Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia X hREDS

Kiinnostaako kilpapeliura? Telian ja Helsinki REDSin 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu juniorivalmennus käynnistyy syksyllä.

haku Alkaa syyskuussa

Nuorissa on monen asian tulevaisuus – niin myös e-urheilun. Siksi järjestämme yhdessä HIFK:n kilpapeliorganisaatio Helsinki REDSin kanssa e-urheiluvalmennuksen, jonka tavoitteena on auttaa 13–17-vuotiaita nuoria e-urheilua harrastavia nousemaan lajin huipulle. Valmennettava peli on CS:GO.

Etsimme valmennukseen lupaavia nuoria, jotka ovat pelanneet jo hetken ja harkitsevat pelaamisesta ammattia. Pelitaitojen lisäksi tärkeitä menestyvän pelaajan ominaisuuksia ovat muun muassa ryhmätyökyvyt ja yleinen elämänhallinta.

CS:GO-juniorivalmennuksen ensimmäinen jakso alkaa lokakuussa ja päättyy tammikuussa. Valmennukseen valitaan hakemusten perusteella 20 pelaajaa ja valmennus järjestetään Helsingin keskustassa GLHF-pelikahvilan tiloissa Kampissa. Toiminta sisältää viikoittain 2-3 tuntia yhteisharjoittelua ja edellyttää omatoimista harjoittelua myös vapaa-ajalla. Valmennuskauden hinta on 320 €.

Hae mukaan täyttämällä lomake, joka löytyy syyskuun puolivälistä alkaen hREDSin sivuilta hreds.fi!

Pelimaailman kuulumiset sähköpostiisi

Liitty postituslistallemme, niin pysyt ajan tasalla Telian esports-uutisista ja mahtavista pelituotetarjouksista.

Laitteet pelaamiseen Telialta

Pelaajan työvälineet

Kaikki alkaa asenteesta, mutta hyvät pelivälineet vauhdittavat matkaa huipulle. Meiltä löydät pelivälineet aina tietokoneista pelituoleihin ja lisätarvikkeisiin useilta huippumerkeiltä.

Tutustu ja tilaa