduista? Yritysmyyjämme auttavat kiperien kysymysten ja uusien hankintojen äärellä.

 

Yrityspistemyyjämme ovat tavattavissa tietyissä Telia Kaupoissa. Ota yhteyttä lähimpään yrityspistemyyjääsi ja varaa aika.

 

Aluemyyjiemme kanssa huolet voi jakaa puhelinlinjoja pitkin tai mailin välityksellä sekä tarpeen tullen tapaamisen merkeissä, esimerkiksi yrityksesi tiloissa.

Alta löydät kaikki yritysmyyjämme yhteystietoineen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin laitetaan liiketoimintasi vastaamaan yrityksesi asiakaskunnan ja henkilöstön tarpeita!

 

Kaikki myyjät
Yrityspistemyyjät

Varasitko ajan, mutta tuli este?

Peruuta aika

 

Yrityspisteiden sijainti

iso omena

Piispansilta 11 S 75
02230 Espoo

Kaupan sivut

Tripla

Veturitie 11 A 3010
00240 Helsinki

Kaupan sivut

launeen prisma

Ajokatu 83
15610 Lahti

Kaupan sivut

limingantulli

Nuottasaarentie 1
90400 Oulu

Kaupan sivut

Ratina

Vuolteenkatu 1
33100 Tampere

Kaupan sivut

hansakortteli

Eerikinkatu 15
20100 Turku

Kaupan sivut

rewell center

Ylätori 2 B
65100 Vaasa

Kaupan sivut

Aluemyyjät

Myös muut Telia Kaupat palvelevat

Yrityspisteiden lisäksi myös muut Telia Kaupat palvelevat yritysasiakkaita liittymien ja laitteiden hankinnassa ja päivittämisessä.

Henna Suorela

Henna nauttii tekemisen meiningistä ja rutiineista. Hänelle parasta työssä on kaikki asiakkaat ja heiltä saatu suora positiivinen palaute. Henna on avoin ja menevä tyyppi, joka viettää ajan töiden ulkopuolella futiskentillä.

Laura Kesäniemi

IT-insinööriksi opiskelevaa Lauraa kiehtoo ICT-alassa erityisesti robotiikka ja digitalisoituminen sekä alan jatkuvasti kehittyvä luonne. Hänelle yritysten kanssa työskenteleminen ja liiketoiminnan kehittäminen on äärimmäisen mielenkiintoista. Hän kehottaakin: “Ota yhteyttä, niin päivitetään yrityksenne palvelut ja ratkaisut nykypäivään!” Vapaa-ajallaan Laura lenkkeilee.

Teemu Talvitie

Teemu viihtyy asiakastapaamisissa ja laittaa painoarvoa sille, että asiakas saa ratkaisun yrityksen ongelmiin. Hän on sosiaalinen, aikaansaava ja auttavainen – hänelle on tärkeää, että kaikilla osapuolilla on hyvä fiilis tapaamisissa ja niiden jälkeen. Vapaa-ajallaan Teemu seuraa palloilulajeja.

Joonas Haapakoski

Teleoperaattori- ja IT-alassa Joonasta vetää puoleensa jatkuva aallon harjalla oleminen, edelläkävijyys ja uusien ratkaisujen kanssa työskenteleminen. Hän syttyy uuden oppimisesta ja siitä, että asiakkaan yritykselle löydetään sen täysi potentiaali. Työpäivät sujuvat Joonakselta tanssin lailla, ja vapaa-ajallaan hän harrastaakin break dancea.

Jarno Rautiainen

Jarno innostuu siitä, että saa työskennellä alalla, jossa palvelut kehittyvät jatkuvasti. Hänelle työssä parasta ovat erilaiset asiakaskohtaamiset ja mahdollisuus auttaa yrittäjiä liiketoimintansa kehittämisessä. Elämäniloinen Jarno viettää vapaa-aikansa golfin parissa.

Jenni Saarivirta

ICT-alassa Jenniä kiehtoo sen monimuotoisuus. Tulevaisuudessa häntä innostaisi olla mukana erityisesti uusiin teknologioihin kuten robotiikkaan liittyvissä hankkeissa. Työssä parasta Jennille ovat ihmiset ja heidän tarinansa yrityksen arjesta. Parhaiten hän kokee onnistuneensa, kun asiakkaalle valittu palvelukokonaisuus tukee ja helpottaa asiakkaan arkea. Vapaa-ajallaankaan määrätietoinen Jenni ei jää paikalleen – hän harrastaa crossfitiä, ratsastusta ja äänikirjojen kuuntelemista.

Topi Pajarinen

Topia kiehtoo ICT-alassa sen tärkeys ihan jokaiselle, olipa sitten yrittäjä tai kuluttaja. Topia voisi kuvailla laitemieheksi, sillä puhelimet, mobiilimaailma ja esimerkiksi uudet älykellot kiinnostavat häntä. Hänestä on hienoa, että tehdystä työstä saa palautetta suoraan: “Toki hyvä palaute on se, joka sytyttää!” Huomaavaisella ja avoimella Topilla vapaa-aika täyttyy lapsen kanssa touhutessa.

Juha-Matti Pauna

Juha-Matti on ollut telialainen jo useamman vuoden ja kertoo, että siinä ajassa alalla on ehtinyt tapahtua paljon: “Maailma muuttuu – muutu sinäkin.” Hänelle siisteintä on uusi teknologia, erityisesti IoT ja sen eri hyödyntämistavat. Parasta työssä on hänelle asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen ja sitä kautta yritysten elämän helpottaminen. Töiden ulkopuolella Juha-Matti viettää aikaa lastensa kanssa, pelaa golfia ja tennistä sekä tekee pieniä remonttihommia.

Henri Lappalainen

Henriä kiinnostavat ICT-alan jatkuvat muutokset ja niiden tuomat uudet ratkaisut. Töissä häntä innostaa eniten asiakkaiden tapaaminen ja hän toteaakin: “Mulle voi soitella milloin vain.” Oikeiden ratkaisujen löytämisen asiakkaille sekä asiakastyytyväisyyden hän kokee tärkeänä. Töiden ulkopuolella Henri lenkkeilee, pelaa tietokonepelejä ja seuraa lätkää – etunenässä KalPan pelejä.

Anssi Nousiainen

Anssin mielestä parasta työssä on vapaus ja uudet ihmiset. Teknologian muuttuminen ja kasvaminen sekä päivittäin vaihtuvat haasteet takaavat, ettei töissä tule koskaan tylsää. Luovaksi itseään kuvailevan miehen vapaa-aika menee vaimon ja karvaisten lasten kanssa mökkeillessä sekä luonnossa liikkuessa.

Vesa-Pekka Muhonen

Erityisesti laitetekniikasta kiinnostunut Vesa-Pekka pitää alan vaihtelevuudesta ja nopeasta muutostahdista.Työssä Vesa-Pekan tavoitteena on asiakkaan odotusten ylittäminen, ja vapaa-aikansa hän omistaa jalkapallolle. “Jos haluat saada Suomen parasta palvelua, niin ei muuta kuin tervetuloa asiakkaaksi”, Vesa-Pekka toivottaa.

Edris Edalatnia

Edristä kiinnostavat it-alassa erityisesti automatisaatiopalvelut. Työssä pienten kaksospoikien isää sytyttää ihmisten kanssa työskentely ja asiakkaan tyytyväisyys. Futisfaninakin tunnettu Edris kehottaa asiakkaita ottamaan rohkeasti yhteyttä: “Katsotaan yrityksesi ICT-asiat kuntoon!”

Harri Muona

Tietotekniikka on lähellä Harrin sydäntä, ja erityisesti häntä kiinnostavat pilviteknologiat. Parasta työssä ovat energisen ja positiivisen miehen mukaan kuitenkin työkaverit. Palkitsevia hetkiä ovat ne, kun asiakkaalle löytyy juuri se oikea ratkaisu. Työajan ulkopuolella Harri huhkii futis- tai salibandykentällä.

Olli Seppä

Olli pyrkii imemään itseensä mahdollisimman paljon tietoa, jotta pysyisi jatkuvasti kehittyvän IT-alan vauhdissa mukana. Häntä miellyttää työssä vapaus tehdä sitä itselleen sopivalla tyylillä ja asiakkaiden kanssa kasvokkain. Rempseä mies painaa hommia pilke silmäkulmassa, ja vapaa-aikansa hän kuluttaa golf-mailan varressa sekä perheen kanssa puuhaten.

Ira Hannula

Ira nauttii töiden tekemisestä erilaisten ihmisten kanssa ja pyrkii aina asiakastyytyväisyyden maksimointiin. Vapaa-aika aika Iralla kuluu vauhdikkaasti – hän moottorikelkkailee, pelaa jalkapalloa tai musisoi. Ira on räiskyvä ja tunnollinen persoona, joka kokee onnistuvansa oppiessaan uutta.

Juha Laivonen

Juha pitää ajatuksesta, että ICT-ala ei pyöri kuten margariinitehdas, vaan menee vauhdilla eteenpäin ja uudistuu. Häntä innostaa uusien ihmisten tapaaminen ja se, että hän pystyy auttamaan asiakkaitaan haasteiden ja ongelmien kanssa. Vapaa-ajallaan Juha toimii apuvalmentajana tyttärensä ringettejoukkueessa.

Annika Sappinen

Annikan mielestä teknologiakehitys ja sen tuomat mahdollisuudet yrityksille ovat kiehtovia. Asiakkailta tuleva positiivinen palaute ja yleinen tyytyväisyys vievät häntä eteenpäin päivittäin. Helposti lähestyttävälle ja nauravaiselle Annikalle ratsastaminen on lähellä sydäntä.

Tapani Hiltunen

Tapani on ollut jo yli 15 vuotta teleoperaattorialalla, jossa häntä kiehtoo monipuolisuus ja nopea muutostahti: “koko ajan tulee uutta opittavaa.” Rauhallisen koripalloisän mielestä työssä yhdistyvät hyvällä tavalla vastuu ja vapaus, ja hänen missionaan on saada asiakkaalleen ajantasaiset ratkaisut käyttöön.

Henna Guven

Hennaa kiehtoo ICT-alassa erityisesti sovellusmaailma, sillä kaikilla meillä tarvittavat työkalut kulkevat mobiilisti mukana. Hän toteaakin: “Jopa uunin saa nykyään päälle kännykällä.” Tämä ICT-alan tohtori haluaa auttaa asiakkaita löytämään ratkaisut yrityksen ongelmiin. Elämäniloinen Henna harrastaa töiden ulkopuolella akrobaattista tankotanssia.

Jarno Pyyhtiä

Suoraviivaisen Jarnon mukaan asioiden tulee tapahtua nopeasti. Hän arvostaa tehokkuutta ja sitä, että asiakkaalle tarjotaan aina helppokäyttöiset ja toimivat ratkaisut. Muut huomioiva Jarno vaalii asiakassuhteita ja pitää tärkeänä asiakastyytyväisyyttä. Winnipeg Jetsiä sekä Jokereita kannattava mies toimii vapaa-ajalla poikansa jääkiekko- ja salibandyjoukkueen apuvalmentajana sekä rentoutuu mökillä grillaten ja kalastellen.

Harri Karppi

Harrin mukaan kivointa myyjän työssä on asiakkaiden tapaaminen ja laadukkaat tuotteet. "Kun tuttu asiakas ottaa itse yhteyttä ja kysyy neuvoa, tiedän ansainneeni luottamuksen", Harri kiteyttää. Kilpahiihtotaustasta ponnistava mies kehottaa pirauttamaan rohkeasti, jos mielessä on esimerkiksi yrityksen liittymien kilpailuttaminen.

Eemeli Järvinen

Digitalisaatio kiehtoo Eemeliä, ja eritoten häntä kutkuttavat 5G:n mahdollisuudet. Urheilullinen mies nauttii myyjän työssä asiakkaan liiketoimintaan paneutumisesta ja aidosti hyödyllisten ratkaisujen löytämisestä. Työn ulkopuolella oppimaan innokas Eemeli ehtii myös opiskelemaan kansainvälistä liiketaloutta.

Petra Jokela

Palkitsevinta myyjän työssä on Petran mukaan asiakkaan luottamuksen voittaminen ja odotusten ylittäminen. Laitemaailman uutuudet ja nopeat liittymät saavat rempseän ja iloisen naisen innostumaan. Vapaa-aikansa Petra viettää mieluiten sohvannurkassa leffoja tai sarjoja katsellen – tai potkunyrkkeilykehässä otellen.