Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kotisivutyökalu yrityksille

Valitse liiketoimintaasi kuvaava sivupohja, tiputa paikoilleen kuvat, tekstiaihiot ja muut sopivat elementit, kirjoita sisältö ja julkaise. Nyt yrityksesi on löydettävissä verkosta – kaikilla päätelaitteilla.

Blogi yritykselle

Verkkosivujen sisältö on hyvä pitää ajan tasalla esimerkiksi blogitekstejä lisäämällä. Kiinnostavien blogitekstien avulla on mahdollista saada yritykselle lisää näkyvyyttä ja kehittää siten yrityksen brändimielikuvaa. Kotisivutyökalun hintaan sisältyy blogialusta, jolla luot ketterästi blogitekstejä yrityksesi nettisivuille, missä ja milloin vain.

Verkkokauppa yritykselle

Kotisivutyökalussa rakennat verkkokaupan ketterästi samalla helppokäyttöisellä työkalulla. Maksutapana voit tarjota asiakkaillesi esimerkiksi suomalaiset verkkopankit, eikä myyntiin asetettavien tuotteiden määrää ole rajoitettu. Verkkokauppaasi voit päivittää missä ja milloin vain, sillä kotisivutyökalua voit käyttää myös mobiililaitteilla, kuten älypuhelimella ja tabletilla.

Telia kotisivutyökalu -hinnasto

Telia Kotisivutyökalu soveltuu etenkin pienikokoisen yrityksen käyttöön.
Aloita uusien verkkosivujesi rakentaminen jo tänään – voit kokeilla ensimmäiset 14 päivää ilmaiseksi.

TELIA kotisivutyökalu

Pienyrityksen tie verkkoon


17,90 €/kk

ALV 0 %

✓ 300 verkkosivua
✓ 165 mallipohjaa
✓ Verkkokauppa
✓ Blogialusta
✓ Verkkotunnuksen ylläpito
✓ Hakukoneoptimointi
✓ Analytiikkatyökalu
✓ Kuvaeditori


Hintoihin lisätään ALV 24 % laskutuksen yhteydessä.

Lisätietoa kotisivutyökalusta

Lisäominaisuudet

HAKUKONEOPTIMOINTI

Voit lisätä verkkosivuillesi otsikon, kuvauksen ja rajattoman määrän sanoja, joilla haluat sivustosi löytyvän esimerkiksi Googlen hakukonehauilla.

ANALYTIIKKA

Kotisivutyökaluun voidaan kytkeä Google Analytics -verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics on Googlen tarjoama verkkosivujen vierailujaseurantaan tarkoitettu sovellus,.

KUVAEDITORI

Et tarvitse erillistä kuvanmuokkaussovellusta, sillä voit muokata kuvia Kotisivutyökalun sivueditorissa.

SOSIAALINEN MEDIA

Voit linkittää kotisivutyökaluun yrityksesi sosiaalisen median tilejä, kuten Facebook, LinkedIn ja Twitter. Voit esimerkiksi esittää yrityksesi Twitter-julkaisuja ja asettaa Facebookin tykkää-painikkeita sivustollesi.

Verkkokaupan maksutavat

PAYTRAIL

Paytrail on suomalainen kumppanimme, jonka avulla saat verkkokauppaasi maksutavaksi kaikki suomalaiset verkkopankit ja luottokortit. 

STRIPE & PAYPAL

Stripe ja Paypal ovat kansainväliset kumppanimme, joiden palvelut on myös mahdollista yhdistää Kotisivutyökaluun. Voit tutustua tarkemmin heidän palveluihinsa palveluntarjoajien omilla verkkosivuilla.

Hanki kotisivuillesi palvelintilaa webhotellistamme

Webhotelli on paras koti verkkosivuillesi. Palveluun sisältyy paitsi verkkosivutila, verkkotunnuksen ylläpito ja sähköpostilaatikot yrityksesi työntekijöille, myös alustat verkkokaupalle ja blogille.

Webhotelli