Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia X hREDS

Kiinnostaako kilpapeliura? Telian ja Helsinki REDSin 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitettu juniorivalmennus on nyt käynnissä.

haku Valmennukseen päättynyt

Nuorissa on monen asian tulevaisuus – niin myös e-urheilun. Siksi järjestämme yhdessä HIFK:n kilpapeliorganisaatio Helsinki REDSin kanssa e-urheiluvalmennuksen, jonka tavoitteena on auttaa 13–17-vuotiaita nuoria e-urheilua harrastavia nousemaan lajin huipulle. Valmennettava peli on CS:GO.

Valmennukseen valittiin lupaavia nuoria, jotka ovat pelanneet jo hetken ja harkitsevat pelaamisesta ammattia. Pelitaitojen lisäksi tärkeitä menestyvän pelaajan ominaisuuksia ovat muun muassa ryhmätyökyvyt ja yleinen elämänhallinta.

CS:GO-juniorivalmennuksen ensimmäinen jakso alkoi lokakuussa ja päättyy tammikuussa. Valmennukseen valittiin hakemusten perusteella 20 pelaajaa ja valmennus järjestetään Helsingin keskustassa GLHF-pelikahvilan tiloissa Kampissa. Toiminta sisältää viikoittain 2-3 tuntia yhteisharjoittelua ja edellyttää omatoimista harjoittelua myös vapaa-ajalla.

Pelimaailman kuulumiset sähköpostiisi

Liitty postituslistallemme, niin pysyt ajan tasalla Telian esports-uutisista ja mahtavista pelituotetarjouksista.

Esports

Pelaajan työvälineet

Kaikki alkaa asenteesta, mutta hyvät pelivälineet vauhdittavat matkaa huipulle. Meiltä löydät pelivälineet aina tietokoneista pelituoleihin ja lisätarvikkeisiin useilta huippumerkeiltä.

Tutustu ja tilaa