Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia X hREDS

Kiinnostaako kilpapeliura? Telian ja Helsinki REDSin 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu juniorivalmennus on nyt käynnissä.

haku Valmennukseen päättynyt

Nuorissa on monen asian tulevaisuus – niin myös e-urheilun. Siksi järjestämme yhdessä HIFK:n kilpapeliorganisaatio Helsinki REDSin kanssa e-urheiluvalmennuksen, jonka tavoitteena on auttaa 13–17-vuotiaita nuoria e-urheilua harrastavia nousemaan lajin huipulle. Valmennettava peli on CS:GO.

Valmennukseen valittiin lupaavia nuoria, jotka ovat pelanneet jo hetken ja harkitsevat pelaamisesta ammattia. Pelitaitojen lisäksi tärkeitä menestyvän pelaajan ominaisuuksia ovat muun muassa ryhmätyökyvyt ja yleinen elämänhallinta.

CS:GO-juniorivalmennuksen ensimmäinen jakso alkoi lokakuussa ja päättyy tammikuussa. Valmennukseen valittiin hakemusten perusteella 20 pelaajaa ja valmennus järjestetään Helsingin keskustassa GLHF-pelikahvilan tiloissa Kampissa. Toiminta sisältää viikoittain 2-3 tuntia yhteisharjoittelua ja edellyttää omatoimista harjoittelua myös vapaa-ajalla.

Haluatko kuulla lisää?

Liity postituslistalle, niin pidämme sinut ajan tasalla pelaamisen kuvioista ja loistavista pelituotetarjouksista.

Esports

Pelaajan työvälineet

Kaikki alkaa asenteesta, mutta hyvät pelivälineet vauhdittavat matkaa huipulle. Meiltä löydät pelivälineet aina tietokoneista pelituoleihin ja lisätarvikkeisiin useilta huippumerkeiltä.

Tutustu ja tilaa