Telia X hREDS

Tutustu HIFK:n esports-organisaatio hREDSin ammattipelaajien suosittelemiin tuotteisiin ja heidän nuorisotoimintaan.

Vastuullinen pelaaminen

Telian ja hREDSin yhteistyön iso teema on vastuullisuus pelaamisessa ja erityisesti lasten ja nuorten parissa. Vastuullisuus tarkoittaa meille yhteisesti sitä, että painotamme hyvinvoinnin ja tasapainon merkitystä sekä edistämme positiivista pelikulttuuria, jossa syrjintää tai epäurheilijamaista käytöstä ei hyväksytä.

Telia: “Haluamme, että kaikkien on helppo tulla mukaan pelimaailmaan ja pitää hauskaa. Olemme sitoutuneet luomaan pelikulttuuria, jossa kaikkia pelaajia kunnioitetaan eikä minkäänlaista epäurheilijamaista käytöstä suvaita. Meillä on nollatoleranssi häirintään, kiusaamiseen ja syrjintään.”

hREDS: “Meille hREDSissä kilpapelaaminen on intohimo ja halu kehittyä ajaa meitä eteenpäin. Olemme rakentaneet yhteisön, jossa ihmiset voivat nauttia pelaamisesta saman henkisessä seurassa ja turvallisessa ilmapiirissä, sillä me emme tee kompromisseja ihmisistä huolehtimisessa.”

hREDSin suosittelemat tuotteet

“Me vaadimme paljon laitetoimittajiltamme. Laitevalintojasi helpottamaan olemme luoneet hREDS-leimat, joiden avulla jokainen pelaaja aina harrastajasta huippuammattilaiseen löytää tarpeidensa mukaiset peli- ja lisälaitteet. Korostamme aina vastuullisuutta, tasavertaisuutta ja tavoitteellisuutta. Nämä ovat arvojamme, jotka kuvastavat hREDS-leimoja.”

Ammattilaisen suositukset laitteiden ja yhteyden valintaan

Hiiri – Pelaajan vinkit hiiren valintaan
Nettiyhteys – Mieti näitä kun valitset pelikaistaa itsellesi
Näppäimistö – Huomioi nämä kun valitset pelinäppäimistöä
Kuulokkeet – Pelaajan neuvot pelikuulokkeiden valintaan
Näyttö – Tsekkaa nämä tekniset tiedot, kun ostat pelinäytön
Tietokone – Tärkeimmät ominaisuudet pelikoneen valinnassa

HREDS CS:GO -NUORISOVALMENNUS

Nuorissa on monen asian tulevaisuus – niin myös e-urheilun. Järjestämme jälleen yhdessä HIFK:n kilpapeliorganisaatio hREDSin kanssa e-urheiluvalmennuksen, jonka tavoitteena on auttaa 13–17-vuotiaita nuoria e-urheilua harrastavia nousemaan lajin huipulle. Valmennettava peli on CS:GO ja valmennustasoja kaksi: alkeiskurssi ja Akatemia.

Haluatko kuulla lisää?

Liity postituslistalle, niin pidämme sinut ajan tasalla pelaamisen kuvioista ja loistavista pelituotetarjouksista.

HREDS CS:GO -ALKEISKURSSI

Alkeiskurssille haemme mukaan 13–17 vuotiaita innokkaita ja motivoituneita CS:GO-pelaajia taitotasosta riippumatta. Kurssilaiset jaetaan ryhmiin taitotason mukaan. Valmennettavien kanssa opettelemme parempia vuorovaikutustaitoja, harjoitusrutiineja ja käymme läpi, miten pelin ulkopuolisilla asioilla, kuten hyvällä unirytmillä, on vaikutusta omaan pelisuoritukseen. Alkeiskurssilta valmistuu kokonaisvaltaisempi pelaaja, jolla on perusymmärrys siitä, mitä kilpapelaamisen huipulle pääseminen vaatii.

Kurssi toteutetaan kokonaisuudessaan etänä. Kurssilaiset pelaavat kotoa käsin, ja viestintävälineenä käytetään ilmaista Discord-sovellusta. Osallistujilla pitää olla ostettuna ja asennettuna Counter-Strike: Global Offensive-tietokonepeli, ja heiltä pitää löytyä pelaamiseen tarvittavat pelilaitteet ja internetliittymä. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa, ja yksi harjoituskerta kestää kolme tuntia. Kurssihintaan sisältyy yksityinen pelipalvelin, jossa nuoret harjoittelevat.

Alkeiskurssin sisältö

Ensimmäiset askeleet tavoitteellisen kilpapelaamisen sisältävä kurssi opettaa nuorelle tiimi- ja yksilöpelaamista parantavia tekijöitä, kuten:

•    Kommunikointia
•    Mekaanisia taitoja
•    Taktista osaamista
•    Harjoitusrutiineja

Painotamme alkeiskurssilla laadukkaan ja viisaan harjoittelut tärkeyttä. Oppitunneilla kartoitamme kaikkien kurssilaisten taitotason ja sen perusteella laadimme heille yksilöllisen harjoitusohjelman. Oppituntien jälkeen kurssilaiset saavat kotitehtäviä läpikäydyistä asioista.

Nuorilla on mahdollisuus ryhmäytyä samanhenkisten pelaajien kanssa ja kokea hauskoja hetkiä pelipalvelimella. CS:GO on joukkuepeli, ja sen takia painotamme erityisesti hyvän kommunikoinnin ja reilun pelifiiliksen merkitystä harjoituksissamme. Emme suvaitse kiusaamista, häirintää tai syrjintää missään muodossa. Sitoudumme tarjoamaan kaikille osallistujille turvallisen ja välittävän peliympäristön.

Näin haet mukaan

Haku päättyy: 10.1.2021
Hakijoiden ikäraja: 13–17 vuotta
Kesto: 18.–22.3.2021 (10 viikkoa)
Hinta: 120 €

Kurssille valitaan osallistujat hakulomakkeiden perusteella. Alkeiskurssille valituille pelaajille ilmoitetaan mukaan pääsystä 13.1.2021 mennessä, ja heidät kutsutaan Discord-palvelimelle. Siellä pelaajat jaetaan ryhmiin ja he saavat tietää, minä viikonpäivänä kukin ryhmä harjoittelee. Hakulomakkeen pääset täyttämään tästä.

Yhteys- ja lisätiedot: Mikael Reenpää, mreenpaa@hotmail.com

hREDSin nuorisotoimintaa tukevat pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme Telia ja OMEN. Tervetuloa oppimaan ja pitämään hauskaa!