Telia X hREDS

Tutustu HIFK:n esports-organisaatio hREDSin ammattipelaajien suosittelemiin tuotteisiin ja heidän nuorisotoimintaan.

Vastuullinen pelaaminen

Telian ja hREDSin yhteistyön iso teema on vastuullisuus pelaamisessa ja erityisesti lasten ja nuorten parissa. Vastuullisuus tarkoittaa meille yhteisesti sitä, että painotamme hyvinvoinnin ja tasapainon merkitystä sekä edistämme positiivista pelikulttuuria, jossa syrjintää tai epäurheilijamaista käytöstä ei hyväksytä.

Telia: “Haluamme, että kaikkien on helppo tulla mukaan pelimaailmaan ja pitää hauskaa. Olemme sitoutuneet luomaan pelikulttuuria, jossa kaikkia pelaajia kunnioitetaan eikä minkäänlaista epäurheilijamaista käytöstä suvaita. Meillä on nollatoleranssi häirintään, kiusaamiseen ja syrjintään.”

hREDS: “Meille hREDSissä kilpapelaaminen on intohimo ja halu kehittyä ajaa meitä eteenpäin. Olemme rakentaneet yhteisön, jossa ihmiset voivat nauttia pelaamisesta saman henkisessä seurassa ja turvallisessa ilmapiirissä, sillä me emme tee kompromisseja ihmisistä huolehtimisessa.”

hREDSin suosittelemat tuotteet

“Me vaadimme paljon laitetoimittajiltamme. Laitevalintojasi helpottamaan olemme luoneet hREDS-leimat, joiden avulla jokainen pelaaja aina harrastajasta huippuammattilaiseen löytää tarpeidensa mukaiset peli- ja lisälaitteet. Korostamme aina vastuullisuutta, tasavertaisuutta ja tavoitteellisuutta. Nämä ovat arvojamme, jotka kuvastavat hREDS-leimoja.”

Ammattilaisen suositukset laitteiden ja yhteyden valintaan

Hiiri – Pelaajan vinkit hiiren valintaan
Nettiyhteys – Mieti näitä kun valitset pelikaistaa itsellesi
Näppäimistö – Huomioi nämä kun valitset pelinäppäimistöä
Kuulokkeet – Pelaajan neuvot pelikuulokkeiden valintaan
Näyttö – Tsekkaa nämä tekniset tiedot, kun ostat pelinäytön
Tietokone – Tärkeimmät ominaisuudet pelikoneen valinnassa

hREDS CS:GO -nuorisovalmennus

Nuorissa on monen asian tulevaisuus – niin myös e-urheilun. Järjestämme jälleen yhdessä HIFK:n kilpapeliorganisaatio hREDSin kanssa e-urheiluvalmennuksen, jonka tavoitteena on auttaa 13–17-vuotiaita nuoria e-urheilua harrastavia nousemaan lajin huipulle. Valmennettava peli on CS:GO ja valmennustasoja kaksi: alkeiskurssi ja Akatemia.

Hakeminen alkeiskurssille: Haut CS:GO-nuorisovalmennukseen starttaavat marraskuun alussa. Valmennusryhmiä käynnistyy kysynnän mukaan.
Yhteys ja lisätiedot: Mikael Reenpää, mreenpaa@hotmail.com.

Haluatko kuulla lisää?

Liity postituslistalle, niin pidämme sinut ajan tasalla pelaamisen kuvioista ja loistavista pelituotetarjouksista.

Esports-alkeiskurssi

Ensimmäiset askeleet tavoitteellisen kilpapelaamisen sisältävä kurssi opettaa nuorelle tiimi- ja yksilöpelaamista parantavia tekijöitä, kuten:

  • Kommunikointia pelissä
  • Mekaanisia taitoja
  • Pelinsisäistä liikkumista
  • Aim-taitoja
  • Peliälyn kehitystä ohjaavia tekijöitä

Nuorilla on mahdollisuus ryhmäytyä saman henkisten pelaajien kanssa ja kokea hauskoja hetkiä pelipalvelimella. Pelin alkeet on hyvä hallita ennen kurssille hakemista.

Valmennuksen sisältö ja kesto: Noin 10 viikon kestävä harjoittelujakso aloitetaan etänä online-valmennuksena, mutta tilanteen sen salliessa jatkamme Kampin GLHF-pelikahvilan kanssa yhteistyötä viikoittaisten paikan päällä toteutettavien harjoituskertojen parissa. Toiminta sisältää viikoittain 2–3 tuntia yhteisharjoittelua ja edellyttää omatoimista harjoittelua myös vapaa-ajalla.